معاون اول رئیس‌جمهور مشهد را ترک کرد (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) عارف: امسال باید در مسیر برنامه هفتم توسعه گام برداریم عراقچی: ایران آماده است با جدیت وارد تعامل شود اعلام زمان و مکان برگزاری دور دوم مذاکرات روسیه و آمریکا زلنسکی مدعی جنگیدن چینی‌ها در کنار نیرو‌های روسی شد رونمایی از دستاورد‌های جدید هسته‌ای با حضور پزشکیان عراقچی با رئیس‌جمهور الجزایر دیدار کرد وزیر خارجه عربستان به آمریکا سفر کرد عارف با خانواده شهید برونسی دیدار کرد ایران و سلاح هسته‌ای، آری یا نه؟ نتانیاهو: روابط ما و آمریکا دوستانه است پزشکیان: تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان یک ضرورت است ظریف با تاکید بر توانایی تیم مذاکره کننده: توپ در زمین آمریکاست عراقچی با وزیر خارجه الجزایر دیدار کرد (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) وزیر امور خارجه: شیوه‌ای به‌جز مذاکرهٔ غیرمستقیم را نمی‌پذیریم + فیلم چشم بیداری بگشایید حمایت روسیه از گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا وزیر راه و شهرسازی با الهام علی اف در باکو دیدار کرد ترامپ: از بودجه نظامی یک تریلیون دلاری آمریکا خبر داد دست‌نوشته رهبر انقلاب در صفحه اول قرآنی که به خانواده‌ شهید آوینی اهدا کردند + عکس و فیلم طالبان ادعای مطرح شده درباره واگذاری بگرام به آمریکا را رد کرد نایب رئیس مجلس: اتحادیه بین المجالس باید اشغالگران را وادار به عقب نشینی از غزه کند صباح زنگنه: مذاکرات فرصت مناسبی برای ایران ایجاد می‌کند | باید معادله برد_برد ایجاد کرد رئیس‌جمهور سابق روسیه: تعداد کشور‌های دارای زرادخانه هسته‌ای افزایش خواهد یافت قالیباف: هدف از نظارت در اجرای قوانین حوزه مسکن مچ‌گیری نیست اخبار ضدونقیض درباره واگذاری پایگاه نظامی بگرام از سوی طالبان به آمریکا استقبال پکن از حل‌وفصل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران دیدار وزیر خارجه با سرپرست سفارت ایران در کابل (۱۹ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رئیس‌جمهور و نمایندگان مجلس فردا (۱۳ آذر ۱۴۰۱) جلسه غیرعلنی دارند+ جزئیات

  • کد خبر: ۱۳۷۸۷۱
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۲
رئیس‌جمهور و نمایندگان مجلس فردا (۱۳ آذر ۱۴۰۱) جلسه غیرعلنی دارند+ جزئیات
نمایندگان مجلس شورای اسلامی فردا میزبان رئیس‌جمهور و برخی از اعضای هیات دولت خواهند بود؛ این جلسه به صورت غیرعلنی برگزار می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، سومین نشست مشترک نمایندگان مجلس شورای اسلامی با آیت‌الله سید‌ابراهیم رئیسی و برخی از وزرا و مسئولان دولتی فردا (یکشنبه سیزدهم آذر ماه) به‌‌مناسبت روز مجلس برگزار می‌شود.

نشست مشترک قوای مقننه و مجریه به میزبانی مجلس و در محل صحن علنی از ساعت ۸ تا ۹ و سی دقیقه به صورت غیر علنی برگزار می‌شود.

طبق برنامه ریزی‌های انجام شده محمدباقر قالیباف و آیت‌الله سید‌ابراهیم رئیسی روسای قوه مقننه و مجریه و همچنین برخی از روسای کمیسیون‌های تخصصی در این جلسه به ایراد سخنرانی می‌پردازند.

بر اساس این گزارش، بیش از این نمایندگان مجلس با رئیس جمهور و مسئولان دولتی ۲ نشست مشترک داشته‌اند که آخرین آن در تاریخ (۲۳ مرداد سال ۱۴۰۱) برگزار شده بود.

همچنین جلسه مشترک مسئولان قوه مقننه و قضائیه نیز سه‌شنبه هفته گذشته به مناسبت روز مجلس (دهم آذر ماه شهادت آیت الله مدرس) برگزار شده بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->