«عین‌الاسد» تعطیل می‌شود | مستشاران نظامی آمریکا در مسیر خروج دائمی از عراق آیا ادارات ایلام در روز شنبه (یکم شهریور ۱۴۰۴) تعطیل است؟ گفتگوی تلفنی پوتین با محمدبن سلمان پهپاد اسرائیلی در جنوب لبنان سقوط کرد تهدید پوتین از سوی ماکرون پزشکیان از ارمنستان عازم بلاروس شد پزشکیان با رئیس جمهور ارمنستان دیدار کرد پزشکیان: از مذاکرات صلح آذربایجان و ارمنستان حمایت می‌کنیم آیا ادارات قزوین شنبه تعطیل است؟ (یکم شهریور ۱۴۰۴) ترامپ: ۷۹ درصد دونباس متعلق به روسیه است عراقچی با وزیر امور خارجه ارمنستان دیدار کرد نخست‌وزیر ارمنستان: فرصت‌های جدیدی برای همکاری‌های ریلی با ایران ایجاد می‌شود نماینده رهبر انقلاب از آیت‌الله نوری همدانی عیادت کرد| دیدار با آیات عظام مکارم و سبحانی (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) پاشینیان در دیدار با پزشکیان: عدم تغییر مرز‌ها تصمیم قطعی و خطوط قرمز ارمنستان است ترامپ: زلنسکی باید برای پایان جنگ امتیازاتی بدهد وزیر امور خارجه: ارمنستان اطمینان داد از خاکش تهدیدی متوجه ایران نمی‌شود + فیلم وزارت بهداشت غزه: ۴۰۳ فلسطینی در ۲۴ ساعت گذشته به شهادت رسیده‌اند کودتای ۲۸ مرداد؛ نقاشی دیو روی دیوار ایران! ۳۶۰ کارمند سازمان ملل در جنگ غزه کشته شده‌اند رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: ایران، آذربایجان و ارمنستان اجازه حضور بیگانگان در منطقه را نخواهند داد وزارت بهداشت فلسطین: هر ۴۰ دقیقه، یک کودک در غزه شهید می‌شود پزشکیان: ایران خواهان تثبیت صلح در منطقه قفقاز بوده و خواهد بود آیت الله علم الهدی: گروهک منافقین، ابزار اصلی دشمن برای مقابله با جمهوری اسلامی ایران است | ضرورت به‌روزرسانی اسناد تروریسم و مقابله رسانه‌ای با منافقین قطر پاسخ حماس به پیشنهاد آتش بس را بسیار مثبت دانست جزئیات سفر پزشکیان به بلاروس اعلام شد پزشکیان: نگرانی از حضور نیرو‌های ثالث در مرز مشترک ارمنستان باید برطرف شود نشست خبری رئیس جمهور ایران و نخست وزیر ارمنستان برگزار شد (۲۸ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

یاسین جمال‌زاده در اثر شلیک ماموران انتظامی امنیتی در اعتراضات رضوانشهر کشته شد؟+ جزئیات

  • کد خبر: ۱۳۷۱۵۴
  • ۰۷ آذر ۱۴۰۱ - ۱۶:۲۷
یاسین جمال‌زاده در اثر شلیک ماموران انتظامی امنیتی در اعتراضات رضوانشهر کشته شد؟+ جزئیات
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان گیلان، درباره ماجرای کشته‌شدن یاسین جمال‌زاده توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سید‌مهدی فلاح‌میری در خصوص فوت یاسین جمال‌زاده در اغتشاشات اخیر در رضوانشهر استان گیلان با اشاره به پروژه کشته‌سازی شبکه‌های معاند، اظهار داشت: مطابق تحقیقات به عمل آمده و بررسی گزارش‌های نهاد‌های انتظامی و امنیتی فوت یاسین جمال‌زاده در اثر شلیک ماموران انتظامی و یا ماموران حافظ امنیت نبوده است.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان گیلان تصریح کرد: مطابق پروتکل اعلام شده هیچ‌یک از ماموران حاضر در صحنه هیچ سلاح جنگی به همراه نداشته‌اند.

فلاح‌میری تصریح کرد: در محدوه‌ای که این اتفاق ناگوار رخ داده است هیچ مامور انتظامی و یا مامور حافظ امنیت مستقر نبوده و عامل شلیک گلوله به یاسین جمال‌زاده فعلا مشخص نیست. دستگاه قضایی از لحظات اولیه بروز این اتفاق پرونده تشکیل داده و تحقیقات در این زمینه را آغاز کرده و علت این مرگ مشکوک را مورد بررسی قرار داده است

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان گیلان همچنین عنوان کرد: تمام تلاش خود را برای شناسایی عامل شلیک به یاسین جمالزاده به کار بسته‌ایم و در حال انجام تحقیقات هستیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->