آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سامان صیدی معروف به سامان یاسین کیست و جرم او چیست؟

  • کد خبر: ۱۳۹۸۴۱
  • ۲۲ آذر ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۸
  • ۱۸
سامان صیدی معروف به سامان یاسین کیست و جرم او چیست؟
سامان صیدی یکی از بازداشت شدگان در اغتشاشات اخیر است. وکیل او گفته است که حکم دادگاه بدوی صادر شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سامان صیدی متولد ۱۳۷۷ فرزند تیمور به‌اتهام محاربه از طریق کشیدن سلاح کلت کمری و شلیک سه عدد تیر هوایی به اجتماع و تبانی به‌قصد اقدام علیه امنیت کشور محکوم شده است.

این متهم معروف به سامان یاسین، خواننده ی زیر زمینی رپ در کرمانشاه است که اوایل مهرماه بازداشت شد.

در جلسه ی دادگاه رسیدگی به اتهامات بازداشت شدگان اعتشاشات اخیر که با ریاست قاضی صلواتی برگزار شد، قاضی از متهم صیدی در مورد سلاح کلت کمری که در اختیار وی بود، سوال کرد که این سلاح را از کجا آورده و در حال حاضر در چه محلی است که متهم گفت: سلاح برای من نبوده و الان هم نمیدانم کجاست چون آن را از پنجره به بیرون پرت کردم.

قاضی گفت: چرا اسلحه را از پنجره به بیرون پرتاب کردی؟

متهم صیدی گفت: به من گفتند که اگر ماموران بیایند شاید برای تو دردسر شود و من هم اسلحه را به بیرون پرتاب کردم.

پس از برگزاری جلسات دادگاه ، حکم دادگاه بدوی صادر شد ، با این حال محمد اسماعیل‌بیگی، وکیل تعیینی سامان صیدی (یاسین) در گفت‌وگویی با ایلنا درباره پرونده وی گفت: حکم دادگاه بدوی صادر شده است. خانواده و وکیل فرجام خواهی کرده‌اند و در نتیجه آن پرونده برای بررسی به دیوان عالی کشور ارجاع شده است.

 

سامان صیدی معروف به سامان یاسین کیست و جرم او چیست؟

 

این وکیل دادگستری ادامه داد: بعد از اینکه حکم آمد و به وکیل تسخیری ابلاغ شد، وکیل تسخیری هم دفاعیاتش را کرده بود و به خانواده اعلام کرد. خانواده به من مراجعه کردند و گفتند حکم صادر شده است و در مرحله تجدید نظر است وحالا به دنبال آن هستیم تا قضات دادگاه دیوان عالی کشور پرونده را مطالعه نمایند  و بعد دفاعیات خودمان را ارائه دهیم .

رسانه‌های ضد انقلاب پس اعلام اتهام محاربه برای صیدی با عنوان اینکه سامان یک هنرمند است و صرفا در اعتراضات شرکت کرده و به اعدام محکوم شده است به گونه‌ای خبرسازی کرده‌اند که گویا متهم بی گناه بوده و صرفا به عنوان یک معترض در اغتشاشات اخیر شرکت کرده و برای او حکم صادر شده و حکم هم قطعی است.

این در حالی است که متهم صیدی همراه خود سلاح گرم داشته و تیراندازی هم کرده است. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۸
در انتظار بررسی: ۲
غیر قابل انتشار: ۱۸
سیاوش
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۴۵ - ۱۴۰۱/۱۰/۰۳
5
3
خدا رو شکر که گرفتنش و حکم اعدام هم براش صادر شد . زمین پاک ایران باید از لوس این موجودات پاک شود
ناشناس
Netherlands (Kingdom of the)
۲۲:۵۶ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۰
3
4
سامان صیدی را آذادکنید
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۲۷ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۰
وقتی اسلحه میکشه ،انتظار داری آزادش کننن ،مگر قانون صحاب نداره هرکی برسه اسلحه در بیاره به جون مردم
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۱۹ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۲
4
4
سامان سیدی رو آزاد کنید
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۱۶ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۵
3
3
چون مثلا خواننده هستش میتونه سلاح بکشه کسی هم نباید ازشازده به پرسه برای چی سلاح کلت کشیدی چون خواننده زیرزمینی هست هرکی تخلف کرد سلاح وچاقو کشید ومردم را به شوروش دعوت کند وجوانهای مردم را تحریک کند وبه کشتن بده اگه خواننده . نوازنده . راننده .ببخشید راننده بدبخت جزاینها نیست هنرمند .ورزشکار . روزنامه نگار بود ازهفت دولت ازاد هستن
تینا
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۵۳ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۵
5
4
باید اعدام بشه. این جماعت فکر کردن هر غلطی که دلشون خواست میتونن بکنن و وقتی هم دیدن که تو مخمصه افتادن مظلوم نمایشون رو شروع میکنن که از زندان آزاد بشن و باز همون غلطا رو از نو شروع کنن.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۳۸ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۳
1
0
❤️‍
امیر‌
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۵۰ - ۱۴۰۱/۱۱/۱۰
1
1
سلام،چرا باید مسئولان کشور ما اجازه ساخت انواع سلاح های سرد رو بدند و خیلی قانونی پشت ویترین انواع چاقو های ضامن دار موجوده.خیلی عجیبه که این حجم از تولید و فروش چاقوهای غیر نرم استفاده منازل وجود داره و مسئولین فقط از حقوق و مزایای پستاشون بهره مند هستند درصورتیکه باید به شدت با تولید و نشر این نوع از صلاح های سرد برخورد بشه. هر بچه ای رو میبینی ی چاقو ضامن دار مسلح شده و در کوچکترین درگیری استفاده و یک خانواده رو داغدار و خود استفاده کننده هم وبال سیستم قضایی میشه!!!!کجاند این قانون گذارااان؟؟؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۵۲ - ۱۴۰۱/۱۲/۱۶
1
1
حکم اعدام سامان یاسین یعنی حکم اعدام همی ما حکم اعدام غرب کشور تزادش کنین
قرص سرماخوردگی
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۰ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۸
2
1
ایشالله آزادیت داداش زندگی مابی تو معنی نداره بخدا
قرص سرماخوردگی
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۲ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۸
2
1
سامانمان را آزاد کنیدلطفا
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۲۸ - ۱۴۰۲/۰۲/۱۷
1
1
انشالله زود تر ازاد بشه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۴۰ - ۱۴۰۲/۰۲/۱۷
1
2
همه فریب رسانه های آن ور آب را خوردن همه را عفو دهید
دوته کرد
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۵۸ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۱
0
1
کوردها و بلوچ ها خواهان بی حجابی نیستن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۴:۰۷ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۶
1
0
انشالله هرچه زودتر ازاد شه همه انسان ها مرتکب خطا میشن
.
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۴۴ - ۱۴۰۲/۰۹/۰۵
1
0
ان شاء اللّٰه امیدوارم که ایشون بتواند اصلاح شود و خطا های گذشته خودش رو جبران کند ایشون نباید اعدام بشه و من فکر میکنم که حق ایشون اعدام نیست ولی ایشون باید از خداوند بخواهد که بتواند اصلاح شود و از بدی و گناه بدور باشد و خطا های خودش رو جبران کند و تمام سعی خود را بکند ان شاء اللّٰه امیدوارم که همه ما بخواهیم که در راه خداوند حرکت کنیم و از گناه دوری کنیم
ناشناس
United States of America
۲۱:۰۸ - ۱۴۰۲/۱۰/۲۴
0
1
هرکسی به کشور عزیزمون اهانت کنه یا هر غلطی بخواد کنه یا ایجاد ناامنی کنه قوه قضائیه باید باجدیت برخورد کنه سختگیرانه کشور عزیزم به اسونی به دست نیومده هزارن شهید دادیم
جـــانم فـــدای رهــبر عـــزیزم ... سیــدعـلی خــامنـه ای
ایرانی
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۰۱ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۲
0
1
اینم به لطف دستگاه قضا از کشور فرار کرد،
نمیدونم همچین کسای رو چرا با وثیغه و به بهانه بیماری ازاد میکنن،
مشخصه اگه بره بیرون صددرصد برنمیگرده و از کشور خارج میشه،
آقای اژه ی اگر منو به جرم سلاح سرد بگیره زندان ابد میده بمن،نمیدونم چرا واسه بعضیا قانون عوض میشه،مگر چند قانون اساسی داریم،
نکنه یه قانون اساسی برای مردم عادی داریم یه دونه هم واسه ثروتمندان،رجال سیاسی و کسانیکه به وطن خیانت کردن یا اغتشاش راه انداختن،
خدا نگذره از باعث و بانی این بی عدالتی ها،
????????????
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->