پیش‌بینی بورس فردا (دوشنبه، ۱۹ خرداد ۱۴۰۴) واریز ۱۲۰۰ میلیارد تومان سود برای ۱۶۳ هزار سهام‌دار بورس در هفته دوم خرداد ۱۴۰۴ ناوگان فعال هواپیمایی هما با تعمیر ۳ هواپیمای زمین‌گیر به ۱۷ فروند رسید مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (یکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴) ثبت رکورد مصرف ۸۰۱ میلیون لیتر بنزین در تعطیلات هفته گذشته (۱۲ تا ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات مالیات کولبران و ملوانان در قانون ساماندهی تجارت مرزی مشخص شد سازمان حمایت به تصمیم ایران خودرو برای افزایش قیمت واکنش نشان داد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) کشف مزرعه استخراج رمز ارز در یک کارگاه ریخته‌گری در مشهد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) هر دقیقه یک وام تُپل کاهش قیمت خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) | سهند ۶۹۵ میلیون تومان شد نارضایتی دامداران و مردم از افزایش دوباره قیمت لبنیات + جدول قیمت خودروی خارجی ۲ میلیاردی، در ایران ۷ میلیارد تومان فروخته می‌شود | بازار خودرو در انتظار نتایج مذاکرات قیمت موبایل‌های سامسونگ و شیائومی در مشهد چقدر است؟ (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) مرز ۳ میلیونی شاخص کل حفظ شد | نجات بورس از ریزش شدید (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) ایران‌خودرو و سایپا خواستار افزایش قیمت محصولات خود شدند (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) زمان خرید عرضه اولیه «نان» اعلام شد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) + میزان نقدینگی مورد نیاز تولید وانت نیسان قدیمی متوقف شد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) آغاز «پیش‌فروش ارز» بانک مرکزی از چهارشنبه (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) + جزئیات قیمت امروز ارز، طلا، سکه و رمزارز‌ها (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) | نوسان قیمت دلار در کانال ۸۲ هزار تومان استاندار خراسان رضوی: با دیپلماسی هدفمند اقتصادی و استانی می‌توانیم دستاورد‌های بزرگی برای صادرات داشته باشیم قیمت لوازم خانگی چند درصد افزایش یافت؟ فروش ویژه سایپا از فردا (دوشنبه، ۱۹ خرداد ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + قیمت و زمان تحویل خودرو اقلام ممنوعه در پروازهای داخلی و خارجی کدام‌اند؟ کاهش قیمت لوبیاچیتی و لوبیاقرمز در مشهد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) بانک چین برای هفتمین ماه متوالی، بازهم طلا خرید (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) قیمت طلا و سکه تمام در مشهد به چه قیمتی رسید؟ (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) قیمت خرداد ۱۴۰۴ نان در تهران اعلام شد + جدول کاهش قیمت گوشت گوسفندی و گوساله در مشهد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

عملیات اجرایی طرح‌های ویژه سرمایه گذاری اقتصادی منطقه آزاد سرخس

  • کد خبر: ۱۳۹۰۱۷
  • ۱۸ آذر ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۱
عملیات اجرایی طرح‌های ویژه سرمایه گذاری اقتصادی منطقه آزاد سرخس
عملیات اجرایی طرح‌‌های توسعه منطقه ویژه اقتصادی سرخس با ۱۰ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری، با حضور استاندار خراسان رضوی آغاز شد.

به گزارش شهرآرانیوز، این طرح‌ها شامل سایت تخلیه و بارگیری و بسته‌بندی محصولات فله، تجمیع گمرکات، احداث شهرک فرآوری گوگرد، اصلاح و تعریض ورودی و خروجی‌های پایانه سرخس، سایت تخلیه و بارگیری انواع محموله‌های ترانزیتی و صادراتی، ساخت مجتمع تجاری-اداری-رفاهی، استقرار سامانه اسکن کامیونی گمرک، احداث کارخانه افزودنی‌های روغن موتور و سموم فسفره و همچنین ساخت تیر پارک صادراتی است که امروز کلنگ‌زنی شد.

حمایت دولت از طرح‌های سرمایه‌گذاری آستان قدس در سرخس

استاندار خراسان رضوی در مراسم کلنگ‌زنی این طرح‌ها اظهارداشت: آستان قدس رضوی سرمایه‌گذاری‌های متعددی را در سرخس انجام داده و در این سال‌ها مدیریت بسیار خوبی نیز داشته است، اکنون نیز امیدواریم با حمایت‌های دولت از تلاش‌های اقتصادی و طرح‌های سرمایه‌گذاری آستان قدس رضوی در منطقه ویژه اقتصادی سرخس، شاهد رونق بیش از پیش اقتصادی در کشور و منطقه باشیم.

یعقوبعلی نظری با اشاره به رویکرد و سیاست‌های اقتصادی دولت در حوزه‌های تولید، ترانزیت و اشتغال‌زایی افزود: منطقه ویژه اقتصادی سرخس ظرفیت‌های بسیار خوبی دارد و در تلاش هستیم با حمایت‌های دولت، یک الگوی موفق اجرایی و عملیاتی شود.

پیگیری تبدیل منطقه ویژه سرخس به منطقه آزاد

استاندار خراسان رضوی، آینده منطقه ویژه اقتصادی سرخس را بسیار درخشان توصیف کرد و افزود: با توجه به پتانسیل‌های این منطقه در حوزه‌هایی مانند ترانزیت، کشاورزی، تولید و منابع گازی، امیدواریم با تلاش مردم و همت مسئولان شاهد شکوفایی بیشتر این منطقه باشیم. 

نظری با اشاره به طرح تبدیل منطقه ویژه اقتصادی سرخس به منطقه آزاد نیز گفت: این طرح درحال حاضر در دستور کار دولت قرار دارد و در صورت تحقق آن، شاهد توسعه ظرفیت‌های منطقه خواهیم بود.

تلاش آستان قدس برای توسعه خدمت‌رسانی به مردم سرخس

مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی سرخس نیز با اشاره به سرمایه‌گذاری عظیم آستان قدس رضوی در این منطقه اظهار کرد: تلاش‌های آستان قدس رضوی برای بهبود شرایط منطقه، همراهی مسئولان شهرستان سرخس و وفاق و همدلی شکل گرفته، نتیجه انگیزه و اراده‌ای است که برای  بهره‌وری مناسب از موقوفات حضرت رضا(ع) در منطقه سرخس و توسعه خدمت‌رسانی به مردم این خطه ایجاد شده است.

محمدرضا کلائی ابراز امیدواری کرد با بهره‌برداری از طرح‌های جدید سرمایه‌گذاری در منطقه ویژه اقتصادی سرخس، فرصت بیشتری برای خدمت به مردم سرخس نیز فراهم شود.

همدلی برای توسعه بیشتر منطقه و بهره‌مندی مردم

نماینده مردم سرخس در مجلس نیز به ویژگی‌های منحصر به‌فرد این منطقه اشاره کرد و گفت: سرخس مزیت‌های بسیاری برای سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی دارد و تلاش خواهیم کرد با همدلی و همراهی مسئولان محلی، ملی و آستان قدس رضوی، گام به گام به سوی رونق منطقه‌ای بیشتر و بهره‌مندی بیشتر مردم سرخس پیش برویم.

تقویت ارتباط آستان قدس و مردم سرخس

سید احسان قاضی‌زاده با تقدیر از خدمات آستان قدس رضوی در منطقه سرخس نیز اظهار کرد: با تحولات خوبی که در آستان قدس رضوی رقم خورده، ارتباط میان این استان با مردم سرخس تقویت شده و همدلی خوبی را شکل داده است. 

قاضی‌زاده همچنین از پیگیری مجلس برای تبدیل شدن این منطقه به منطقه آزاد خبر داد و گفت: بسیاری از امتیازهای لازم برای تبدیل شدن منطقه ویژه اقتصادی سرخس به منطقه آزاد وجود دارد و نیازمند عزم کافی برای اجرایی شدن است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->