ظرفیت پذیرش بیمارستان‌های مشهد افزایش پیدا کرد | خدمت‌رسانی هفت هزار پزشک و پرستار در روز‌های پایانی صفر ۱۴۰۴ تبریک وزارت امور خارجه به مدال‌آوران المپیاد بین‌المللی نجوم + عکس آیا آتشفشان قله دماوند فعال شده است؟ + فیلم و علت (۳۱ مرداد ۱۴۰۴) آیا مدارس مسجدمحور رسمیت دارند؟ افتتاح کتابخانه موزه بنیاد مستضعفان در هفته وحدت ویدیو | مرگ ۷ کارگر در حادثه پاره شدن کابل پُل در چین کسب درآمد نزدیک به ۷.۵ میلیارد دلار از ورود گردشگران خارجی به ایران در سال ۱۴۰۳ وزیر آموزش و پرورش: کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزان در اولویت وزارت است ویدیو | لحظه سقوط جنگنده F18 آمریکایی در مالزی توصیه فرودگاه مشهد: زائران دهه پایانی ماه صفر از مترو استفاده کنند رئیس سازمان استخدامی کشور: طرح طبقه‌بندی مشاغل معلمان در شهریور ۱۴۰۴ به نتیجه می‌رسد رشته‌های رزمی در مدارس، تحت نظارت مراکز کانون ورزشی هستند پدری با دو پسر ۱۳ و ۱۴ ساله‌اش جان خود را در دریای خزر از دست دادند (۳۱ مرداد ۱۴۰۴) اختلافات خانوادگی در یوسف‌آباد تهران رنگ خون گرفت (۳۱ مرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۳۱ مرداد ۱۴۰۴) | مشهد در روز شهادت امام رضا(ع) خنک می‌شود استاندار خراسان رضوی خواستار تشکیل کارگروه هوشمندسازی آموزشی شد اجرای برنامه‌های ایمنی گسترده در جاده‌های منتهی به مشهد در دهه آخر صفر معرفی یک اثر نفیس خطی مرتبط با زندگانی نبی اکرم(ص) در کتابخانه ملی ایران کشف محموله بزرگ داروهای غیرمجاز در تهران (۳۱ مرداد ۱۴۰۴) زمان اعلام نتایج مرحله اول آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش ۱۴۰۴ اعلام شد تلاش برای مهار آتش‌سوزی در ارتفاعات سه‌هزار متری جنگل‌های چالوس (۳۱ مرداد ۱۴۰۴) زلزله ۷.۵ ریشتری در آمریکای جنوبی (۳۱ مرداد ۱۴۰۴) تصویب ۱۸ برنامه راهبردی برای بهبود وضعیت سالمندان امتحانات پایان ترم دانشجویان از فردا، یکم شهریور ۱۴۰۴ آغاز خواهد شد حکم قطعی پرونده فوت کودک ۲ ساله در یزد صادر شد زلزله تهران را لرزاند + جزئیات (۳۱ مرداد ۱۴۰۴) درگیری شدید مهاجمان با کادر درمان یک بیمارستان در کرج (۳۰ مرداد ۱۴۰۴) مشهدالرضا(ع)؛ جلوه‌گاه وحدت و معنویت تصادف دو دستگاه خودروی پراید در بخش رضویه مشهد با ۸ مصدوم + عکس (۳۰ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بخش داخلی اعصاب و کد۲۴۷قلب در بیمارستان هاشمی نژاد مشهد راه‌اندازی‌ می‌شود

  • کد خبر: ۱۳۶۸۹۲
  • ۰۶ آذر ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۳
بخش داخلی اعصاب و کد۲۴۷قلب در بیمارستان هاشمی نژاد مشهد راه‌اندازی‌ می‌شود
معاون درمان علوم پزشکی مشهد از فعال سازی بخش داخلی اعصاب و کد ۲۴۷قلب در بیمارستان هاشمی نژاد مشهد خبر داد.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

به گزارش شهرآرانیوز، شاپور بدیعی،  معاون درمان علوم پزشکی مشهد در نشست خبری که صبح امروز،  ۶آذرماه در این دانشگاه برگزارشد در آستانه روز پرستار با اشاره به گسترش خدمات پزشکی در شهر مشهد گفت: در بیمارستان هاشمی نژاد مشهد که در منطقه محروم این شهر واقع شده است خدمات ویژه‌ای قرار است تا انتهای سال راه اندازی شود.  بخش داخلی اعصاب در این بیمارستان درحال فعال شدن است و فعالیت بخش پرستاری در این بخش نقش قابل توجهی دارد.  

به گفته بدیعی، تنها بخش داخلی فعال در شرق کشور دربیمارستان قائم بود که  همیشه ازدحام بیمار را به همراه داشت. با راه اندازی این بخش در بیمارستان هاشمی نژاد کمک بزرگی به این بخش خواهد شد. همچنین تا ابتدای سال آینده کد ۲۴۷ قلبی در این بیمارستان فعال خواهد شد. (کد ۲۴۷به این معنی که در هفت روز هفته وبیست و چهار ساعت، بیمارانی که دچار بیماری قلبی هستند می‌توانند خدمات فوری قلبی را دریافت کنند). بر این اساس بیمار وقتی با علائم به اورژانس منتقل می‌شود نوار قلب مریض در آمبولانس گرفته می‌شود و به متخصص به صورت‌الکترونیک منتقل می‌شود. پزشک تصمیم می‌گیرد این بیمار لازم است قلبش باز شود با نه؟ و اگر شرایط محیا بود بلافاصله به اتاق عمل برای انجام مراحل درمان منتقل می‌شود. در چند بیمارستان مشهد ابن کد فعال است انشالله این بخش در بیمارستان هاشمی نژاد که  در منطقه شلوغ و‌پرازدحام طلاب است بزودی فعال خواهد شد.

معاون درمان علوم پزشکی مشهد درباره طرح غربالگری شنوایی کودکان گفت: طرح غربالگری و درمان نوزادان و‌کودکان با مشکل شنوایی در کشور در حال انجام است. بیمارانی که دچار بیماری هستند و زیر سن ۴سال هستند را شناسایی می کنیم اگر نیاز به کاشت حلزون هستند انجام دهیم تا هم به کیفیت زندگی آنها و هزینه های احتمالی در آینده برای خانواده ها جلوگیری شود.

بدیعی تصریح کرد: کاشت حلزون برای بیمارانی که توسط کمیسیون مورد نظر در حال شناسایی هستند به شکل رایگان است در حال که هر پروتز آن نزدیک به ۴۰۰ میلیون تومان قیمت دارد که خوشبختانه رایگان انجام می شود. بیمارستان علوم پزشکی مشهد پیش گام در این حوزه است. از هفته گذشته این طرح به صورت ضربتی در حال انجام است و هفت روز هفته این عمل انجام می شود. غربالگری توسط سازمان بهزیستی در زایشگاه ها انجام می شود و هر نوزادی که متولد می شود غربالگری انجام می شود. و اگر نوزاد مشکل شنوایی داشت به مرکزجامع سلامت بهداشت ارجاع داده می شود.

تاکید می شود خدمات به صورت رایگان انجام می شود از هفته گذشته که این طرح غربالگری در حال انجام است روزانه پنج نفر عمل جراحی کاشت حلزون انجام شده است و چیزی حدود۲۵نفر تا الان انجام شده است. بیمارستان قائم بخش گوش و حلق و بینی مرکز ارجاعی کاشت حلزون در کل کشور است یکی از بهترین مراکزکاشت حلرون در کشوراست و استان های همجوار هم پوشش می دهد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->