ژاپن عملیات نظامی رژیم اسرائیل در نوار غزه را محکوم کرد درگیری شدید بین حریدی‌ها و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی گزارش تکان‌دهنده سازمان ملل از غزه: هزاران فلسطینی در پی دستورات تخلیه اسرائیل در حال فرار هستند دیدار نخست وزیر پاکستان با ولیعهد عربستان درباره جنگ غزه مسمومیت ۱۳۰ نظامی صهیونیست بر اثر غذای گندیده فرافکنی انگلیس درباره «مکانیسم ماشه»: ایران گام‌های ملموس بردارد ایران: آینده افغانستان باید به دست افغان‌ها رقم بخورد قیمت خرید تضمینی گندم نباید کمتر از ۳۰ هزار تومان باشد پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است هشدار کویت درباره عواقب تجاوزات اسرائیل اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها نیازمند اتخاذ «تدابیر ویژه» است واکنش وزارت امور خارجه به اقدام اکوادور علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اردوغان: اقدامات اسرائیل محکوم به شکست است پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای امضای ۷۵۰۰ اسرائیلی پای طومار صلح | کشور فلسطین را به رسمیت بشناسید مشارکت روسیه در تدوین قطعنامه ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای وزیر جنگ سابق اسرائیل: عملیات «پیجرها» زودتر از موعد اجرا شد عراقچی: با رویکردی مسئولانه وارد گفت‌و‌گو با آژانس شده‌ایم اتحادیه اروپا ادعا‌های خود درباره برنامه هسته‌ای ایران را تکرار کرد واکنش روسیه به ایده منطقه پرواز ممنوع بر فراز اوکراین تلاش بنگاه دروغ‌پراکنی اینترنشنال برای بحران‌سازی | تاریخ بیانیه آلمان تحریف شد تجمع معترضان انگلیسی به سفر ترامپ + عکس (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) عبور آمار شهدای حملات اسرائیل به غزه از مرز ۶۵ هزار نفر (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آمریکا، ۴ گروه مقاومت عراقی را تروریست نامید روسیه برای مذاکره با اوکراین اعلام آمادگی کرد صدای انفجار در نزدیکی فرودگاه حلب شنیده شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) حمله موشکی جدید یمن به اراضی اشغالی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دو بسته ۴۰ میلیون دلاری در دو روز به کابل رسید

  • کد خبر: ۱۳۸۷۳۸
  • ۱۶ آذر ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۴
دو بسته ۴۰ میلیون دلاری در دو روز به کابل رسید
در ادامه روند انتقال پول نقد تحت عنوان کمک بشردوستانه به افغانستان روز سه‌شنبه، یک بسته ۴۰ میلیون دلاری به کابل رسید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بانک مرکزی افغانستان که زیر نظر طالبان فعالیت می‌کند، در توییتر نوشت که روز قبل از آن هم یک بسته ۴۰ میلیون دلاری به کابل رسیده بود و این مبالغ به یکی از بانک‌های خصوصی سپرده شده است.

با این دو بسته، مجموع پول نقد ارسال‌شده به افغانستان در دوران حاکمیت طالبان به حدود یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار رسیده است.

این بانک تاکید کرده است از هر اقدامی که باعث ورود ارز و کمک به نیازمندان جامعه شود، قدردانی می‌کند.

بانک مرکزی ابراز امیدواری کرده است که ارسال این بسته‌های پول نقد از طریق بخش بانکی انجام شود.

با تسلط طالبان بر افغانستان نقل‌وانتقالات پول میان بانک‌های دولتی و خصوصی افغانستان با بانک‌های ‌جهانی قطع شده است و به همین دلیل کمک‌های بشردوستانه به‌صورت بسته‌های پول نقد به افغانستان انتقال پیدا می‌کند.

پیش‌تر مسئولان در اتاق صنایع و معادن افغانستان به ایندیپندنت گفته بودند که تنها خدمات دریافت و انتقال پول از چند کشور معدود به افغانستان صورت می‌گیرد و در عمل نقل‌وانتقالات پول به اروپا و آمریکا ازطریق بانک‌ها صورت نمی‌گیرد.

ارسال بسته‌های ۴۰میلیون دلاری به افغانستان، از مرداد سال ۱۴۰۱ شروع شد و پیش از آن، کمک‌های بشردوستانه کشورهای جهان به ارزش ۳۲ میلیون دلار پول نقد، هفتگی به این کشور می‌رسید.

این در حالی است که برخی از شهروندان افغان ابراز نگرانی می‌کنند که بخشی از این کمک‌های نقدی در اختیار طالبان قرار می‌گیرد.

بنابر اعلام سازمان ملل متحد، بسته‌های پول نقد ارسال‌شده به افغانستان را نهادهای امدادرسان در آن کشور به مصرف می‌رسانند و این پول در اختیار طالبان قرار نمی‌گیرد.

طالبان نزدیک به یک‌ونیم سال است که در افغانستان دوباره به قدرت رسیده‌اند و در این مدت فقر و گرسنگی به بالاترین حد ممکن رسیده است. طالبان نتوانسته‌اند جلو گسترش بحران اقتصادی و فقر را بگیرند و با فرار رسیدن فصل سرما، میلیون‌ها شهروند افغان به کمک‌های فوری بشردوستانه نیاز دارند، تا از بروز فاجعه انسانی جلوگیری شود.

حکومت طالبان را هیچ کشوری در سطح جهان به رسمیت نشناخته است و این گروه به درخواست جامعه جهانی مبنی‌بر تشکیل حکومت فراگیر با حضور همه اقوام پاسخی نداده‌اند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->