سعید روستایی و پیمان معادی در فهرست رای دهندگان اسکار هشدار وزیر فرهنگ درباره صداهای تفرقه‌افکنِ پس از جنگ چرا آهنگ «بوم، بوم، تل‌آویو»؛ در پاسخ حملات موشکی ایران به اسرائیل جهانی شد؟ + ویدئو نقدی بر وضعیت کنونی شعر آئینی | احساسات و گریه در شعر سوگ‌محور باید همراه محبت ولایت و شعور باشد برگزاری نشست انتقال تجربه با حضور عادل تبریزی در سینما هویزه مشهد شعر افشین علا خطاب به رژیم صهیونی | عاقبت بیت‌المقدس را رها خواهیم کرد فریبرز عرب‌نیا: ترجیح می‌دهم در کنار مردم کشور عزیزم باشم + فیلم سریال محرمی «جایی برای همه» روی آنتن شبکه دو + زمان پخش آمار فروش سینماها در روزهای جنگ بین اسرائیل و ایران اکران سیار فیلم‌های کودکانه در مشهد کارگردان فیلم بعدی «جیمز باند» مشخص شد «کاتیا فولمر» ایران‌شناس آلمانی درگذشت فصل پایانی سریال «اسکویید گیم» در راه است تکرار سریال «مختارنامه» از شبکه آی‌فیلم (محرم ۱۴۰۴) + زمان پخش قدردانی سخنگوی پلیس از اصحاب قلم در دوران جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران | عزیزان رسانه، گل کاشتید، دستانتان را می‌بوسم برنامه‌های حمایتی وزارت فرهنگ و ارشاد برای جبران خسارات گروه‌های موسیقی و نمایشی اجرای باشکوه ارکستر سمفونیک تهران در میدان آزادی حسام خلیل‌نژاد، بازیگر سینما و تلویزیون: اگر امروز هنری هست، میراث شهیدان است فیلم‌های آخر هفته تلویزیون (۵ و ۶ تیر ۱۴۰۴) + شبکه و زمان پخش
سرخط خبرها

«کلوزآپ کیارستمی» در فهرست برترین‌های تاریخ سینمای جهان

  • کد خبر: ۱۳۷۸۶۰
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۰
«کلوزآپ کیارستمی» در فهرست برترین‌های تاریخ سینمای جهان
فهرست ۱۰۰ فیلم برتر عمر منتقدان و کارگردانان در دهه سوم قرن میلادی توسط مجله انگلیسی سایت اند ساوند منتشر شد و کلوزآپ کیارستمی در فهرست ۱۰ فیلم اول تاریخ قرار گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ پنجشنبه گذشته، مجله سایت اند ساوند که قدمتی ۹۰ساله دارد به انتظار ۱۰ساله طرفداران سینما پایان داد و فهرست جدید بهترین فیلم‌های تاریخ سینما را منتشر کرد.

مجله سینمایی معتبر سایت اند ساوند (Sight & Sound) در جدیدترین رای‌گیری خود از سری رأی‌گیری‌های ۱۰ساله این مجله، فیلم «ژان دیلمان، شماره۲۳ که‌دو کومرس، ۱۰۸۰بروکسل» ساخته شانتال آکرمن را به‌عنوان برترین فیلم تاریخ سینما انتخاب کرد.

در این فهرست فیلم «ژان دیلمان، شماره۲۳ که‌دو کومرس، ۱۰۸۰بروکسل» ساخته شانتال آکرمن در جایگاه اول بهترین فیلم‌های تاریخ سینما جای گرفت. این فیلم در نظرسنجی قبلی سایت اند ساند در جایگاه سی‌وپنجم قرار گرفته بود که بالاترین جایگاه در میان تمام فیلم‌های سینماگران زن در دوره‌های مختلف این نظرسنجی بوده است.

۲ فیلم «سرگیجه» آلفرد هیچکاک و «همشهری کین» اورسن ولز نیز به‌ترتیب در جایگاه دوم و سوم قرار گرفتند. در این فهرست فیلم «کلوزآپ» عباس کیارستمی نیز در جایگاه هفدهم قرار گرفت.

در فهرست ۱۰۰ فیلم برتر به انتخاب کارگردانان نیز فیلم «۲۰۰۱: یک اودیسه فضایی» استنلی کوبریک رتبه اول را به‌دست آورد.

در این فهرست همچنین «کلوزآپ» کیارستمی در جایگاه نهم قرار گرفت. فیلم‌های «جدایی نادر از سیمین»، «خانه دوست کجاست» و «طعم گیلاس» نیز به‌ترتیب در رتبه‌های ۷۲، ۷۲ و ۹۳ جای گرفتند.

این مجله از سال۱۹۵۲ هر ۱۰سال یک‌بار لیست بهترین فیلم‌های تاریخ سینما را به انتخاب منتقدان منتشر می‌کند. در نخستین دوره این نظرسنجی، فیلم «دزد دوچرخه» ویتوریو دسیکا رتبه اول بهترین فیلم تاریخ را به‌دست آورد. پس از آن در سال‌های ۱۹۶۲، ۱۹۷۲، ۱۹۸۲، ۱۹۹۲ و ۲۰۰۲ برای ۵ دوره متوالی «همشهری کین» شاهکار اورسن ولز رتبه اول این فهرست را در اختیار داشت. «همشهری کین»، اما در سال۲۰۱۲ به رتبه دوم سقوط کرد و جایگاه اول را به «سرگیجه» اثر هیچکاک داد.

منبع: روزنامه همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->