آبیاری پایدار ۲۴۰ هکتار فضای سبز مشهد با بهره‌برداری از تصفیه‌خانه آزادی چندصدایی چطور سیمای شهر را تغییر می‌دهد؟ شهردار مشهدمقدس خبر داد: پیشرفت چشمگیر پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید فهمیده یادی از «صادق رضازاده شفق» که چند اثر مهم درباره نادرشاه دارد | تاریخی که از مشهد نوشته شد گلایه ساکنان مهدی آباد مشهد از وجود انبار‌های ضایعاتی | زندگی در جوار انبار‌های ضایعاتی هوای مشهد در وضعیت «ناسالم» برای گروه‌های حساس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

قدردانی از پرستاران در صحن علنی شورای اسلامی شهر مشهد

  • کد خبر: ۱۳۷۰۴۵
  • ۰۷ آذر ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۴
قدردانی از پرستاران در صحن علنی شورای اسلامی شهر مشهد
جلسه امروز (۷ آذرماه) صحن علنی شورای اسلامی شهر مشهد با قدردانی از چند تن از پرستاران این شهر در آستانه روز پرستار برگزار شد.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

به گزارش شهرآرانیوز، نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس با تبریک روز پرستار، گفت: شورای اسلامی شهر مشهد مقدس و شهرداری، در کنار دانشگاه علوم پزشکی است و از هر طرح و لایحه‌ای که برای سلامت شهروندان احساس نیاز شود، حمایت خواهد کرد.
موسی‌الرضا حاجی‌بگلو در شصتمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس، با گرامیداشت سالروز تشکیل بسیج و تبریک این مناسبت به همه بسیجیان، اظهار کرد: فرارسیدن سالروز شهادت دانشمند هسته‌ای، دکتر فخری‌زاده، را هم تسلیت می‌گوییم.

سالروز ولادت حضرت زینب‌(س) و روز پرستار دیگر مناسبتی بود که حاجی‌بگلو در این جلسه به آن اشاره کرد و گفت: این مناسبت را به یکایک جامعه پرستاری کشور و به‌ویژه مشهد مقدس، تبریک و تهنیت عرض می‌کنیم؛ قشری زحمتکش که در ایام کرونا زحمات بسیاری کشیدند و ایثارگرانه در عرصه سلامت خدمت‌‎رسانی کردند.

نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس افزود: براساس گفتمان و فرمایشات مقام معظم رهبری پیرامون ایام و حوادث اخیر، تکلیف همه ما مشخص شد که چگونه باید پاسخ دهیم و عمل کنیم. امیدواریم همه بتوانیم در راستای اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی گام برداریم.

شصتمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس، به‌مناسبت روز پرستار، میزبان مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد و تعدادی از پرستاران بود که حاجی‌بگلو ضمن خیر مقدم گفتن به کادر درمان و قدردانی از آن‌ها، تصریح کرد: شورای اسلامی شهر مشهد مقدس و شهرداری، در کنار دانشگاه علوم پزشکی است و از هر طرح و لایحه‌ای که برای سلامت شهروندان احساس نیاز شود، حمایت خواهد کرد.

دکتر صالح مقدم، مدیر امور پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، با حضور در شصتمین جلسه صحن علنی شورای اسلامی شهر مشهد گفت: در دانشگاه علوم پزشکی از ده‌هزار کادر پرستاری که مشغول به کار داریم، بیش از یک‌سوم این جامعه را پرستاران تشکیل می‌دهند که در رده‌های تحصیلی بالایی قرار دارند.
وی اظهار کرد: ما شهدای سلامت را در همه اعصار داشتیم و این جامعه اعلام می‌کند در هر شرایطی آمادگی خدمت‌رسانی در حوزه شهری را دارد.

نامگذاری معابر فرعی به نام شهدای گران‌قدر

 ۱. نامگذاری معبر فرعی آخوند خراسانی۲۶ با حفظ شماره، به نام شهید سید عیدی محمد صالحی
 ۲. ۲. نامگذاری معبر فرعی بهورز۶ واقع در شهید فلاحی۷با حفظ شماره، به نام شهید سید حسین موسوی مقدم
 ۳. ۳. نامگذاری معبر فرعی شاهنامه۱۲ با حفظ شماره، به نام شهید علی امبر عباسی
 ۴. ۴. نامگذاری معبر فرعی شاهنامه۱۱ با حفظ شناره، به نام شهید علیرضا کاظمی
 ۵. ۵. نامگذاری معبر فرعی صادقیه۱۸ با حفظ شماره، به نام شهید حسن خبری

حمایت به منظور کاهش پیامد‌های اجتماعی و اقتصادی ناشی از کرونا

به شهرداری اجازه داده می‌شود، به منظور کاهش پیامد‌های اجتماعی و اقتصادی ناشی از کرونا و‌مساعدت به شهروندان مشهد، نسبت به اجرای اقدامات حمایتی برای اشخاص حقیقی و‌حقوقی بخش خصوصی اقدام نماید.

تصویب طرح دو فوریت تدفین پیکر شهدای گمنام در پارک‌های حاشیه شهر

شهرداری مشهد مکلف است با همکاری اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، اداره کل بنیاد شهید و‌امور ایثارگران و سایر نهاد‌های ذی صلاح نسبت به در اختیار گذاشتن پارک‌های حاشیه شهر برای تدفین پیکز مطهرشهدای گمنام اقدام نماید.

همچنین پیشنهاد داده شد اماکن در اختیار شهرداری هم برای این ظرفیت استفاده شود که مورد موافقت اعضا قرار گرفت.

بررسی لایحه الحاق یک تبصره

تبصره۲الحاقی- با عنایت به ملاک حاصل از تجویز طرح‌های تفصیلی حاکم در خصوص چگونگی استقرار مدارس غیردولتی در کاربری مسکونی و در راستای افزایش خدمات آموزشی در مشهد و به منظور جانمایی در کاربری منطبق با طرح تفصیلی جدید، مدارس غیر دولتی حسب مورد پس از تایید شهرداری و رعایت ضوابط و مقررات مربوطه، از حقوقات مربوط به صدور مجوز استفاده از محل فعالیت، حداکثر به مدت ۲ سال از ناریخ لازم الاجراشدن این مصوبه، معاف می‌باشند.

اقاله قرارداد درخصوص احداث و بهره برداری واحد تصفیه خانه فاضلاب محلی

ماده واحده: به شهرداری مشهد اجازه داده می‌شود نسبت به اقاله قرارداد در خصوص احداث و بهره برداری از۱۳ واحد تصفیه خانه فاضلاب محلی به روش ساخت، بهره برداری و انتقال به روش (BOT) فی ما بین شهرداری مشهد و شرکت تجارت بین المللی ثابت کیش اقدام نماید.

تبصره۱: شهرداری مکلف است اراضی تحویل داده شده به سرمایه گذار را بدون پرداخت هر گونه وجهی بابت هزینه‌های صورت گرفته توسط سرمایه گذار در راضی یادشده باز پس گیرد و سپس نسبت به آزاد سازی ضمانت نامه بانکی سرمایه گذار اقدام نماید.

تبصره۲: از تاریخ تصویب و لازم الاجراشدن این مصوبه در خصوص احداث و بهره برداری از۱۳ واحد تصفیه خانه فاضلاب محلی به روش ساخت، بهره برداری و انتقال به روش BOT فاقد اعتبار و کان لم یکم تلقی می‌گردد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->