زمان مراسم تشییع پیکر یعقوب صباحی مشخص شد مسابقه‌های سریال «بازی مرکب» به واقعیت آمدند! | ساخت فصل سوم رئالیتی شوی «بازی مرکب» تایید شد + فیلم میزان پسماند خشک تولیدی در مشهد ۴۹۰ هزار و ۸۸۸ کیلوگرم در روز است | بلیت مترو، مابه‌ازای ارائه پسماند خشک خواهد شد آغاز عملیات اجرایی آماده‌سازی قاب سنگ مزار شهدای حمله رژیم صهیونیستی به ایران، در گلزارشهدای بهشت‌رضا(ع) انسداد ۲۵۶ حلقه چاه غیرمجاز در خراسان رضوی طی بهار ۱۴۰۴ عمران و نوسازی گسترده در شمال شرق مشهد | شهردار منطقه ۴ مشهد پروژه‌های کلان این منطقه را تشریح کرد مدیرعامل شرکت توسعه ارتباطات ترافیکی شهرداری مشهد: ۵۱۸۷ جای پارک خودرو در هسته مرکزی شهر وجود دارد | شناسایی زمین‌های مستعد بهره‌برداری به صورت پارکینگ در دهه پایانی صفر ۱۴۰۴ عراقچی برای حضور در نشست سازمان همکاری شانگهای عازم چین شد (۲۳ تیر ۱۴۰۴) هوای کلانشهر مشهد در شرایط سالم برای شهروندان (۲۳ تیر ۱۴۰۴) مروری بر تاریخ کوچه «شهیدهاشمی‌نژاد ۱٠» مشهد | ماری خوابیده در کنار دیوار «بهره» شهردار مشهد مقدس: هرچقدر آموزش‌‌وپرورش توانمندتر باشد، آسیب‌های اجتماعی در جامعه کمتر می‌شود مقدمات ورود نمایشگاه بین‌المللی مشهد به بورس فراهم شده است شلوغ‌بازار مشهد، همچنان شلوغ و پرهیاهو | بازار همدلی ایرانی‌ها و افغانستانی‌ها سال ۱۴۰۴ از نظر تعداد روز‌های آلوده در مشهد منحصر‌به‌فرد خواهد بود انسداد ترافیکی یک‌ماهه در محور بولوار امام‌خمینی(ره) به بولوار نماز مشهد ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۲۲ تیر ۱۴۰۴) سرویس‌دهی ویژه ناوگان اتوبوس‌رانی و مترو مشهد در روز‌های برگزاری آزمون سراسری (۲۶ و ۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ممنوعیت تردد وسایل نقلیه سنگین در دو محور شهید کلانتری و شهید سلیمانی مشهد + علت افزایش زباله در مشهد طی سه‌ماهه اول ۱۴۰۴ | لزوم مشارکت بیشتر شهروندان در تفکیک زباله از مبدأ رئیس کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر مشهد خبر داد: اجرای گسترده پروژه‌های عمرانی در شهر
سرخط خبرها

معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری مشهد معارفه شد

  • کد خبر: ۱۳۷۲۷۷
  • ۰۸ آذر ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۹
معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری مشهد معارفه شد
طی مراسمی سید علی حسینی به عنوان معاون جدید برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری مشهد معارفه شد.

به گزارش شهرآرانیوز، آیدا مهربان در مراسم تکریم و معارفه معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی که با حضور "سید عبدالله ارجائی" شهردار مشهد و جمعی از اعضای شورای اسلامی شهر و مدیران شهری برگزار شد گفت: از حسن اعتمادی که طی دو سال و دو ماه گذشته برای ارائه خدمت به من شد تشکر می‌کنم.

وی بابیان اینکه از سطح کارشناسی تا معاونت را تجربه و سعی کردم در تمامی سطوح توان خود را برای خدمت‌رسانی به مردم و همکارانم به کار بگیرم اظهار کرد: خوشحالم بگویم که اولین زنی هستم که به‌عنوان نماینده بانوان در سطح معاونت توفیق خدمتگزاری را داشتم.

معاون سابق برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری مشهد اضافه کرد: یکی از اقدامات مهمی که در طول این مدت انجام شد این بود که سعی کردیم مدیریت شهری را به‌سوی یک مدیریت نظام‌مند و بهره‌گیری از دانش و تکنولوژی روز سوق دهیم که دراین راستا فعالیت‌های زیادی انجام شد.

مهربان تصریح کرد: دراین زمینه کارخانه نوآوری احداث و برنامه‌ریزی و پژوهش‌های زیادی انجام شد.

وی ادامه داد: نتیجه این اقدامات منجر شد که اکنون حدود ۸۳۶ نفراز افراد خلاق جامعه در کارخانه نوآوری مشهد استقراریافته و مشغول فعالیت در حوزه‌های مختلف دانش‌بنیان و فعالیت‌های نوآورانه باشند که مدیرت شهری نیز از بخشی از این فعالیت‌ها بهره‌مند می‌شود.

معاون سابق برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری مشهد ضمن اشاره به اینکه تعداد زیادی رویداد آموزشی و استارتاپی دراین مدت برگزار شده است اظهار کرد: دراین رویداد‌ها بیش از ۱۳ هزارنفر از بدنه جامعه خلاق حضور پیداکرده‌اند.

مهربان ادامه داد: هدف این بود که مدیریت شهری از طرح‌ها و برنامه‌های خلاقانه برای توسعه شهر و حل چالش‌های شهری استفاده کند.

وی افزود: درمجموع با کمک و همراهی همکارانم اقدامات زیادی دراین مدت انجام‌شده است هرچند که کاستی‌هایی نیز وجود داشته که امیدوارم در ادامه مسیر برطرف شود.

همچنین در ادامه این مراسم سید علی حسینی معاون جدید برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری مشهد گفت: از حسن اعتماد شهردار در سپردن سکان این بخش مهم مدیریت شهری به این‌جانب تشکر می‌کنم.

وی اضافه کرد: توصیه‌ها و نکات شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر در دستور کار و اولویت معاونت برنامه‌ریزی قرار خواهد گرفت و تلاش خواهد شد تا فرایند‌ها کوتاه و فعالیت‌ها سرعت بیشتری بگیرد.

معاون جدید برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری مشهد ادامه داد: اکنون با بحث تدوین بودجه، اصلاح و تفریق بودجه روبه‌رو هستیم ودرکنار آن بحث بودجه کشور و برنامه هفتم توسعه نیز پیشرو است که امیدواریم بتوانیم دراین حوزه نقش‌آفرینی خوبی به نفع شهرداری‌ها برای خدمت‌رسانی بهتر به مردم داشته باشیم.

دراین مراسم آیدا مهربان معاون اسبق برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری تکریم و سید علی حسینی به‌عنوان معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری مشهد معارفه شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->