بیست‌ونهمین هفته فیلم و عکس مشهد آغاز شد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) گام‌های تازه برای اقتصاد هنر و توسعه گالری‌ها در مشهد آثار خوشنویسان مشهد در نگارخانه رضوان به نمایش درآمد سام درخشانی، شبنم مقدمی و مهدی حسینی‌نیا روی صحنه تئاتر اکران سریال وحشی در سینما‌ها مریم بحرالعلومی داور «جشنواره بین‌المللی فیلمسازان زن» ترکیه شد نگاهی به زندگی هنری آریا عظیمی‌نژاد که آثارش با موسیقی نواحی عجین شده‌ است نویسنده ای برای مردم | گزارشی از سمینار علمی پژوهشی «یک روز با شکسپیر» فیلم کوتاه «ردپا» در راه فرانسه معرفی ۷کتاب از تازه‌های نشر | روایت‌های ترکی، روسی و هندی در زبان فارسی محمد رحمانیان دبیر جشنواره‌ تئاتر «صورتخانه» شد فیلم رکسانا اکران می‌شود روایتی دیگر از «مگالوپلیس» در قالب رمان مصور آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) «دریاچه قو» در صدر | آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) نقش آفرینی دواین جانسون در فیلم جدید اسکورسیزی
سرخط خبرها

تغییر نام فیلم گای ریچی از «مفسر» به «پیمان»

  • کد خبر: ۱۳۸۰۴۹
  • ۱۳ آذر ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۳
تغییر نام فیلم گای ریچی از «مفسر» به «پیمان»
گای ریچی نام فیلم تازه خود را از «مفسر» به «پیمان» تغییر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ گای ریچی در گفتگو با ورایتی فاش کرد که اسم فیلم جدیدش از «مفسر» به «پیمان» تغییر کرده است.

ریچی گفت: انتخاب عنوان فیلم چالش‌برانگیزترین بخش فیلمسازی است. در چند فیلم اخیرم سخت‌ترین کاری که کردم انتخاب عنوان فیلم بوده و حالا فیلم جدیدم از امروز «پیمان» نامیده می‌شود.

در این فیلم مهیج جیک جیلنهال در نقش گروهبان ارتش آمریکا در افغانستان بازی کرده که مترجم افغان وی با بازی دار سلیم، جانش را نجات می‌دهد و او را از منطقه جنگی به بخش امن می‌برد.

ریچی گفت فیلمنامه این فیلم را خود وی با همکاران همیشگی‌اش ایوان اتکینسون و مارن دیویس نوشته است.

فیلمبرداری فیلم بعدی ریچی با عنوان «وزارت جنگ غیرقانونی» در فوریه آغاز می‌شود. او ساخت فیلم «عملیات فورچون» را هم تازه به پایان برده و فیلم اوایل سال جدید اکران خواهد شد.

کارگردان ۵۴ ساله بریتانیایی اکنون در حال فیلمبرداری «جنتلمن‌ها» یا «آقایان» است که اسپین‌آفی تلویزیونی از فیلم پرفروشی به همین نام است و در آن با وینی جونز فوتبالیستی که در اولین فیلم ریچی با عنوان «قفل، انبار و دو بشکه باروت» همکاری کرده بود، دوباره همراه شده است.

برنامه ریچی برای آینده شلوغ‌تر از اینهاست و او قرار است انیمیشن «هرکول» را در قالب یک فیلم زنده برای دیزنی بسازد و ادامه‌ای هم بر «علاءالدین» در فهرست کار‌های او وجود دارد.

ریچی درباره ویل اسمیت، بازیگر نقش جینی در «علاءالدین» هم گفت: هرگز مردی دوست‌داشتنی‌تر از او ندیده‌ام. کار کردن با او یکی از شگفت‌انگیزترین و عالی‌ترین تجربیاتی بود که تا به حال داشته‌ام. چیزی جز یک جنتلمن کامل و سخاوتمند در او ندیدم.

او درباره انتخاب دوباره اسمیت هم گفت: برای انتخاب ویل اسمیت در هیچ کاری مشکلی ندارم، زیرا همانطور که گفتم او یک جنتلمن بی‌نقص بود.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->