ویدئو | ورود گرد و خاک شدید به مشهد از سمت جاده کلات (۵ مرداد ۱۴۰۴) رئیس سازمان نظام پرستاری کشور مطرح کرد: کاهش میزان مهاجرت پرستاران | فوق‌العاده خاص روی میز دولت مانده است آمادگی هلال احمر خراسان رضوی برای خدمت‌رسانی در ایام اربعین ضرورت اصلاح جدی ساختار هیئت‌های بدوی و تجدیدنظر تامین اجتماعی در مشهد و خراسان رضوی پیش‌بینی دقیق هواشناسی با برج راداری مشهد بازنشستگان خطاب به مدیرعامل تأمین‌اجتماعی: مگر معوقات بازنشستگان چقدر است که پرداخت آن را چهار ماه عقب انداخته‌اید ورود حدود ۳۰ هزار معلم جدید به مدارس از مهر ۱۴۰۴ | ادامه فعالیت ۴۰ درصد از فرهنگیان بازنشسته کشف محموله بزرگ مواد اولیه ساخت موادمخدر صنعتی توسط پلیس مرزبانی از معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه خبر؟ مرمت قدیمی‌ترین مدرسه تاریخی کاشمر از ابتدای مرداد ۱۴۰۴ شر مهندس سارق از  سر خودرو‌های مشهد کم شد موزه ملی ملک پس از جنگ ۱۲ روزه بازگشایی شد (۵ مرداد ۱۴۰۴) معاون تربیت‌بدنی آموزش و پرورش: سرانه فضای ورزشی مدارس باید به یک مترمربع برسد جاده هراز مسدود می‌شود + جزئیات بازنشستگان تأمین اجتماعی و مستمری‌بگیران همچنان در انتظار صدور فیش معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ تخلفات ثبت شده در QRکدهای نصب شده در مدارس پیگیری شدند خدمات غیرحضوری تأمین اجتماعی به معنای تغییر محل مراجعه از شعبه به کارگزاری نیست مدیران مدارس حق ندارند از ثبت‌نام دانش‌آموزان ضعیف امتناع کنند مرحله دوم وام ضروری بازنشستگان کشوری چه زمانی پرداخت می‌شود؟ طراحی بسته ملی بازیابی روانی کودکان پس از جنگ ۱۲ روزه دستگیری شرور غرب تهران توسط پلیس اطلاعات + تصویر فروش پلاستیک به نرخ نان | گلایه مردم از قیمت گذاری پلاستیک در نانوایی‌ها مواد فروش تهرانپارس با ۴۵ کیلو تریاک دستگیر شد جزئیات ارائه گذرنامه اربعین ویژه بازنشستگان کشوری استان تهران  سازمان محیط زیست در حال پیگیری تأمین حق تالاب‌های کشور برخورد با ۷ واحد غیرمجاز تفکیک زباله در یکی از شهرستان‌های تهران ۲۱ تاکسیدرمی حیوانات وحشی در تهران کشف و ضبط شدند مدیرعامل شرکت آب‌منطقه‌ای خراسان رضوی: پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد که مهر تا آبان موجودی مخازن سد‌ها را از دست خواهیم داد
سرخط خبرها

نحوه پیگیری مغایرت گواهی حقوق با میزان دریافتی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی اعلام شد+ لینک سامانه

  • کد خبر: ۱۳۸۰۴۶
  • ۱۳ آذر ۱۴۰۱ - ۰۸:۱۱
  • ۲
نحوه پیگیری مغایرت گواهی حقوق با میزان دریافتی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی اعلام شد+ لینک سامانه
سرپرست اداره‌کل مستمری‌های سازمان تأمین اجتماعی گفت: مستمری‌بگیران این سازمان در صورت وجود مغایرت گواهی حقوق با وضعیت فعلی در میزان دریافتی باید به شعب تأمین اجتماعی مراجعه کرده و یا با سامانه مرکز ارتباطات مردمی تامین اجتماعی تماس بگیرند.

به گزارش شهرآرانیوز، سازمان تامین اجتماعی اکنون ۴۵ میلیون و ۶۳ هزار و ۲۸۳ نفر از جمعیت کل کشور (بیش از ۵۳ درصد) را تحت پوشش حمایت‌های بیمه‌ای و درمانی قرار داده است.

اصلی‌ترین سازمان بیمه‌گر در ایران که مطابق با آخرین آمار‌ها ۴ میلیون و ۷۶ هزار و ۷۰۰ نفر را به‌عنوان مستمری‌بگیر اصلی و ۳ میلیون و ۱۲۳ هزار و ۷۴۹ نفر را در قالب مستمری‌بگیر تبعی تحت حمایت داشته و در مجموع ۷ میلیون و ۲۰۰ هزار و ۴۴۹ نفر جزو مستمری‌بگیران خانواده بزرگ تامین اجتماعی محسوب می‌شوند.

جمعیتی که با پرداخت حق بیمه در دوران اشتغال، کسب سابقه لازم و سن مقرر در قوانین مربوطه می‌توانند در دوران بازنشستگی هم از مزایای معین در قانون این سازمان برخوردار شده و مستمری دریافت کنند.

سرپرست اداره‌کل مستمری‌های سازمان تأمین اجتماعی درباره جزئیات دریافت این مستمری و چگونگی پیگیری رفع مغایرت‌ها در مبالغ دریافتی گفت: متقاضیان برای دریافت گواهی حقوق از سامانه خدمات غیرحضوری با ورود به سامانه خدمات غیرحضوری این سازمان به نشانی https://es.tamin.ir و ورود به منوی درخواست گواهی و زیرمنوی صدور گواهی حقوق مستمری‌بگیران می‌توانند گواهی حقوق خود را برمبنای آخرین دریافتی صادر و پاسخ مربوطه را برای ارگان‌های مختلف ارسال کنند.

مجتبی طهماسبی آشتیانی تصریح کرد: متقاضیان با استفاده از این خدمت می‌توانند گواهی حقوق خود را برای کلیه سازمان‌ها اعم از شعب بانک‌ها و دادگاه‌ها نیز صادر کنند. همچنین در صورتی که سازمان مدنظر در لیست پیش‌فرض قرار نداشته باشد متقاضی باید از بخش «نامشخص» نام آن را اضافه کند.

این مسئول همچنین در پاسخ به این پرسش که «پاسخ گواهی چگونه به مراجع مربوطه ارسال می‌شود» گفت: مرجع درخواست‌کننده گواهی با دریافت کد ملی و رمز ارسالی به شماره همراه می‌تواند با ورود به بخش «پنل مخصوص دستگاه‌های دولتی و مرجع استعلامات رسمی» برگه گواهی حقوق شمار را دریافت کرده و در صورت لزوم نیز آن را چاپ کند.

طهماسبی آشتیانی ادامه داد: اصالت این سند از طریق پنل مخصوص دستگاه‌های دولتی و مرجع استعلامات رسمی (که در صفحه اول سامانه خدمات غیرحضوری قابل انجام است) مشخص شده و بنابراین نیاز به مهر کردن برگه‌ها توسط سازمان تأمین اجتماعی نیز نخواهد بود.

وی تاکید کرد: در صورت وجود مغایرت گواهی حقوق با وضعیت فعلی نیز باید به شعبه تأمین اجتماعی مراجعه یا با شماره ۱۴۲۰ (سامانه مرکز ارتباطات مردمی تامین اجتماعی) تماس گرفته شود.

این مسئول ادامه داد: مستمری‌بگیران تامین اجتماعی همچنین با ورود به سامانه خدمات غیرحضوری این سازمان و ورود به بخش حکم مستمری‌بگیران و زیرمنوی مشاهده حکم مستمری‌بگیران می‌توانند حکم افزایش سالیانه خود را در سال‌های مختلف را هم مشاهده و چاپ کنند.

طهماسبی آشتیانی یادآور شد: در صورت وجود ۲ شماره مستمری نیز مستمری‌بگیران (بیمه‌شدگان تامین اجتماعی) باید احکامی جداگانه برای هر یک از شماره‌ها دریافت کنند؛ در حقیقت با انتخاب هر شماره مستمری، یک حکم جداگانه صادر شده و حکم نیز قابل مشاهده است.

به گفته سرپرست اداره‌کل مستمری‌های سازمان تأمین اجتماعی، اما حکم برقراری اولیه مستمری از طریق این سامانه برای بیمه‌شدگان قابل مشاهده نخواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۱۴ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۳
0
0
مسئولان حقوق مستمری بگیران با30 سال یا بیشتر چراباید اینقدر پائین باش که کفاف یک هفته را نمی دهد چه کنیم خودشان نگاهی به حقوق خودشان با گرانی بکنند عدالت چه می شود
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۳۳ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۵
0
0
حداقل بفکر حقوق معوقه25%بازنشستگان در آخر سال پس از بیست ماه باشید خدا را خوش نمیاد که چوب خدا صدا ندارد
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->