«خط مقاومت» به آنتن شبکه سه بازگشت + زمان پخش بازیگران «جزر و مد» خواستار پاسخ‌گویی پلتفرم استارنت شدند اولین همکاری رضا عطاران و نوید محمدزاده در اثری جدی هزینه تولید فصل اول «جوکر» فاش شد! منیر قیدی، کارگردان سینما: نگاه انسانی به سینما داشته باشیم «در آغوش ایران» فرصتی برای اکران تولیدات سینمایی | نشست صمیمانه فیلم‌سازان جوان مشهدی با منیر قیدی، کارگردان سینما + فیلم بهرام افشاری با نقشی متفاوت به جشنواره فجر می‌رود آمریکا ویزای برنده نوبل ادبیات را لغو کرد کارگردان «الگوریتم»: هدفمان ساخت قصه‌ای صادقانه بود بازگشت قدرتمندانه داستان اسباب‌بازی‌ها | پیکسار هنوز استاد احساس است توقف اجرای نمایش‌های کمدی و غیرکمدی در سالروز شهادت حضرت زهرا (س) (۱۲ و ۱۳ آبان ۱۴۰۴) پرستاره‌ترین فیلم کمدی سینما اکران شد | نگاهی به فیلم «آقای زالو» با بازی مهران مدیری انتشار کتاب «من خبرنگارم» به قلم ارسلان رسولی مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) مجریانی که بازیگر شدند بحران نبود استقلال | نگاهی به سریال «محکوم»، ساخته سیامک مردانه تولید اثر؛ از دردسر‌های اداری تا هزینه‌های سرسام‌آور | نگاهی به مشکلات تولید و اجرای تئاتر در مشهد جان ویلیامز موسیقی فیلم جدید استیون اسپیلبرگ را می‌سازد بازگشت «محمدرضا گلزار» به شبکه نمایش خانگی بلیت ۲ میلیون تومانی برای نمایش بهنوش طباطبایی و هوتن شکیبا!
سرخط خبرها

آخرین اخبار از جشنواره هنرهای شهری مشهد | نوروزی متفاوت برای مشهدی‌ها و زائران

  • کد خبر: ۱۳۸۹۲۳
  • ۱۷ آذر ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۳
آخرین اخبار از جشنواره هنرهای شهری مشهد | نوروزی متفاوت برای مشهدی‌ها و زائران
معاون فرهنگی و هنری سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد مقدس گفت: امیدواریم جشنواره امسال، از جنس لمس مردمی باشد و مردم حس کنند که اتفاق جدیدی افتاده و این اتفاق نو در رویکرد تعاملی مردم با آثار، خودنمایی کند.

به گزارش شهرآرانیوز، یوسف اسماعیل‌زاده در حاشیه داوری بخش هنر‌های تعاملی جشنواره هنر‌های شهری مشهد با بیان اینکه فراخوان این حوزه از ۲ مسیر منتشر شده، اظهارکرد: در مسیر اول، هنرمندان در کارگاه‌های مختلف شرکت نمودند و حدود ۱۸۰ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شد.

وی افزود: از این تعداد، پس از بررسی‌های اولیه در تیم داوری، ۳۸ اثر به بخش داوری رسید که امروز با حضور هنرمندان، این آثار بررسی می‌شوند.

اسماعیل‌زاده گفت: در بخش فراخوان سایت نیز هنرمندانی از سراسر کشور حضور پیدا کردند و ۱۳۸ اثر در مجموعه بخش تعاملی جشنواره هنر‌های شهری مشهد مقدس شرکت کردند.

معاون فرهنگی و هنری سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد مقدس در ارزیابی کیفیت جشنواره هنر‌های شهری، تصریح کرد: امیدواریم جشنواره امسال، از جنس لمس مردمی باشد و مردم حس کنند که اتفاق جدیدی افتاده و این اتفاق نو در رویکرد تعاملی مردم با آثار، خودنمایی کند.

اسماعیل‌زاده گفت: در سال‌های گذشته شاهد اکران آثاری بودیم که جنبه زیبایی‌شناختی و نوستالژی داشت؛ امسال علاوه بر این ویژگی، سعی شده درگیری ارتباطی نیز با این آثار شکل گیرد.

وی افزود: در اداره هنری پیگیر هستیم که مردم، امسال هنر را نه تنها به عنوان یک نماد، بلکه به عنوان یک چالش ارتباطی ببینند و از تجارب سال‌های گذشته نیز بهره گرفته شود.

معاون فرهنگی و هنری سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد مقدس تصریح کرد: این معاونت سعی کرده نوروزی متفاوت از سال‌های قبل را برای شهروندان و زائران مشهدی به تصویر بکشد و با توجه به همزمانی ایام نوروز با نیمه شعبان و ماه مبارک رمضان، این محور‌ها در فراخوان‌ها مدنظر بوده است.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->