نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف آذربایجانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نایب قهرمان جهان هم به زانو درآمد زارعی: نمایشگاه «خانواده ورزش» فرصتی برای ارتباط مستقیم جامعه ورزشی با شهروندان است نتیجه و ویدئوی کشتی احمدی مقابل حریف مولداوی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود با ضربه فنی درخشش ستاره مشهدی تیم ملی والیبال نتیجه و ویدئوی کشتی فرخی مقابل حریف سوئیسی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | دو قدم تا طلا نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف قزاقستانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود به یک چهارم نتیجه و ویدئوی کشتی فرنگی میرزازاده مقابل حریف فنلاندی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | پهلوان ایرانی فقط ضربه می‌کند ویدیو درخواست بازبینی پیاتزا مقابل فیلیپین نتیجه و ویدئو مسابقه والیبال ایران و فیلیپین (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود پر دردسر نتیجه و ویدئو کشتی پیام احمدی برابر حریف قرقیزستانی در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود احمدی به یک چهارم نهایی قهرمانی جهان هاشمیان: حسرت چیز‌های ساده را می‌خوریم! نتیجه و ویدئو کشتی امین میرزازاده برابر حریف کروات در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نماینده میزبان، ضربه شد برکناری ساپینتو جدی شد نتیجه و ویدئو کشتی علیرضا عبدولی برابر حریف اسپانیایی در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | شروع پرقدرت نتیجه و ویدئوی کشتی فرنگی فرخی مقابل شین‌جی‌لی از چین | برتری برق‌آسای غلامرضا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) بیانیه باشگاه استقلال بعد از شکست مفتضحانه | با سیدورف جلسه می‌گذاریم! CAS دنی آلوز را نقره داغ کرد سپاهان کارت بازی آلوز را گرفت + عکس تمرین تنبیهی ساپینتو برای استقلالی‌ها تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و چادرملو | مهمانی پرسپولیس در تهران
سرخط خبرها

وداع تلخ مردی که تلخ بود!

  • کد خبر: ۱۳۹۱۰۶
  • ۱۹ آذر ۱۴۰۱ - ۱۸:۱۵
وداع تلخ مردی که تلخ بود!
بهترین داور فوتبال ایران که البته با ناملایمتی‌هایی هم در فدراسیون فوتبال روبه رو بود، در آخرین جام جهانی دوران حرفه‌ای اش، یکی از نامزد‌های اصلی سوت زدن بازی فینال بود، اما در یک لحظه همه چیز عوض شد و چرخ گردون بر مراد فغانی نچرخید.

علیرضا فغانی بدون شک بزرگ‌ترین نامی است که جامعه داوری ما در تاریخ خودش دیده است؛ نامی که همیشه چند درجه بالاتر از فوتبال ایران بود و همین باعث شد که هیچ وقت ستاره‌های فوتبال ایران را جدی نگیرد.

ستاره داوری کشورمان هرقدر نزد فیفا محبوب بود، در داخل کشور چهره‌ای دوست داشتنی نبود. بسیاری از هواداران فوتبال در ایران به خاطر اخلاق خاص و منحصربه فردش، چشم دیدن او را نداشتند و معتقد بودند فغانی با تکبر سوت می‌زند؛ البته شاید دلیل اصلی بالا رفتن فغانی، همین خودرأیی و البته مدیریتش در زمین بود که اگر چیزی خلاف این بود، هیچ گاه سوت فینال المپیک، سوت فینال جام ملت‌های آسیا، رده بندی جام جهانی، فینال جام کنفدراسیون‌ها و... را در دستان او نمی‌دیدیم.

بهترین داور فوتبال ایران که البته با ناملایمتی‌هایی هم در فدراسیون فوتبال روبه رو بود، در آخرین جام جهانی دوران حرفه‌ای اش، یکی از نامزد‌های اصلی سوت زدن بازی فینال بود، اما در یک لحظه همه چیز عوض شد و چرخ گردون بر مراد فغانی نچرخید.

همه چیز از دقیقه۹۰ بازی دو تیم پرتغال و اروگوئه در مرحله گروهی و آن لحظه نحس شروع شد؛ جایی که فغانی چند لحظه‌ای فغانی نبود!

توپی که به دستان خیمنز خورد، با قوانین جدید داوری، خطا نبود و داور بین المللی کشورمان هم به درستی بازی را ادامه داد، اما اتاق وار عزمش را جزم کرده بود تا بلیت برگشت فغانی را قطعی کند.

مخالفت‌های تیم داوری داخل زمین فایده‌ای نداشت و کمک داوران ویدیوئی، با اصرار فراوان، داور را مجاب به گرفتن پنالتی کردند؛ توپی که تبدیل به گل شد و پایه‌های اصلی حذف اروگوئه را بنا کرد.

فغانی اگر با فرمول داوری اش در ایران عمل می‌کرد و هیچ حرفی را بالاتر از حرف خودش نمی‌دانست، بدون شک الان گزینه اصلی سوت زدن فینال جام جهانی بود، اما یک لحظه نداشتن تمرکز یا هرچیز دیگری باعث شد تا این داور پرافتخار، چمدان هایش را به قصد ترک قطر ببندد. فغانی باید دقیقه ۹۰ آن مسابقه کذایی، فغانی می‌بود تا آخرین جام جهانی دوران داوری اش، پایان باشکوهی داشته باشد؛ اتفاقی که نیفتاد تا حسرت او و یک ملت، بیشتر از قبل شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->