فرصت مجدد ثبت‌نام برای متقاضیان طرح یکپارچه خودرو‌های داخلی از ۱۶ فروردین ماه ۱۴۰۲ پرداخت وام ۶۰۰ میلیون تومانی نوسازی مسکن به شهروندان مشهدی و سه شهر دیگر+ لینک ثبت‌نام (۸ فروردین ماه ۱۴۰۲) تلاش می‌کنیم تورم را به کانال ۲۰ تا ۳۰ درصد برسانیم تمدید مهلت دریافت وام ودیعه مسکن تا شهریور ۱۴۰۲ نرخ حق بیمه تامین اجتماعی برای اصناف در سال ۱۴۰۲ اعلام شد کشتار بیش از ۱۲۰ هزار راس دام در خراسان رضوی ظرف بیست روز سرنوشت بازار سرمایه در سال ۱۴۰۲ از زبان مدیر نظارت سازمان بورس بخشنامه حداقل دستمزد کارگران در سال ۱۴۰۲ ابلاغ شد + جزئیات نرخ معاینه فنی خودرو در تهران در سال ۱۴۰۲ اعلام شد توزیع ۳۵۰ تن گوشت منجمد گوساله ویژه ماه رمضان در خراسان رضوی افزایش قیمت بنزین در سال ۱۴۰۲ چقدر جدی است؟ تسهیلات فرزندآوری در سال ۱۴۰۲ ابلاغ شد| وام فرزندآوری چقدر شد؟ بخشنامه وام ازدواج ۳۶۰ میلیون تومانی ابلاغ شد+جزئیات مهلت دوباره برای ثبت نام خودرو‌های داخلی امروز و فردا (۷ فروردین ۱۴۰۲) سهام کدام شرکت‌ها به جاماندگان سهام عدالت اختصاص می‌یابد؟ هزینه معاینه‌فنی خودرو در سال ۱۴۰۲ چقدر است؟ آیا تولید خودروی ۵ ستاره ایران خودرو در سال ۱۴۰۲ متوقف می‌شود؟ خرید تضمینی گندم از فردا آغاز می‌شود جریمه ۱۰۰ میلیارد ریالی یک رستوران معروف در شاندیز روسیه ۲.۷۶ میلیارد دلار در ایران سرمایه‌گذاری کرده است
خبر فوری

بنزین سوپر از سبد سوخت کشور حذف می‌شود؟

  • کد خبر: ۱۳۸۶۳۲
  • ۱۵ آذر ۱۴۰۱ - ۱۷:۳۲
بنزین سوپر از سبد سوخت کشور حذف می‌شود؟
سخنگوی صنف جایگاه‌داران سوخت از ورود بنزین یورو ۵ به جایگاه‌های سوخت خبر داد و گفت: در این شرایط تقاضایی برای بنزین سوپر وجود نخواهد داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، رضا نواز درخصوص کمبود بنزین سوپر در کشور اظهار کرد: ما شرمنده مردم هستیم و درخصوص نبود بنزین سوپر از مردم عذرخواهی می‌کنیم.

وی افزود: ارسال بنزین سوپر با وجود درخواست خرید فرآورده از سوی جایگاه‌های سوخت، اما از بیش از یک ماه قبل، کمیاب و بعد هم نایاب شد. وقتی ما علت نبود بنزین سوپر را از شرکت‌های تابع نفت جویا شدیم علت اصلی را ورود پالایشگاه‌های تولید بنزین سوپر به فاز تعمیراتی اعلام کردند.
 
سخنگوی صنف جایگاه‌داران سوخت اعلام کرد: این مشکل در این هفته برطرف‌شدنی نیست، اما شاید در هفته آینده اتفاقاتی بیفتد.
 
نواز به پیشینه عرضه بنزین سوپر در سال‌های اخیر اشاره و ابراز کرد: به‌دنبال افزایش قیمت بنزین از سال ۱۳۹۸ و افزایش قیمت بنزین سوپر، ۵۰ تا ۸۰ درصد از تقاضا برای مصرف کم شد و ماندگاری بنزین سوپر در جایگاه‌ها و مخازن و طولانی شدن فروش آن خساراتی را به جایگاه‌داران وارد کرد.
 
نماینده حقوقی جایگاه‌داران ادامه داد: با شیوع کرونا تقاضای مصرف بنزین سوپر به‌شدت کاهش یافت تا جایی که آمار ناامیدکننده‌ای از فروش بنزین سوپر در کشور منتشر شد، اما بعد از فروکش کردن کرونا، آمار مصرف بنزین معمولی و سوپر هم افزایش یافت.
 
وی با یادآوری اینکه عرضه و تقاضای بنزین سوپر در سال ۱۴۰۰ به تعادل رسید گفت: با وجود تعادل در عرضه و تقاضای بنزین سوپر، اما ارسال به‌موقع انجام نمی‌شد و البته این‌طور هم نبود که مردم اذیت شوند.
 
سخنگوی صنف جایگاه‌داران سوخت با توجه به افزایش مصرف بنزین از اواسط سال ۱۴۰۰ عنوان کرد: ما از اواسط سال قبل تا الآن به رده دهم مصرف‌کنندگان بزرگ بنزین در جهان رسیدیم.
 
نواز ضمن اشاره به اینکه کیفیت بنزین یورو ۴ بسیار بالاست و فراگیر می‌شود و استاندارد یورو ۵ هم تدوین شده است و در سبد سوختی قرار خواهد گرفت احتمال داد: در آینده نزدیک با بنزین سوپر خداحافظی خواهیم کرد و با ورود بنزین یورو ۵ به جایگاه‌های سوخت، تقاضایی برای بنزین سوپر وجود نخواهد داشت.
 
وی با تأکید بر اینکه مسئولان سازمان ملی استاندارد و وزارت نفت باید درمورد کیفیت یورو ۴ و یورو ۵ و بنزین سوپر با مردم شفاف صحبت کنند عنوان کرد: وضعیت بنزین سوپر احتمال زیاد در هفته پیشِ‌رو بهتر خواهد شد.
 
منبع: تسنیم
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
تست آنلاین کرونا
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} {*End Google Analytics Code*}