کوچکی‌نژاد: حمایت از کسب‌وکار‌های خرد از اولویت‌های دولت باشد واکنش علاء‌الدین بروجردی به تهدید جدید ترامپ: این‌بار گستره پاسخ از پایگاه‌های ثابت آمریکا فراتر می‌رود محمدبیگی: اجرای قانون جوانی جمعیت نباید حتی در شرایط جنگی متوقف شود حملات مکرر انصارالله یمن به کشتی‌های دریای سرخ صدای دبیرکل سازمان ملل را درآورد افزایش شمار شهدای غزه به ۵۷ هزار و ۸۲۳ نفر (۲۰ تیر ۱۴۰۴) اوکراین: ارسال سلاح از سر گرفته شده است وزارت خارجه روسیه: تامین‌کنندگان سلاح کی‌یف حامی تروریست هستند تلاش ایران و افغانستان برای بازگشت عزتمندانه اتباع افغان بهروزآذر: تجاوزات رژیم صهیونیستی چندین خانواده را به شهادت رساند خواب تازه‌ای که ترامپ برای جنگ اوکراین و روسیه دیده است ! مشاور رهبر معظم انقلاب: شکست سیاست‌های ترامپ و نتانیاهو به بیداری ملت‌ها منجر شده است ورود معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده به مشهد جزئیات تازه از آسیب حمله ایران به پایگاه العدید قطر شرط دولت لبنان برای تحویل پسر قذافی اعلام شد راهپیمایی میلیونی یمنی‌ها در حمایت از غزه و عملیات تصاعدی علیه رژیم صهیونیستی همه‌چیز دربارهٔ «پ.ک.ک.»، حزب کارگران کردستان یک تروریست در چابهار به هلاکت رسید (۲۰ تیر ۱۴۰۴) بقایی: صدراعظم آلمان با حمایت از جنایات شنیع رژیم اسرائیل، اصول بنیادین منشور ملل متحد را نادیده گرفته است واکنش صداوسیما به اظهارات مصطفی کواکبیان درباره کاترین شاکدام + ویدئو امام جمعه تهران: غلط دیگری کنید، دو سوم دیگر تلاویو به جهنم می‌رود دادستانی تهران علیه نماینده پیشین مجلس اعلام جرم کرد (۲۰ تیر ۱۴۰۴) + جزئیات آیت‌الله علم‌الهدی: جنگ نظامی، اقتصادی و نرم، سه عرصه نبرد با دشمن است | مقاومت مردم در برابر دین‌زدایی از جامعه سابقه‌ای تاریخی دارد تیزر | پخش روایتی از حضور رهبر انقلاب در عزاداری شب عاشورای حسینیه امام خمینی(ره) از شبکه دو اولین تصاویر از عناصر پ.ک.ک در حال امحای سلاح‌هایشان پ.ک.ک به طور رسمی خلع سلاح خود را کلید زد سرلشکر حاتمی از پایگاه هوایی شهید لشگری بازدید کرد ۱۵ فلسطینی در غزه از بامداد امروز تاکنون به شهادت رسیدند (۲۰ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جزئیات ساخت و تحویل مسکن ایثارگران| رئیس بنیاد شهید: آورده اولیه اجرای پروژه‌ها را پیمانکاران تامین می‌کنند+ فیلم

  • کد خبر: ۱۳۷۴۵۶
  • ۰۹ آذر ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۳
جزئیات ساخت و تحویل مسکن ایثارگران| رئیس بنیاد شهید: آورده اولیه اجرای پروژه‌ها را پیمانکاران تامین می‌کنند+ فیلم
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران ساز و کار جدید تخصیص مسکن ایثارگران را تشریح کرد و گفت: ۳۰ درصد منابع مورد نیاز این پروژه را پیمانکار تامین می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدامیرحسین قاضی‌زاده هاشمی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در توضیح ساز و کار اجرای پروژه‌های مسکن ایثارگران گفت: مسکن ایثارگران سریع‌تر به نتیجه می‌رسد وقتی نازک کاری تمام شود، در این مرحله از ایثارگران ثبت می‌شود، آورده اولیه را می‌دهند، منزل را تحویل می‌گیرند و شروع به پرداخت اقساط می‌کنند. فاصله بین پرداخت منابع مالی و تحویل مسکن دو تا سه ماه است.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: آورده اولیه اجرای این پروژه‌ها را پیمانکار می‌آورد، آورده ایثارگران زمین رایگان و پروانه‌های رایگان است، تامین زمین، پروانه و انشعابات برعهده دولت است که آورده ایثارگران است.

قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه برای اینکه بتوان برای این پروژه‌ها وام گرفت باید ۳۰ درصد پروژه پیشرفت داشته باشد، اظهار داشت: مبلغ مورد نیاز برای اجرای ۳۰ درصد پروژه را پیمانکار می‌آورد و بعد از آنکه منابع بانکی دریافت شد که این تسهیلات شامل هزار وام به مبلغ ۴۰۰ میلیون تومان است، آن زمان مسکن ایثارگران آماده واگذاری می‌شود. در مرحله بعد از ایثارگران مشمول ثبت نام می‌شود، آورده شان به نرخ روز منطقه با قید زمین رایگان محاسبه می‌شود، ایثارگران، آورده را پرداخت می‌کنند، کلید خانه را دریافت کرده و پرداخت تسهیلات ۱۰ ساله را آغاز می‌کنند.

رئیس بنیاد شهید اظهار داشت: در مدل فعلی فرد باید ۳ تا ۴ قسط پرداخت کند، که مشمول دو تا سه تورم می‌شود، بعد به متقاضی می‌گویند پولی که پرداخت کردی کم است، برخی افراد نمی‌توانند منابع را تامین کنند، و پروژه‌ها متوقف می‌شود. مسکن مهر و جهش ملی مسکن با همین چالش مواجه بودند. در مدلی که ما طراحی کردیم، چون آورده اولیه را پیمانکار می‌آورد این مشکل ایجاد نمی‌شود. طبق قانون جهش ملی مسکن هر جا پروژه‌ای طبق این قانون اجرا شود باید ۵ درصد پروژه را به ایثارگرانی بدهند که بنیاد شهید معرفی می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->