اجرای آتش‌بس در غزه رسماً آغاز شد زنگ خطر تازه تهدید داعش در اروپا پس از حمله مرگبار منچستر آغاز رسمی مرحله نخست آتش‌بس در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) دیدار و گفت‌وگوی دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی با سفیر ایران در چین سردار طلایی نیک: دشمن در جنگ ۱۲ روزه به دنبال تضعیف ایران قوی بود آغاز عقب‌نشینی ۳ لشکر ارتش رژیم صهیونیستی از شهر غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) گره بزرگ ترانزیت شرق کشور در آستانه بازشدن قرار گرفت | قطار راه‌آهن چابهار – زاهدان تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد معاون‌اول رئیس‌جمهور: برنامه‌های پیشرفت کشور را با اتکا به توان و قابلیت بخش خصوصی اجرا می‌کنیم استقبال جهان و منطقه‌ از توافق آتش‌بس در غزه وزیر ارتباطات: شرکت پست در توانمندسازی اقتصاد دیجیتال و تجارت الکترونیک نقش ایفا می کند ثبت نام از داوطلبان انتخابات هفتمین دوره شوراها چه روزی است؟ تداوم حملات هوایی رژیم صهیونیستی به غزه، پس از اعلام توافق آتش‌بس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) یک نماینده مجلس: بهترین راهکار مهار اسنپ‌بک گسترش روابط تجاری با همسایگان است درخواست حماس برای نظارت و تضمین اجرای توافق پایان جنگ اتحادیه اروپا: توافق اسرائیل و حماس پیشرفتی قابل توجه است وزیر امور خارجه روسیه: تعدادی از کشور‌های خاورمیانه علاقه‌مند به حفظ حضور روسیه در سوریه هستند طرح استیضاح ماکرون در پارلمان فرانسه رأی نیاورد همه چیز درباره مراحل و جزئیات اجرای توافق غزه و تبادل اسرا نیکلاس مادورو: وحشیانه‌ترین نسل‌کشی از زمان هیتلر در غزه رخ داده است استقبال رئیس مجمع عمومی سازمان ملل از توافق آتش‌بس | باید به جنگ غزه پایان دهیم رهبر انصارالله: اسرائیل در برابر مقاومت و ایستادگی غزه به زانو درآمد حمایت گوترش از اجرای کامل توافق آتش‌بس غزه ترامپ: اسرائیل نیرو‌های خود را تا خط توافق‌شده عقب خواهد کشید | فکر می‌کنم ایران بخشی از روند گسترده‌تر صلح خواهد بود رهبری در پیامی به اجلاس سراسری نماز: برای ترویج و آموزش نماز باید از ابزار‌های نوین بهره‌گیری کرد بیانیه رسمی حماس درباره توافق آتش‌بس غزه: جنگ به پایان رسید پایان دور سوم مذاکرات شرم‌الشیخ | موافقت حماس با آزادی اسرای صهیونیست (۱۶ مهر ۱۴۰۳) حمله پهپادی دوباره یمن به سرزمین‌های اشغالی (۱۶ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بازدید دبیر ستاد حقوق بشر از زندان‌های تهران و بررسی وضعیت بازداشت‌شدگان اغتشاشات اخیر

  • کد خبر: ۱۳۸۲۶۵
  • ۱۴ آذر ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۰
بازدید دبیر ستاد حقوق بشر از زندان‌های تهران و بررسی وضعیت بازداشت‌شدگان اغتشاشات اخیر
دبیر ستاد حقوق بشر در بازدید از زندان‌های تهران، وضعیت بازداشت‌شدگان اغتشاشات اخیر را مورد بررسی و پیگیری قرار داد.

به گزارش شهرآرانیوز، کاظم غریب‌آبادی، معاون امور بین‌الملل قوه قضاییه و دبیر ستاد حقوق بشر، طی سه روز متوالی از زندان «اوین»، زندان تهران بزرگ و زندان زنان و بازداشتگاه‌های تحت نظارت سازمان زندان‌ها بازدید کرد و در جریان وضعیت بازداشت شدگان مرتبط با اغتشاشات اخیر قرار گرفت.

غریب‌آبادی در این بازدید‌ها با تعدادی از بازداشت‌شدگان نیز به طور جداگانه گفتگو و در جریان آخرین وضعیت آنان قرار گرفت.

وی، همچنین به بررسی بهره‌مندی متهمان از حقوق مختلف خود مانند تفهیم اتهام، دسترسی به وکیل، تماس و ملاقات با خانواده، وضعیت بهداشتی و غذایی و … پرداخت.

دبیر ستاد حقوق بشر در گفتگو با مسئولین و مقامات ذیربط نیز بر ضرورت تسریع در رسیدگی به پرونده‌های بازداشت شدگان و بهره مندی آنان از حقوق خود در هر مرحله (دستگیری، تحقیقات مقدماتی، محاکمه و حضور در بازداشتگاه یا زندان) تاکید کرد.

معاون امور بین‌الملل قوه قضاییه در جریان بازدید از زندان اوین با برخی خانواده‌های بازداشت شدگان نیز دیدار کرد و در جریان خواسته‌های آنان قرار گرفت و پیگیری این تقاضا‌ها را در دستورکار قرار داد.

لازم به ذکر است که دبیر ستاد حقوق بشر در ادامه بازدید‌های خود، این هفته همچنین به کانون اصلاح و تربیت تهران می‌رود تا از نزدیک، وضعیت افرادی را که در ارتباط با اغتشاشات بازداشت و در این مکان نگهداری می‌شوند بررسی کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->