واحد خاکدان، نقاش ایرانی درگذشت + بیوگرافی (یکم آبان ۱۴۰۴) بازبینی آثار سی‌وپنجمین جشنواره تئاتر خراسان رضوی، از سوم آبان‌ماه آغاز می‌شود حکایت مثال گویا و برتری رئال زاراگوزا آقای خبرنگار بیهقی مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (جمعه، ۲ آبان ۱۴۰۴) لبخند اسطوره | ماجرای تولد دوباره شخصیت های «شاهنامه» در مجموعه «شاخنامه» اعضای هیئت انتخاب آثار صحنه‌ای سی‌وپنجمین جشنواره تئاتر خراسان رضوی معرفی شدند حمایت ۳۷ میلیون دلاری برای ساخت «مخمصه ۲» مایکل مان حمید صفت در سریال بامداد خمار + عکس درگذشت «قاسم مهرنیا»، شاعر و نقال آیین‌های دینی خراسان شمالی + پیام تسلیت وزیر فرهنگ اعضای شورای سیاست‌گذاری هفته کتاب سال ۱۴۰۴ معرفی شدند ماجرای درگیری بادیگارد‌های «کیانو ریوز» هنرپیشه مشهور هالیوود با یک هوادار زن + عکس آغاز به‌کار کانون موسیقی نواحی ایران حضور فیلم «جی کلی» با بازی جورج کلونی در گلن گلوب رونمایی از آلبوم موسیقی «ناز نگه» زنده یاد همایون خرم «ایرانم» علیرضا قربانی در اهواز تمدید شد + جزئیات
سرخط خبرها

مدال گاندی جشنواره هند برای «نرگسی» شهاب حسینی

  • کد خبر: ۱۳۷۲۶۴
  • ۰۸ آذر ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۳
مدال گاندی جشنواره هند برای «نرگسی» شهاب حسینی
دیشب (دوشنبه) جشنواره بین‌المللی فیلم هند ۲۰۲۲ در مراسم اختتامیه مدال گاندی از سوی یونسکو به پیام اسکندر برای «نرگسی» به تهیه‌کنندگی و بازیگری  شهاب حسینی اهدا شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ پنجاه و سومین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم هند دیشب (دوشنبه) در نهمین روز برگزاری‌اش در گوا با اهدای جوایز در مراسم اختتامیه به کار خود پایان داد.

درام اسپانیایی «من رویاهای الکتریکی دارم» والنتینا مائورل جایزه بزرگ بهترین فیلم جشنواره یعنی طاووس طلا را دریافت کرد و دانیلا مارین ناوارو برای همین فیلم جایزه بهترین بازیگر زن جشنواره را برد.

نادر ساعی‌ور برای فیلم «بی‌پایان» جایزه بهترین کارگردان جشنواره و طاووس نقره‌ای را دریافت کرد و جایزه بهترین بازیگر مرد به وحید مبصری برای همین فیلم تعلق یافت.

جایزه بهترین فیلم بلند اول یک کارگردان به آسیمینا پرودرو برای «پشت انبارکاه» اهدا شد و جایزه ویژه هیات داوران نصیب لاو دیاز برای «وقتی امواج از بین می‌روند» رسید.

مدال گاندی که از سوی یونسکو اهدا می‌شود هم به پیام اسکندر برای «نرگسی» رسید. شهاب حسینی تهیه‌کننده و بازیگر این فیلم بود و فیلم تلاش یک فرد مبتلا به سندرم داون را برای پیدا کردن عشقی برای ازدواج تصویر می‌کند.

امسال فرانسه به عنوان کشور مهمان در این جشنواره حضور داشت تا ۷۵ سال روابط دیپلماتیک با این کشور گرامی داشته شود و این در پاسخ به حضور هند به مناسبت ۷۵ مین سال استقلال در جشنواره کن امسال بود.

در این جشنواره ۹ روزه در مجموع ۲۸۰ فیلم از ۷۹ کشور به نمایش درآمد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->