نایب رئیس مجلس: امنیت منطقه در گرو اتحاد کشورها علیه یکجانبه گرایی آمریکا است

  • کد خبر: ۴۴۸۱۲۹
  • ۰۵ مهر ۱۴۰۵ - ۰۹:۴۷
حاجی
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه منطقه به امنیت نخواهد رسید، مگر آنکه کشورهای منطقه علیه اقدامات و یکجانبه گرایی آمریکا متحد شوند، گفت: هر کشوری که به هر میزان تلاش می‌کند انرژی و نفت بر اساس منافع آمریکا صادر کند، در جبهه علیه ایران است و پاسخ خواهد گرفت.
علی صمدی جوان
تنظیم خبر علی صمدی جوان

به گزارش شهرآرانیوز؛ حمیدرضاحاجی بابایی در جلسه امروز یکشنبه(۵ مهرماه) مجلس شورای اسلامی که به صورت وبیناری برگزار شد در نطق پیش از دستور خود گفت: وقتی سخنان ترامپ قمارباز را در مجمع عمومی سازمان ملل می‌شنیدم، قوم عاد را به خاطر آوردم، قومی که بالاترین ثروت و قدرت را داشتند ولی سرانجام آنها نابودی بود.

وی افزود: همچین فرعون ادعای خدایی می‌کرد ولی سرانجام آن را قرآن به خوبی تشریح کرده است. امروز هم ترامپ به همان شیوه و همان مسیر می‌رود.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی یادآور شد: به نظر می‌رسد که تنگه هرمز همان دریایی است که فرعون زمان یعنی ترامپ در آن غرق خواهد شد. در چنین شرایطی ما باید حرف از جایگاه قدرت و اقتدار بزنیم و دیپلماسی با قدرت امکان پذیر است و می‌تواند حق یک ملت را بستاند.

حاجی بابایی با تاکید بر اینکه در برابر ابرقدرتی پوشالی آمریکا باید ایستاد و راه پیروزی از مقاومت می‌گذرد، تصریح کرد: تنها راه پیروزی اراده ملت ایران است، ملتی که در طول تاریخ اسلامی، پای انقلاب ایستادند. ملت۹۰ میلیونی که در یک اتحاد مقدس به آمریکا «نه» گفتند.

وی با بیان اینکه آمریکا امروز به دنبال منافع بیشتر است، تصریح کرد: آمریکا به دنبال این است که تنگه هرمز را تا آنجا که می‌تواند بی‌اهمیت کند، بر همین اساس هر کشوری که به هر میزان تلاش می‌کند انرژی و نفت بر اساس منافع آمریکا صادر کند، در جبهه علیه ایران است و پاسخ خواهد گرفت.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: این منطقه به امنیت نخواهد رسید مگر آنکه کشورهای منطقه علیه اقدامات و یکجانبه گرایی آمریکا متحد شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.