روز ملی سینما با تخفیف آثار مکتوب فارابی جشن گرفته می‌شود اجرای فیلم کنسرت «ارباب حلقه‌ها» برای اولین بار در ایران + زمان برگزاری خطر غفلت از هویت | محمد دستمالچیان خراسانی، مستندساز مشهدی، از ضرورت ساخت مجموعه مستند‌های هویت شهری می‌گوید ستایش روزنامه نگار پاکستانی-استرالیایی از زبان فارسی: هیچ زبانی مانند فارسی مرا تکان نداده است مستند «جمعه سیاه» روی آنتن تلویزیون + زمان پخش ارسال ۱۷۲ اثر به جشنواره فیلم‌های کمدی نشان نقره مسابقه بین‌المللی نقاشی هیکاری ژاپن در دستان نوجوان ایرانی سومین جشنواره سرود فجر بسیج خراسان رضوی برگزیدگان خود را شناخت + اسامی + فیلم رقابت نفس‌گیر ۳۲گروه در سومین جشنواره سرود فجر بسیج خراسان رضوی | راهیابی گروه‌های برگزیده به جشنواره کشوری فیلم سینمایی «بامبولک ۲» در راه اکران درگذشت «بتثابه نعیمایی» چهره‌پرداز تئاتر + علت فوت رونمایی از ۱۰ کتاب وحدت‌بخش در کنفرانس وحدت اسلامی محسن تنابنده با سریال «تبعید» در راه شبکه نمایش خانگی وعده استاندار خراسان رضوی برای بهره‌برداری از پروژه ۷ ساله پردیس تئاتر مشهد پخش فیلم «فراموشی» با بازی تام کروز و مورگان فریمن امشب (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) در تلویزیون
سرخط خبرها

انتقاد از توئیت‌های ترامپ در گلدن گلوب

  • کد خبر: ۱۳۸۵۹
  • ۱۶ دی ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۹
انتقاد از توئیت‌های ترامپ در گلدن گلوب
پاتریشیا آرکت هنرپیشه سرشناس برنده جایزه اسکار در مراسم گلدن گلوب از ‌توئیت‌های اخیر رئیس‌جمهوری ایالات متحده و یاست‌های کاخ سفید را مورد انتقاد قرار داد.
به گزارش شهرآرانیوز، «پاتریشیا آرکت» که برای بازی در سریال «تظاهر»‌ در شاخه بهترین بازیگر زن مکمل یک سریال، سریال کوتاه یا فیلم تلویزیونی به عنوان برنده نهایی معرفی شد، حین دریافت این جایزه در سخنانی اتفاقات سیاسی اخیر به ویژه تصمیم کاخ سفید برای ترور سردار «قاسم سلیمانی» و توئیت‌های اخیر «دونالد ترامپ» رئیس جمهور ایالات متحده را مورد توجه قرار داد.

«آرکت» در بخشی از سخنرانی خود بیان کرد: «بسیار مفتخرم که در این مکان حضور دارم ...، اما می‌دانم امشب پنجم ژانویه سال ۲۰۲۰، شبی نیست که قرار باشد در کتاب‌های تاریخ به آن بازگردیم.»

این هنرپیشه آمریکایی ادامه داد: «ما کشوری را می‌بینیم که رییس‌جمهور آن برای تهدید بمباران کردن ۵۲ سایت از جمله سایت‌های فرهنگی، توئیت می‌کند. مردم جوان آن جان خود را به خطر می‌اندازند و به سراسر جهان سفر می‌کنند. مردم نمی‌دانند که آیا این بمب‌ها بر سر فرزندانشان آوار خواهد شد یا نه.»

«آرکت»‌ در پایان گفت: «از آنجایی که فرزندانم را عاشقانه دوست دارم از همه شما می‌خواهم جهان بهتری را برای آن‌ها به وجود بیاوریم. برای کودکانمان و کودکانشان، باید در انتخابات سال ۲۰۲۰ شرکت کنیم و از همه کسانی که می‌شناسیم عاجزانه بخواهیم در انتخابات سال ۲۰۲۰ شرکت کنند.»‌

«پاتریشیا آرکت» که جایزه بهترین بازیگر زن مکمل یک سریال، سریال کوتاه یا فیلم تلویزیونی این دوره از جوایز گلدن گلوب را در رقابت با مریل استریپ برای «دروغ‌های کوچک بزرگ»، هلنا بونهام کارتر برای «تاج» و امیلی واتسون برای «چرنوبیل»‌ دریافت کرده ‌است، سال‌هاست که به عنوان یکی از منتقدان ترامپ و سیاست‌های او شناخته می‌شود.

«مایکل مور» مستندساز برنده اسکار و دیگر چهره‌های هالیوودی چون «رز مک‌گوان»، «جان کیوزاک»، «راب راینر»، «الک بالدوین» در کنار «استفن کینگ» نویسنده مطرح آثار جنایی از چهره‌هایی بودند که نسبت به ترور سردار قاسم سلیمانی به دستور رییس جمهور آمریکا به شدت انتقاد کردند.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->