صدور هشدار سطح نارنجی برای خراسان رضوی و ۲ استان دیگر در پی پیش‌بینی طوفان گردوخاک (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) ۴۵ درصد از نرخ بلیت پرواز‌های اربعین در حساب فرودگاه نجف! کشف ۱۶۷ فقره پرونده و دستگیری ۴۷۶ متهم در ضربه سنگین پلیس آگاهی به باند‌های هرمی و شبکه‌های غیرمجاز اعزام اتوبوس‌های برون شهری به مرزهای غربی کشور | مسافران داخلی موقتا از پایانه‌های مسافربری استفاده نکنند دستگیری ۳۰ هزار مجرم سابقه‌دار فراری آماده‌سازی ۵۲۲۰ نقطه اقامت موقت برای زائران دهه آخر ماه صفر در مشهد بازگشت بیش از ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار زائر اربعین به کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۲ مرداد ۱۴۰۴) | تداوم آلودگی هوا تا پایان هفته ارزان‌ترین مکمل کلسیمی را بشناسید مشهد ۴۰ درصد شیرخشک مورد نیاز کشور را تأمین می‌کند بازگشت معجزه‌آسای دختر ۲۰ ساله به زندگی پس از ۲۰ دقیقه ایست قلبی بر اثر برق‌گرفتگی (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) در سفر‌های تابستانی مراقب این بیماری‌ها باشید چه زمانی مصرف قهوه به بدن آسیب می‌رساند؟ معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خراسان رضوی: حقوق کودک هنوز مورد توجه مسئولین نیست | کاهش تعداد کودکان کار در مشهد با خروج اتباع ارتباط ندارد ۴ فوتی و ۵۷ مصدوم در تصادف اتوبوس زائران ایرانی در محور بصره_شلمچه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) هشدار درباره تنش آبی در خراسان رضوی | کاهش ۲۹ درصدی بارندگی نسبت به سال گذشته هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص ساندویچ‌های سرد درباره شاخصه یک زندگی موفق که سبب آرامش بین همسران می‌شود بازسازی صحنه قتل توسط قاتل ۱۹ ساله در مشهد: وسوسه شیطانی مرا به محل جنایت کشاند + تصاویر پس از ۱۲ سال: اعتراف تکان‌دهنده قاتل همسر در جوین خراسان رضوی + تصویر شوهر سنگدل دستگیری دخترخاله‌ها به اتهام سرقت طلای فامیل دور با شگرد آبمیوه مسموم! مستمری مردادماه مددجویان بهزیستی و کمیته امداد واریز شد اهدای اعضای نوجوان مشهدی در راه بازگشت از کربلا فرصت رو‌به‌پایان؛ ضرورت تغییر مسیر جمعیتی ایران علت آلودگی هوای مشهد چیست؟ (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ درصد از تخت‌های بیمارستانی مشهد فرسوده هستند | گسترش تخت‌های بیمارستانی به حاشیه شهر مشهد + فیلم استاندار خراسان رضوی: نیمی از مدارس جدید استان تا پایان ماه آینده آماده بهره‌برداری خواهد بود رئیس انجمن هواشناسی ایران: نجات کشور از خشکسالی فقط با علم و راهکار‌های واقعی ممکن است
سرخط خبرها

ویدئو | پرستاران ناجی سلامت در حاشیه شهر مشهد

  • کد خبر: ۱۳۷۰۹۷
  • ۰۹ آذر ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۶
ویدئو | پرستاران ناجی سلامت در حاشیه شهر مشهد
به مناسبت روز پرستار پای صحبت پرستارانی نشستیم که رسالت خود را محدود به مطب و درمانگاه نمی‌کنند و تخصص خود را وقف محرومان در حاشیه شهر کرده اند.

 به گزارش شهرآرا نیوز، سخن از پرستارانی است که رسالت خود را محدود به مطب و درمانگاه نمی‌کنند و تخصص خود را وقف محرومان در حاشیه شهر کرده اند.در مطب، بیمارستان و درمانگاه منتظر مراجعه دردمندان نمی‌مانند، کی و کجا برایشان فرقی نمی‌کند، همین که بدانند به کمک و تخصص‌شان نیاز است، خودشان راه می‌افتند و به خدمت بیماران می‌رسند و همان‌جا را محل خدمت خود می‌دانند.

روزی در مسیر زائران پیاده اربعین، روزی در مناطق حاشیه شهر، و یک روز هم در روستایی دورافتاده، جهادگرند و هر جا خدمت بطلبد، پشت همان خاکریز حاضر می‌شوند. گروهی از جامعه سپیدپوشان که با وقف تخصص ارزشمند و حیاتی خود، هموطنان محروم و نیازمند را از درد و رنج بیماری نجات می‌دهند.

رسیدگی به هزاران هزار مشکل حاشیه شهر و محرومان در یک روز و از طریق یک گروه میسر نمی‌شود عزم و اراده‌ای جهادی می‌طلبد که مرهمی بر زخم‌های محرومان باشد.

به همراه یک گروه جهادی در حاشیه شهر به منطقه قرقی رفتیم تا خدمات درمانی به محرومان حاشیه شهر را گزارش کنیم.مردم بسیاری برای ویزیت دندانپزشکی،متخصص قلب،دیابت ،تزریقات و عمل جراحی به صف ایستاده اند . یکی از پرستاران فعال در حاشیه شهر که کارش را از جبهه ها در دوران دفاع مقدس شروع کرد و حتی بعد از بازنشستگی لباس پرستاری را از تن در نیاورد و بارها داوطلبانه به خط مقدم رفت و حالا بعد از بازنشستگی هم دست از خدمت نکشیده است گفت و گو میکنیم.

حسین مومنی عضو هیات مدیره نظام پرستاری مشهد میگوید: صفر تا صد خدمات پزشکی توسط این گروه های جهادی در منطقه قرقی انجام می‌شود که به صورت ثابت دوشنبه هر هفته در محل خیریه حضرت علی اصغر خدمت رسانی می‌کنند. در ۱۶ نقطه شهر با هماهنگی بسیج جامعه پزشکی مکان‌هایی را در نظر گرفتیم تا مداوای رایگان انجام دهیم.

او ادامه میدهد: در هفته ۷۰۰ بیمار صفر تا صد پوشش خدمات درمانی علاوه بر ویزیت رایگان داروی رایگان را دریافت می‌کنند. قرار است انتهای شهرک شهید رجایی مرکزی به صورت ثابت به بیماران خدمت رسانی کند از سال ۵۸ فعالیت خودم را در عرصه پرستاری آغاز کردم و عضو بسیج مستضعفین شدم در سال ۵۹ با اولین کاروان اعزامی از خراسان رضوی به عنوان پرستار وارد جبهه شدم.

مومنی بیان میکند: در مناطق جنوب کشور یک سالن ورزشی را اختصاص به درمان مجروحان قرار دادیم  در حقیقت من نبودم که انتخاب کنم، انتخاب شده بودیم که راه انسانیت را مشق تمرین کنیم زمانیکه زیر باران گلوله باید جان انسانی را نجات می‌دادیم از ارزشمندترین لحظات پرستاری من محسوب می‌شد.

 او بیان میکند:  پس از دوران مقدس به بیمارستان‌های سطح شهر آمدم و در آنجا به مداوای بیماران مشغول شدم در بیمارستان با بیماران نیازمند و محرومی آشنا شدم که نیاز بود در منزل خدمات پرستاری را انجام دهند بسیاری از بیماران به دلیل سطح هوشیاری پایین و یا بستری طولانی مدت را نیاز دارند تا در منزل مراقبت شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->