جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رئیس جمهور از نمایندگان مجلس خواست که بر انتصابات اصرار نکنید

  • کد خبر: ۱۳۸۲۰۶
  • ۱۳ آذر ۱۴۰۱ - ۱۷:۳۶
رئیس جمهور از نمایندگان مجلس خواست که بر انتصابات اصرار نکنید
عضو فراکسیون روحانیون مجلس شورای اسلامی گفت: رئیس جمهور از نمایندگان در جلسه غیر علنی امروز تقاضا کرد بعد از معرفی گزینه‌ها و مدیران، اصرار بر انتصاب نداشته باشند و اتخاذ تصمیم نهایی را بر عهده مسئول مربوطه بگذارند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدتقی نقدعلی درباره جزئیات جلسه غیرعلنی مجلس شورای اسلامی با رئیس جمهور و هیات وزیران اظهارکرد: آیت‌الله رئیسی کاندیدای جریان ارزشی و اصولگرا بود و نمایندگان مجلس در جریان انتخابات از ایشان حمایت کردند. جلسه امروز نیز جلسه‌ای برای همراهی و همکاری نمایندگان و وزرا برای حل مشکلات مردم بود.

وی در تشریح بیانات رئیس جمهور در جلسه غیرعلنی گفت: بخشی از اظهارات رئیس جمهور درخصوص شخصیت آیت‌الله مدرس با تاکید بر ویژگی‌های بارز ایشان مبنی بر حق‌طلبی، آزادیخواهی و مردم‌محوری بود.

عضو فراکسیون روحانیون مجلس شورای اسلامی افزود: اظهارات رئیس جمهور حول محور توجه ویژه به فرهنگ، دین، آموزش در برنامه‌های هفتم توسعه، عدالت در پرداخت‌ها، رفع تبعیض، تحقق عدالت به عنوان سند بالادستی در برنامه هفتم بود.

گلایه رییس جمهور از مجلس

وی ادامه داد: رئیس جمهور بر لزوم تشکیل صندوق عدالت و پیشرفت تاکید داشت، تشکیل این صندوق در بودجه ۱۴۰۱ در مجلس به تصویب نرسید. رئیس جمهور معتقد بود که تشکیل این صندوق موجب ایجاد گشایش‌هایی در استان‌ها می‌شود.

وی افزود: آیت‌الله رئیسی معتقد بود که نیروهایی که در دولت به‌کارگیری می‌شوند باید افرادی پاک‌دست باشند اگر به هر دلیلی گزارشات مردم و نمایندگان مجلس به این نتیجه برسیم که نیرویی ناکارآمد یا فاسد است به هیچ‌وجه تحمل نمی‌کنیم و افراد خاطی برکنار می‌شوند.

آیت الله رئیسی خواستار انصاف نمایندگان در قضاوت‌ نسبت به عملکرد وزرا و مدیران شد

نماینده مردم خمینی‌شهر در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: رئیس جمهور خواستار انصاف نمایندگان در قضاوت‌ها نسبت به عملکرد وزرا و مدیران استان شد و در عین حال تذکر و مشورت نمایندگان را فرصتی مغتنم دانست.

هشدار رییس جمهور به اتخاذ تصمیمات غلط در مجلس و کمیسیون‌ها

وی با بیان اینکه رئیس جمهور بر لزوم پیگیری مصوبات سفرهای استانی تاکید داشت، گفت: آیت‌الله رئیسی معتقد بود، برخی تصمیمات غلط در کمیسیون‌ها و یا صحن علنی مجلس در کوتاه مدت و یا بلندمدت امکان دارد برای نظام هزینه‌های غیرقابل تحمل داشته باشد.

رئیس جمهور معتقد بودند که مشورت با نمایندگان برای انتصابات و معرفی گزینه‌ها راه و کانالی برای شناسایی استعدادهای خوب است اما بعد از انتخاب مسئولان باید دست آنها برای انتخاب و انتصاب مدیران پایین‌دستی باز باشد که روالی منطقی و قانونی است.

تقاضای رئیسی از نمایندگان: بعد از معرفی گزینه‌ها و مدیران، اصرار بر انتصاب نداشته باشید

وی ادامه داد: رئیس جمهور از نمایندگان تقاضا کرد بعد از معرفی گزینه‌ها و مدیران، اصرار بر انتصاب نداشته باشند و اتخاذ تصمیم نهایی را بر عهده مسئول مربوطه بگذارند.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس ادامه داد: در جلسه امروز وزرای بهداشت، اطلاعات، صمت، گزارشی از عملکرد خود ارائه دادند. ۶ نفر از نمایندگان نیز نظرات خود را درخصوص عملکرد دولت اعلام کردند.

وی اظهار کرد: محور اظهارات نمایندگان این بود که دولت سیزدهم دولتی خدمتگزار است و غیرقابل مقایسه با دولت قبل می‌باشد. البته برخی ضعف‌ها در زمینه فرهنگی، تبعیض در پرداخت‌ها، لزوم حذف بانیان وضع موجود مورد تاکید نمایندگان بود.

وی اظهار داشت: محور بحث رئیس مجلس شورای اسلامی نیز همراهی و تعامل با دولت برای حل مشکلات مردم و تدوین و تصویب قانون بودجه و قانون برنامه هفتم توسعه بود. قالیباف معتقد بود که دولت باید برنامه ویژه‌ای برای کنترل تورم داشته باشد.

تذکر جدی قالیباف به نمایندگان

عضو فراکسیون روحانیون مجلس در مورد حواشی این جلسه گفت: در چنین جلساتی وقتی نمایندگان، وزرا را می‌بینند مشکلات حوزه‌های انتخابیه را در قالب مکاتبات مطرح می‌کنند تا دستور وزیر را برای حل مشکلات اخذ کنند. برخی نمایندگان در حال گفت و گو و رایزنی با وزرا بودند که موجب شد فضای مجلس شلوغ شود و آرامش لازم برای شنیدن اظهارات وزرا وجود نداشت لذا رئیس مجلس دقایقی پشت تریبون حاضر شدند و از نمایندگان تقاضا کردند که آرامش جلسه را حفظ کنند تا جلسه جداگانه‌ای برای بررسی مشکلات حوزه‌های انتخابیه برگزار شود.

منبع: ایرنا
 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->