پوتین: آینده به کشور‌های در حال رشد تعلق دارد نتانیاهو قبل از سفر به آمریکا یاوه گویی کرد عراقچی: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور ملل متحد است جزئیاتی جدید از حادثه دریایی در سواحل الحدیده یمن (۱۵ تیر ۱۴۰۴) یک نظامی صهیونیست پس از مشارکت در جنگ لبنان و غزه خودکشی کرد رهبر انصارالله: اسلام امام حسین (ع) بنیانگذار صلح است نه سازش رئیس جمهور برزیل از عراقچی در ریودوژانیرو استقبال کرد عنصر وابسته به موساد در همدان دستگیر شد پوتین: روسیه و آمریکا مدت‌هاست که روابط منحصربه فرد و خوبی داشته‌اند سخنگوی سپاه: قطعا دشمن نگران پاسخ ویرانگر ایران در صورت هرگونه جنگ جدید است حمله مسلحانه به یک کشتی در جنوب‌غربی الحدیده یمن هند: روابط راهبردی با روسیه مثال‌زدنی و استوار است گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و فرانسه درباره تحولات منطقه و روابط کنسولی تداوم حملات در غزه چندین شهید و زخمی برجای گذاشت نخست‌وزیر لبنان: ثبات در کشور فقط با عقب‌نشینی کامل اسرائیل و توقف تجاوزات آن محقق می‌شود واکنش محسن رضایی به حضور رهبری در عزاداری شب عاشورا | ستون این خانه محکم و استوار است غزه از ابتدای جنگ تاکنون ۵۷ هزار و ۴۱۸ شهید داشته است پارلمان آلمان: اقدامات اسرائیل و آمریکا علیه ایران غیرقانونی بود نتانیاهو: بدون خلع سلاح غزه به جنگ پایان نخواهیم داد وزیر امور خارجه چین: بمباران تاسیسات هسته‌ای ایران یک بدعت خطرناک است وزیر خارجه پاکستان: ما در کنار ایران هستیم سفارت سوئیس در تهران بازگشایی شد یک رسانه صهیونیستی اعتراف کرد: ساختمان وزارت جنگ اسرائیل با موشک‌های ایرانی هدف قرار گرفته است روایت آیت الله علم الهدی از نقش امام حسین(ع) در بیداری تاریخی امت | نماز ظهر عاشورا، نماد ایمان در اوج نبرد زلنسکی: اوکراین و آمریکا درباره توسعه پهپادی توافق کردند اتاق عملیات مشترک مقاومت باند یاسر ابوشباب را خائن دانست واکنش رئیس سازمان انرژی اتمی به حضور رهبر انقلاب در حسینیه امام خمینی(ره)
سرخط خبرها

معاون سفیر ایران در کابل با امیرخان متقی دیدار کرد

  • کد خبر: ۱۳۸۳۹۰
  • ۱۴ آذر ۱۴۰۱ - ۱۴:۵۲
معاون سفیر ایران در کابل با امیرخان متقی دیدار کرد
معاون سفارت جمهوری اسلامی ایران در کابل با امیرخان متقی، وزیر امور خارجه دولت موقت طالبان دیدار و درباره مهم‌ترین موضوعات افغانستان از جمله، توسعه تعاملات اقتصادی گفتگو کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سید حسن مرتضوی، معاون سفارت جمهوری اسلامی ایران در کابل، صبح امروز دوشنبه ۱۴ آذرماه، با امیرخان متقی وزیر امور خارجه دولت موقت طالبان دیدار و درباره آخرین و مهم‌ترین موضوعات روز افغانستان به ویژه بسط و گسترش تعاملات اقتصادی گفتگو نمود.

به گزارش منابع افغانستانی، امیرخان متقی در این دیدار عنوان کرد زمان آن رسیده است که دادوستد اقتصادی با ایران افزایش یابد.

این گزارش می‌افزاید متقی در دیدار با سید حسن مرتضوی، همچنین خواستار ایجاد تسهیلات در بخش تجارت و ترانزیت کالا از طرف ایرانی شده است.

وزیر امورخارجه دولت موقت طالبان با اشاره به فرارسیدن فصل سرما در افغانستان، به نیاز این کشور در واردات اجناس ضروری و اقلام مورد نیاز از جمهوری اسلامی ایران تأکید نمود.

مرتضوی در این دیدار به طرف افغانستانی وعده داد همکاری لازم برای ایجاد تسهیلات جهت رشد تجارت میان تهران و کابل، انجام شود.

دیدار مقامات ایرانی و مقامات دولت موقت طالبان با محوریت مسائل اقتصادی در کابل در حالی انجام می‌شود که به اذعان کارشناسان، شهروندان افغانستانی به دلیل شرایط موجود اقتصادی این کشور، در زمستان پیش‌رو با شرایط سختی مواجه خواهند بود هر گونه توسعه اقتصادی در این کشور می‌تواند از آلام شهروندان افغان، بکاهد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->