حماس: نیازمند فشار گسترده عربی و بین‌المللی به اشغالگران برای توقف جنگ در غزه هستیم تجاوز زمینی نظامیان صهیونیست به خاک سوریه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جان‌باختن ۲۱ نفر بر اثر طوفان در آمریکا و قطعی برق گسترده (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) امنیت، آب و مهاجران، محور گفت‌وگوی عراقچی با امیرخان متقی وزیر خارجه عراق: از مذاکرات ایران و آمریکا برای دستیابی به توافق حمایت می‌کنیم انتقاد تند جنبش مجاهدین فلسطین: موضع سران عرب در سطح جنایت‌های رژیم صهیونیستی نیست پزشکیان از آغاز آتش‌بس بین هند و پاکستان استقبال کرد سخنگوی دولت در مشهد: دولت به ضرورت «اراده ملی» برای حل مشکلات خراسان رضوی باور دارد بارزانی به ایران سفر کرد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) مشارکت زنان در ساختار قدرت نیازمند حمایت نهادهای بالادستی است سخنگوی دولت با مادر شهید رئیسی دیدار کرد میزبانی پزشکیان از جلسه سران قوا سخنگوی دولت وارد مشهد شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اجلاس بغداد از مذاکرات ایران و آمریکا حمایت کرد مذاکرات غیرمستقیم حماس و رژیم صهیونیستی در دوحه آغاز شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قدیمی‌ترین عکس رهبر انقلاب | آیت‌الله خامنه‌ای در یک‌ونیم‌سالگی وزیر خارجه سوریه: هر طرحی برای تجزیه سوریه را رد می‌کنیم چهار نظامی در حمله‌ای مسلحانه در ایالت بلوچستان پاکستان کشته شدند اردوغان: تمام تلاش خود را برای ادامه مذاکرات روسیه و اوکراین می‌کنیم نواف سلام خواستار فشار به رژیم صهیونیستی برای عقب‌نشینی از لبنان شد محمود عباس: آرمان فلسطین با خطرات وجودی روبه‌رو است وزیر اقتصاد بعد از ۷ خرداد به مجلس معرفی می‌شود تأکید دبیرکل سازمان همکاری اسلامی بر اهمیت موضوع فلسطین قالیباف: امنیت مهم‌ترین زیرساخت کشور است سازمان ملل: جنگ غزه باید فوری متوقف شود (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزارت خارجه آمریکا: در قبال افغانستان براساس منافع خود عمل می‌کنیم استاندار خراسان رضوی: کلید حل بحران‌ زیست‌محیطی کشف‌رود، پیگیری مستمر تصمیمات پیشین است شهادت ۱۲ یمنی در حمله هوایی رژیم صهیونیستی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پیش‌بینی دادستان سابق آمریکا: ترامپ محکوم می‌شود

  • کد خبر: ۱۳۸۱۶۵
  • ۱۳ آذر ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۱
پیش‌بینی دادستان سابق آمریکا: ترامپ محکوم می‌شود
دادستان سابق فدرال ایالات‌متحده در پاسخ به سوالی در مورد تحقیقات جاری علیه ترامپ پیش‌بینی کرد که رئیس‌جمهوری پیشین آمریکا در نهایت محکوم می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از تارنمای نشریه نیوزویک، «گلن کرشنر» در مصاحبه‌ای با شبکه خبری "سی‌بی‌اس"، افزود که تحقیقات جاری در مورد ترامپ عواقب حقوقی بی سابقه‌ای برای وی در پی خواهد داشت.

ترامپ با انبوهی از اتهامات روبرو است که از جمله بارزترین آن‌ها شورش ۶ ژانویه ۲۰۲۱ و تلاش وی برای غیرقانونی جلوه دادن پیروزی «جو بایدن» در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ است.

وزارت دادگستری ایالات متحده آمریکا علاوه بر این در حال تحقیق در مورد سوء استفاده ترامپ از اطلاعات طبقه بندی شده و فوق محرمانه و نگهداری صد‌ها سند در اقامتگاهش است.

دادستان منطقه‌ای جورجیا نیز اعلام کرده است که تحقیق درباره تلاش‌های ترامپ برای تحت فشار قرار دادن مقامات این ایالت با هدف پیدا کردن آرای کافی برای تغییر نتیجه انتخابات ریاست جمهوری خود ادامه دارد.

کرشنر در ادامه اظهاراتش افزود: اسنادی که ترامپ در اقامتگاهش در فلوریدا مخفی کرده بود نخستین اتهامی است که سبب محکومیت وی می‌شود.

ترامپ در ژانویه گذشته هنگام خروج از کاخ سفید ده‌ها جعبه حاوی اطلاعات طبقه بندی شده و فوق سری را به خانه خود در فلوریدا برد. اداره آرشیو و سوابق ملی (NARA) تلاش کرد اسناد را پس بگیرد، اما گزارش شده است که ترامپ همکاری نکرد و در نهایت موضوع به دادگستری ارجاع شد.

اقامتگاه این رئیس جمهوری پیشین در نهایت در ماه اوت سال جاری (مرداد) مورد حمله ماموران "اف بی آی" قرار گرفت.

این اقدام اف بی آی اگرچه از سوی بسیاری از محافظه کاران آزار و اذیت سیاسی یا تجاوز حزبی خوانده شد، اما «ویلیام بار» دادستان کل دوران ریاست جمهوری ترامپ علنا از این تصمیم دفاع کرد. وی در اوایل سپتامبر (شهریور) در گفتگو با شبکه خبری فاکس نیوز گفت: برخی این اقدام پلیس فدرال را بی سابقه دانسته اند، اما این هم بی‌سابقه است که یک رئیس‌جمهور تمام اطلاعات طبقه‌بندی‌شده را بردارد و آن‌ها را به اقامتگاهش ببرد.

طرح اتهامات متعدد علیه ترامپ در حالی است که حتی اگر وزارت دادگستری تصمیم بگیرد ترامپ را متهم کنند، تضمینی برای محکومیت وی نیست و رئیس جمهوری پیشین می‌تواند در نهایت تبرئه شود. اما اگر متهم شود چنین چیزی در تاریخ آمریکا بی سابقه خواهد بود.

از سوی دیگر، ترامپ بار‌ها تاکید کرده که هیچ اشتباهی مرتکب نشده است و ادعا می‌کند که از سوی دموکرات‌ها و برخی جمهوری خواهان تحت تعقیب سیاسی قرار دارد. استدلال وی این است که تمام تحقیقات درباره او، تجارت و نزدیکانش بخشی از یک توهم است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->