تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت رهبران شهید مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: مقاومت در برابر غصب و ظلم و استکبار تمام‌شدنی نیست اعضای هیئت اعزامی جمهوری اسلامی به لبنان با رئیس جمهور این کشور دیدار کردند زنگنه: امسال یک ریال تسهیلات اشتغال‌زایی پرداخت نشده است رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش؛ پشتیبانی نیرو‌های زمینی و هوایی از عملیات نیروی دریایی ارتش نایب رئیس مجلس: می‌توانند تحریم و تهدید کنند، اما نمی‌توانند حقیقت مقاومت را از بین ببرند | محور مقاومت به یک قدرت بین‌المللی تبدیل شده است + فیلم تشییع تاریخی شهیدان مقاومت در لبنان | گزارش لحظه به لحظه از مراسم تشییع پیکرهای شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین امروز در بیروت (۵ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم و تصاویر حال پاپ فرانسیس وخیم است (۴ اسفند ۱۴۰۳) مشاور وزیر کشور: طرح سرشماری اتباع تا پایان سال اعتبار دارد| مهلت تمدید روادید گذرنامه‌های خانواری تا ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ نتانیاهو ادعا کرد: ۶۳ اسیر دیگر در نزد حماس داریم (۴ اسفند ۱۴۰۳) اجتماع باشکوه مردم مشهد هم‌زمان با آیین تشییع پیکرهای شهدای مقاومت، فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات کامل واکنش سردار رادان به تهدیدات اخیر دشمن| درس عبرتی خواهد گرفت که هرگز فراموش نخواهد کرد با گواهینامه ایران می‌توانید در عراق رانندگی کنید دریادار ایرانی: ۵ ناوگروه عملیاتی و آموزشی به دریا‌ها اعزام شدند (۴ اسفند ۱۴۰۳) درخشش شهرآرا در کسب رتبه‌های برتر هفتمین جشنواره تولید ملی و رسانه (۴ اسفند ۱۴۰۳) قالیباف: جبهه مقاومت نشان داد که همه تلاش‌های آمریکایی_صهیونیستی بر باد رفته است جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) حماس به ادعا‌های دروغین رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد
سرخط خبرها

پیشنهاد آمریکا به عراق برای انحلال الحشدالشعبی

  • کد خبر: ۱۷۸۸۷۹
  • ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۲۷
پیشنهاد آمریکا به عراق برای انحلال الحشدالشعبی
آمریکاییها که از آغاز تشکیل سازمان الحشد الشعبی، به خاطر نقش آن در مبارزه با گروه تروریستی داعش، با این سازمان مخالف بودند، در مذاکرات اخیر با طرف عراقی، خواستار انحلال این نهاد مردمی شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، عائد الهلالی از رهبران ائتلاف پارلمانی الفتح عراق امروز شنبه جزئیاتی از مذاکرات هیأت عراقی با آمریکا و باجخواهی واشنگتن از بغداد در مسئله تجهیز تسلیحاتی، فاش کرد.

یک هیأت بلندپایه از مقامات امنیتی عراق به ریاست «ثابت محمد العباسی» وزیر دفاع این کشور اواسط هفته گذشته به واشنگتن سفر کرد. وزارت دفاع عراق پس از این سفر، هیچ دستاوردی برای ارتقای نیروی هوایی این کشور ذکر نکرد و ظاهرا بدون هیچ نتیجه‌ای، این دور از مذاکرات به پایان رسید.

الهلالی به پایگاه خبری المعلومه گفت: واشنگتن در این مذاکرات، با خرید جنگنده‌های رافال فرانسه توسط عراق مخالفت کرده است. واشنگتن به بندهای قرارداد نظامی با عراق پایبند نیست و برخی از بندهای مربوط به تجهیز تسلیحاتی نیروی هوایی عراق را هشت سال پس از توافق اجرا کرده است.

وی با بیان اینکه آمریکاییها در خصوص تجهیز تسلیحاتی نظامی و هوایی، خواستار انحلال سازمان الحشد الشعبی شده‌اند، تأکید کرد: آمریکا توافق واردات جنگنده به عراق را اجرایی نمی‌کند و از ۳۲ جنگنده، فقط ۱۶ جنگنده تحویل عراق داده شده است.

این سیاستمدار عراقی با اشاره به اینکه تجهیز تسلیحاتی آمریکا، در آینده به ضرر حکومت عراق است، خاطر نشان کرد: آمریکا چشم خود را به روی جنگ نیروهای عراقی با تروریستهای داعش بست. عراق هم بدون اینکه یک قدرت نظامی بزرگ شود، نخواهد توانست پیشرفت کند.

یک منبع آگاه هم صبح امروز به شبکه العهد گفت: مقامات آمریکایی در دیدار با همتایان عراقی خود به بودجه تخصیص داده‌ شده به سازمان الحشد الشعبی عراق اعتراض کردند و خواستار کاهش آن شده بودند، اما هیأت عراقی این درخواست را رد و تاکید کرد که این، موضوعی داخلی است.

منبع مذکور که اشاره‌ای نیز به نام او نشده، افزود: «هیأت [عراقی] شرط کرده پهپادهای آمریکایی [در عراق] غیرمسلح باشند و بدون موافقت عراق پرواز نکنند».

العهد در پایان به نقل از منبع مذکور خبر داد واشنگتن با درخواست هیأت عراقی در خصوص اطلاع از تعداد نیروهای آمریکایی مستقر در عراق و محل استقرار آن‌ها موافقت کرده است و همچنین دو طرف توافق کرده‌‌اند پرونده امنیتی عراق جدای از پرونده سوریه باشد.

پیشتر، «یحیی رسول» سخنگوی فرمانده کل نیروهای مسلح عراق اعلام کرده بود که هیأت عراقی در سفر به آمریکا در چند جلسه شرکت خواهد کرد که در آن‌ها پاره‌ای از مسائل به ویژه حضور نیروهای ائتلاف بین‌المللی، همکاری‌های امنیتی دوجانبه عراق و آمریکا، تبادل تجربیات و اطلاعات بخصوص در زمینه اطلاعاتی و تعقیب عناصر داعشی مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.

منبع:فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->