عربستان سعودی، گل محمدی ایران را به نام خود ثبت جهانی کرد قصه نان و غصه زندگی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | بازار خودرو آرام گرفت هزینه نصب پمپ و منبع آب چقدر خرج برمی‌دارد؟ قیمت امروز گل زعفران چند است؟ (۱۷ آبان ۱۴۰۴)‌ تعداد معاملات بازار مسکن افزایش یافت | قیمت مسکن هم بیشتر شد؟ قیمت برنج امروز چقدر است؟ (۱۷ آبان ۱۴۰۴) سرنوشت ارز ترجیحی چه خواهد شد؟ قیمت امروز مرغ، تخم مرغ، گوشت گوسفندی و گوساله در مشهد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) قیمت دلار در مشهد به کانال بالاتر صعود کرد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) کف‌سازی شاخص پشت سقف تاریخی | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۷ آبان ۱۴۰۴) طرح ملی تبدیل رایگان خودرو‌های شخصی مدل ۱۳۹۴ و بالاتر آغاز شد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) قیمت طلا و سکه در مشهد اعلام شد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) فروش طلای آب شده توسط پلتفرم‌های فروش آنلاین طلا ممنوع شد هر ماینر، برق چند خانوار را استفاده می‌کند؟ حداقل بودجه خرید آپارتمان ریزمتراژ و نقلی در تهران رشد رمزارز‌ها از بین رفت (۱۷ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز اونس جهانی طلا اعلام شد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | طلا از افت دلار سود برد همه معافیت‌های مالیاتی از ابتدای دی‌ماه حذف می‌شود | میانگین پرداختی مالیات‌دهندگان خراسان رضوی حدوداً ۱۳ میلیون تومان است احتمال سه‌نرخی‌شدن بنزین قوت گرفت؟! | برنامه دولت تغییر قیمت «بنزین سهمیه‌ای» نیست! قیمت دینار عراق، افغانی افغانستان و لیر ترکیه امروز در بازار مشهد چند؟ (۱۷ آبان ۱۴۰۴) قیمت نان در مشهد تا پرداخت کمک هزینه جبرانی از سوی دولت، ۱۵ درصد افزایش یافت | پرداخت طلب نانوایان از جیب مردم اتمام ارز دولت برای واردات بنزین | احتمالاً نرخ کارت آزاد جایگاه‌های سوخت تغییر کند قیمت میوه نسبت‌به یک هفته گذشته چه تغییری کرد؟ (۱۷ آبان ۱۴۰۴) نصب بنر قیمت جدید نان از امروز در نانوایی‌های سطح شهر مشهد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) جلسات کمیته دستمزد ۱۴۰۵ برگزار نشده است فرصتی که از دست رفت اصلاح هدررفت ۴۰ درصدی در شبکه آب شرب سرخس آغاز شد
سرخط خبرها

رئیس کانون جواهرات و گوهرسنگ‌های ایران: مشهد قطب طراحی جواهرات در کشور است

  • کد خبر: ۱۳۷۰۰۹
  • ۰۷ آذر ۱۴۰۱ - ۰۸:۰۴
رئیس کانون جواهرات و گوهرسنگ‌های ایران: مشهد قطب طراحی جواهرات در کشور است
رئیس کانون جواهرات و گوهرسنگ‌های ایران گفت: مشهد قطب طراحی جواهرات در کشور محسوب شده و دوره‌های آموزشی متعددی در آن برگزار می‌شود.

محمدجواد پیش‌بین، در نشست خبری به مناسبت اختتامیه بزرگترین مسابقه طلا و جواهر کشور مقارن با هشتمین نمایشگاه بین‌المللی طلا، جواهر، نقره و گوهرسنگ‌ها در مشهد که در هتل سی نور برگزار شد،  اظهار کرد: تنها خوشه صنعتی جواهرات در کشور در مشهد است که به تایید شرکت شهرک‌های صنعتی استان نیز رسیده است.  در تهران خوشه طلا وجود دارد که چندان موفق نبوده و در اصفهان خوشه طلا داریم که به جمع‌بندی کامل نرسیده است. خوشه صنعتی جواهرات جز خوشه‌های زنده بوده و این خوشه دائما در حال توسعه است. مشهد قطب طراحی جواهرات در کشور محسوب شده و دوره‌های آموزشی متعددی در آن برگزار می‌شود.

وی افزود: به جرات می‌توان گفت جواهرسازی در هیچ جای ایران کیفیتی مشابه مشهد ندارد و این کیفیت قابل رقابت با تمام جهان است؛ بنابراین این مساله نقطه عطفی برای صنعت جواهر سازی  مشهد است.

دبیر مسابقه ملی طراحی طلا و جواهر درخصوص برگزاری بزرگترین مسابقه طلا و جواهر کشور در مشهد بیان کرد: بعد از چندین سال آموزش طراحی جواهرات اکنون با برگزاری این مسابقه قرار است تا پتانسیل سنجی انجام و طراحان برای هم افزایی بیشتر در کنار هم جمع شوند. در این مسابقه بیش از ۱۰۰۰ طرح به دبیرخانه رسیده است و در چند روز آینده طرح‌ها جمع بندی و توسط هیات داوری سنجیده خواهد شد. داوری در این مسابقه به صورت آنلاین صورت خواهد گرفت.

لزوم حل مشکلات صادارتی صنعت طلا و جواهر و توسعه پایدار در این صنعت

پیش‌بین درباره صادارت طلا و جواهر و مشکلات آن تصریح کرد: در اواخر دولت قبل کمیته‌ای به نام ستاد توسعه جواهرات و گوهر سنگ‌ها در ایمیدرو تاسیس و جلسات زیادی برگزار شد که در نهایت منجر به ایجاد سند توسعه گوهرسنگ‌ها شد، اما در آن سند بخش جواهرات نیز دیده شده است و به دولت قبلی تقدیم شد. نگاه این سند توسعه نگاه صادارتی بوده است. در بحث صادارت به خصوص در زمینه طلا و جواهر مشکلات عدیده‌ای داریم و تصور می‌شود که طلا و جواهر با بقیه کالا‌ها فرق دارد، بنابراین سختگیری‌ها در زمینه صادرات بیشتر است. باید در این  زمینه وزارتخانه‌های متعددی از جمله وزارت صنعت، معدن و تجارت، بانک مرکزی و  مرکز توسعه صادارت در حوزه تدوین قوانین دست به دست هم بدهند. تا زمانی که مشکلات صادارت صنعت طلا و جواهر حل نشود، توسعه پایدار در این صنعت نخواهیم داشت. در کنار این موارد این صنعت نیازمند تسهلات قانونی زیادی است.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->