ایهود اولمرت: جنگ غزه هیچ توجیهی ندارد درخواست نمایندگان آمریکا: برچیده شدن غنی‌سازی اورانیوم ایران عراقچی: پس از پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا، زمان و مکان دور بعدی مذاکرات تعیین می‌شود سخنگوی گردان‌های قسام: ارتش اسرائیل با عملیات‌های ویژه مواجه خواهد شد پزشکیان در گفت‌وگو با بن‌زاید: امیدواریم برکات عیدقربان زمینه‌ساز گسترش صلح و برچیده شدن جنگ از منطقه باشد دیدار نوه امام خمینی(ره) با خانواده شهید سیدحسن نصرالله در بیروت واکنش وزیر کشور به قتل الهه حسین‌نژاد | وضعیت حمل و نقل عمومی غیررسمی و اینترنتی بررسی می‌شود مجروح شدن بیش از ۱۰ صهیونیست در شمال غزه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید درباره اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی تأکید رئیس‌جمهور ایران و نخست‌وزیر ارمنستان بر تعمیق روابط دوجانبه روسیه به ایلان ماسک پناهندگی می‌دهد ترامپ درپی تنش با ایلان ماسک، خودروی تسلای قرمزرنگش را می‌فروشد ابراز خوش‌بینی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخصوص مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بازگشت رئیس مجلس و هیئت پارلمانی از اجلاس رؤسای مجالس کشور‌های عضو بریکس + فیلم حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
سرخط خبرها

رئیس الحشدالشعبی: همه ما «قاسم سلیمانی» هستیم

  • کد خبر: ۱۳۹۴۱۹
  • ۲۰ آذر ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۰
رئیس الحشدالشعبی: همه ما «قاسم سلیمانی» هستیم
رئیس سازمان الحشد الشعبی عراق در پنجمین سالروز پیروزی بر داعش با تاکید بر اینکه دشمنان در خفا در حال توطئه هستند، گفت همه ما در دفاع از کشور ابومهدی المهندس و قاسم سلیمانی هستیم.

به گزارش شهرآرانیوز، «فالح الفیاض» رئیس سازمان الحشد الشعبی عراق امروز (یکشنبه، ۱۱ دسامبر) به مناسبت پنجمین سالگرد پیروزی بر گروه تروریستی داعش، گفت: پیروزی عراق بر تروریسم مایه افتخار نسل‌های آینده است.

به نوشته خبرگزاری رسمی عراق (واع)، وی افزود: پیروزی بر تروریسم حاصل شده است. سازندگان این پیروزی شهدا و در رأس آن‌ها، فرماندهان شهید پیروزی بر داعش هستند.

الفیاض با اشاره به این‌که نیرو‌های الحشد الشعبی در روز‌های سختی که کشور دچار رنج و مصیبتی خاص شده بود، تشکیل شد، گفت: نه به سلطه بیگانگان.. عراق آزاد است و شهدا با کار‌های خود انواع تفرقه را از بین عراقی‌ها از بین بردند و الحشد الشعبی توانست یک الگوی ملی باشد.

رئیس سازمان الحشد الشعبی ادامه داد: در این پیروزی همه مردم عراق سهیم هستند و این دستاورد بزرگ نیازمند حمایت و صیانت است. دشمنان اکنون در خفا در حال فعالیت هستند.

پیروزی بر تروریسم به حفظ وحدت ملت کمک می‌کند. توطئه علیه این پیروزی از طرق مختلف و با شکستن ثبات امنیتی، سیاسی و اجتماعی صورت می‌گیرد.

فیاض افزود: الحشد الشعبی یک نهاد امنیتی با آگاهی سیاسی است و این مزیت آن است و با تقدیم شهدا موجودیت خود را ثابت کرده است. آگاهی سلاحی است که الحشد به کمک آن با دشمنان خود و دشمنان عراق مقابله می‌کنند.

وی تصریح کرد: نیرو‌های الحشد الشعبی و همه نیرو‌های امنیتی عراق قادر به حفظ امنیت هستند، اما مهمترین مسأله حفظ امنیت اجتماعی است. باید به دولت جدید اجازه داد تا پروژه‌های اصلاحی و توسعه اجتماعی خود را محقق کند.

رئیس سازمان الحشد الشعبی گفت که نظام سیاسی برخاسته از قانون اساسی، انتخاب ملت عراق است و باید از آن دفاع کرد. ما کشوری با میراث بزرگ، تاریخی درخشان و منابع طبیعی بسیار زیاد هستیم، اما همچنان با چالش‌هایی روبرو هستیم.  

وی در خاتمه گفت: ما از شما می‌خواهیم که آگاه باشید و شعار ما در مرحله بعدی آگاهی است. از همین تریبون آغاز فصل سیادت و شهادت را اعلام می‌کنیم... فرماندهان شهید، خاری در چشم دشمنان هستند... همه ما در دفاع از این کشور، ابومهدی المهندس هستیم. همه ما قاسم سلیمانی هستیم.

نهم دسامبر ۲۰۱۷، «حیدر العبادی» نخست‌وزیر وقت عراق، آزادسازی سراسر عراق از دست داعش را اعلام کرد و فردای این روز، تعطیل رسمی و یوم‌النصر نام‌گذاری شد و هر سال مردم عراق این سالروز را گرامی می‌دارند. این در حالی است که هنوز پاکسازی هسته‌های خاموش گروه تروریستی داعش که در مناطق مختلف عراق، پنهان شده‌اند، ادامه دارد.

منبع: جهان نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->