توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

قاچاق بیش از ۲ میلیون یورو ارز دولتی از طریق شرکت‌های صوری| کیفرخواست متهمان صادر شد+ جزئیات

  • کد خبر: ۱۳۹۸۵۶
  • ۲۲ آذر ۱۴۰۱ - ۱۶:۲۸
قاچاق بیش از ۲ میلیون یورو ارز دولتی از طریق شرکت‌های صوری| کیفرخواست متهمان صادر شد+ جزئیات
دادستان تهران در خصوص یکی از شبکه‌های قاچاق ارز در کشور گفت: بعد از اتمام تحقیقات دادسرا، پرونده پنج متهم اقتصادی که با خرید و فروش کارت بازرگانی و معامله با شرکت‌های صوری حدود دو میلیون و ۴۰۰ هزار یورو ارز دولتی را قاچاق کرده بودند، به دادگاه ارسال شد.

به گزارش شهرآرانیوز، علی صالحی با اشاره به صدور کیفرخواست پرونده در دادسرای جرایم اقتصادی تهران اظهار کرد: دلالان ارزی با اغوای یک راننده تاکسی در شهرستان بهار همدان، از او می‌خواهند به عنوان مدیرعامل یک شرکت بازرگانی، کارت بازرگانی بگیرد و این کارت را در عوض دریافت مبلغ  ۴۵ میلیون تومان در اختیار آن‌‎ها قرار دهد.

دادستان تهران افزود: اعضای شبکه قاچاق ارز به نام یک شرکت بازرگانی در سال ۹۷ با استفاده از کارت بازرگانی خریداری شده، پنج فقره حواله ارزی به ارزش ۲ میلیون و ۳۹۵ هزار و ۸۶۰ یورو جهت واردات کالا‌های اساسی با مهلت قانونی کمتر از یک ماه از یک بانک دریافت می‌کنند، اما با گذشت بیش از چهارسال، هیچ کالایی وارد کشور نکرده‌اند.

وی ادامه داد: ارز‌های دریافت شده تحت پوشش معامله برای واردات عدس به حساب یک شرکت خارجی در کشور امارات واریز شده که بر اساس تحقیقات به عمل آمده این شرکت صوری و متعلق به یکی از محکومان اقتصادی است.

صالحی افزود: با عنایت به اینکه متهمان پرونده بدون اینکه قصد واردات کالا‌های اساسی داشته باشند، ارز دولتی را دریافت و با فروش آن در بازار‌های قاچاق ارز سود نامشروع قابل توجهی تحصیل کرده‌اند، در کیفرخواست صادره برای متهمان پرونده و اعضای شبکه قاچاق ارز، درخواست اعمال مجازات اخلال کلان در نظام ارزی و پولی شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->