جلسه مهم هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس اعتراف تلخ کارتال: باید ارونوف را از لیست خارج می‌کردم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و منچسترسیتی(۵ اسفند ۱۴۰۳)| لیورپول قهرمان است! چهار غایب قطعی پرسپولیس در دربی انتقاد دورسون از وینگرهای پرسپولیس بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین سازمان نظام وظیفه: سهرابیان مشکلی برای بازی ندارد دستور ویژه استاندار خراسان رضوی برای ساخت کمپ بین‌المللی ورزش‎‌های پارالمپیکی در مشهد+ویدئو آبی‌ها کماکان به دنبال تعویق دربی! نتیجه بازی ایران و ژاپن در جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا + فیلم خلاصه بازی و ضربات پنالتی | جام جهانی پرید بنیادی‌فر و حیدری، گزینه‌های قضاوت دربی وضعیت مبهم آزادی برای دربی بازتاب عملکرد ضعیف کارتال در رسانه‌های کشورش کفاشیان رد شکایتش از سوی فیفا را تکذیب کرد قرعه آسان استقلال در جام حذفی موسیمانه استقلال را تهدید کرد سرآسیایی: تا کجا چوب نجابتمان را بخوریم؟
سرخط خبرها

آتوسا پورکاشیان سر از تیم ملی شطرنج آمریکا درآورد

  • کد خبر: ۱۳۸۰۱۸
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۱ - ۲۰:۵۰
آتوسا پورکاشیان سر از تیم ملی شطرنج آمریکا درآورد
آتوسا پورکاشیان ملی پوش شطرنج ایران به عضویت تیم ملی شطرنج آمریکا در آمد.

به گزارش شهرآرانیوز، شادی پریدر نایب رئیس فدراسیون شطرنج ایران با انتشار پستی در فضای مجازی از به عضویت درآمدن پورکاشیان به تیم ملی آمریکا خبر داد.

در سال ۱۴۰۰، پورکاشیان یکی از سه بانوی شطرنج بازی بود که ریتینگ بالاتر از ۲۳۰۰ داشت. این شطرنج باز پس از خادم الشریعه و علی نسب سومین شطرنج باز ایران شناخته می‌شد.

این شطرنج باز که از سال‌های گذشته در آمریکا زندگی می‌کند در مسابقات قهرمانی سریع بانوان ۲۰۲۱ با پرچم ایران حضور پیدا کرد و در رتبه ۳۰ این رقابت‌ها ایستاد.

پورکاشیان پس از گذشت حدود ۱۲ ماه دوری از میادین شطرنج اکنون تصمیم گرفته که برای تیم ملی آمریکا شطرنج بازی کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->