ادعای انگلیس: چاره‌ای جز فعال‌سازی اسنپ‌بک نداشتیم | تاکید بر مهلت ۳۰ روزه ایران هشدار وزارت کشور درباره آخرین مهلت ۱۰ روزه اتباع غیرمجاز | هدف‌گذاری خروج ۱.۸ میلیون نفر تا پایان سال ۱۴۰۵ انتقاد رسانه عبری از عملیات نظامی در غزه | ۱۰۰ نظامی اسرائیلی کشته خواهند شد شهادت ۶۸ فلسطینی در حملات اسرائیل به غزه در ۲۴ ساعت گذشته (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) افشای دروغ نتانیاهو؛ دادگاه صهیونیستی او را به خاطر «قطرگیت» به بازجویی احضار کرد (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) مرگ مشکوک ۴ نامزد حزب افراطی آلمان در آستانه انتخابات لاوروف: غرب از دلار برای سرکوب رقبا استفاده می‌کند | تضعیف اعتماد به ارز آمریکا روایت یک مقام دولت از دیدار پزشکیان و پوتین پزشکیان با حضور نیرو‌های فرامنطقه‌ای در قفقاز مخالفت کرد عراقچی با لاوروف دیدار کرد (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) فاجعه غزه؛ ۱۰۰۰ قطعنامه اجرا نشده به سود فلسطین | رئیس تشکیلات خودگردان: مردم غزه یا در جنگ می‌میرند یا از گرسنگی! مادورو: ۸ ناو جنگی آمریکا با ۱۲۰۰ موشک و یک زیردریایی هسته‌ای به ونزوئلا نزدیک می‌شوند | آماده مقابله با تهدیدها هستیم علت صدای انفجار در رشت چه بود؟ (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) وقوع انفجار در شهر حلب سوریه (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) نامه مشترک وزرای خارجه ایران،چین و روسیه در رد فعال‌سازی اسنپ‌بک عضو حزب‌الله: هرگز وارد تقابل با ارتش لبنان نخواهیم شد بیانیه شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران، جزایر سه‌گانه، میدان گازی آرش و کشورهای منطقه (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان و پوتین بر تاثیر اجرای توافق جامع بلندمدت در گسترش روابط دو کشور تأکید کردند درخواست ۶۰۰ مقام ارشد و دیپلمات اسرائیلی از ترامپ برای توقف جنگ غزه اردوغان: حمایت ما از ایران در زمینه مذاکرات هسته‌ای ادامه دارد کارکنان بندر «جنوا» ایتالیا، اسرائیل را تهدید کردند موضع جدید بن سلمان درباره فلسطین مجلس از تلاش دولت برای عملیاتی شدن کامل توافق راهبردی ایران و چین حمایت کرد آیت‌الله علم‌الهدی: امام یازدهم (ع) با حکمت و تدبیر، راه هدایت جامعه شیعی را هموار ساختند اعضای سازمان همکاری شانگهای به ۲۷ کشور افزایش یافت حمله موشکی و پهپادی گسترده یمن به اسرائیل (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) دیدار پوتین و پزشکیان در اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای + فیلم
سرخط خبرها

واکنش بذرپاش به واردات لکوموتیو: اگر تولیدکنندگان داخلی قیمت‌ رقابتی ارائه نکنند، از اهرم واردات استفاده می‌کنیم

  • کد خبر: ۱۴۰۹۶۶
  • ۲۹ آذر ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۱
واکنش بذرپاش به واردات لکوموتیو: اگر تولیدکنندگان داخلی قیمت‌ رقابتی ارائه نکنند، از اهرم واردات استفاده می‌کنیم
وزیر راه و شهرسازی درباره واردات لکوموتیو گفت: تاکید ما استفاده از تولیدات داخلی است، اما اگر در جایی نیاز مبرم به واردات وجود داشته باشد و یا تولیدکنندگان داخلی نتوانند قیمت‌های رقابتی ارائه کنند، از اهرم واردات استفاده خواهیم کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی گفت: امروز در خدمت عزیزان خدوم راه آهن جمهوری اسلامی ایران بودیم و ۴۲۸ واگن باری، مسافری و لکوموتیو، مورد بهره‌برداری قرار گرفت تا همکاری بخش دولتی و بخش خصوصی در این صنعت محقق شود.

بذرپاش ادامه داد: بدون شک نیاز حمل و نقل ریلی بیشتر از اعداد یاد شده است. در حال حاضر، حدوند ۳۰ هزار واگن باری در کشور فعالند که این رقم نیازمند یک افزایش جدی است.

وی افزود: در حوزه واگن‌های مسافری نیز متاسفانه در ۱۰ سال گذشته کاهش اتفاق افتاده است و این عقب ماندگی بلافاصله باید جبران شود.

بذرپاش تاکید کرد: باید سرمایه‌گذاری قابل توجهی در این زمینه صورت گیرد تا تعداد واگن‌های مسافری کشور به تعداد پیشین بازگردد و در مدار خدمت‌رسانی قرار گیرد. البته باید به این موضوع نیز اشاره کرد که موضوع همه گیری ویروس کرونا نیز تا حدودی حمل و نقل مسافر را تحت شعاع قرار داده بود.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به این که شعار جدید وزارت راه و شهرسازی، با عنوان «پیشران پیشرفت کشور» تدوین شده است، اظهار کرد: در این پیشران بخش عمده صنعت حمل و نقل به حوزه ریلی باز می‌گردد و هرچه بتوانیم در حوزه ریلی، هدفگذاری را تحقق بخشیم، به ویژه اگر در بخش باری از سقف ۱۰ به ۳۰ درصد برسیم، شاهد کاهش قیمت تمام شده حمل و نقل خواهیم بود.

بذرپاش ادامه داد: توافقات مطلوبی نیز با شرکت‌های خارجی انجام شده است که از میان آن‌ها می‌توان به قطار‌های سریع‌السیر اشاره کرد که امیدواریم در سال‌های آتی به این سطح از تکنولوژی دست پیدا کنیم.

وی افزود: در حوزه لکوموتیو سازی نیز به پیشرفت‌های قابل توجهی رسیده‌ایم که با وجود شرکت‌های متعددی که امروز در کشور توان تولید لکوموتیو دارند، می‌توان نوید پیشرفت روز افزون را در این حوزه داد.

وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: موضوع دیگر، موقعیت ژئوپولتیکی کشور ماست که با تاکید رهبر معظم انقلاب و رئیس جمهور محترم، کریدور شمل به جنوب و کریدور شرق به غرب را که ویژگی‌های منحصر به فردی را به ایران بخشیده است و کشور‌های همسایه ایران اگر، از مسیر‌های ایران استفاده نکنند، باید هزینه‌های زیادی را متحمل شوند، توسعه دهیم و اکنون اولویت اصلی تکمیل شبکه ریلی کشور در راستای تکمیل این کریدورهاست.

بذرپاش همچنین توضیح داد: بخش به بخش این مسیر‌ها در حال افتتاح است و برخی بخش‌ها نیز که دچار مشکل بود، مانند راه آهن رشت-آستارا، در حال مذاکره برای تامین مالی آن از طریق شرکای خارجی هستیم تا به زودی فعالیت در آن حوزه آغاز شود.

وی در ادامه توضیح داد: زمانی که این زنجیزه تکمیل شود، می‌تواند یک درآمد ترانزیتی سرشار را به کشور تزریق کند که این درآمد بخش قابل توجهی از درآمد‌های کشور را تامین خواهد کرد.

وزیر راه و شهرسازی در خصوص همکاری با روسیه در تکمیل راه آهن رشت-آستارا نیز گفت: پیشنهاداتی از طرف روسی ارائه شده و در حال بررسی است و نماینده ایران نیز به زودی برای بررسی‌های نهایی به این کشور خواهد رفت.

وی درباره کاهش تعرفه‌های ریلی نیز اظهار کرد: تعرفه‌های موجود در حمل و نقل ریلی، اکنون از حمل و نقل جاده‌ای کمتر است، با این حال هر چه شبکه ریلی برای مسافران توسعه پیدا کند و تعداد واگن‌ها افزایش یابد، قیمت تمام شده نیز کمتر خواهد شد. از این رو تلاش ما بر این است که قیمت‌ها کاهش پیدا کند.

وزیر راه و شهرسازی در پایان نیز در خصوص موضوع واردات لکوموتیو تصریح کرد: تاکید ما استفاده از تولیدات داخلی است، اما اگر در جایی نیاز مبرم به واردات وجود داشته باشد، واردات را انجام خواهیم داد. علاوه بر این اگر تولیدکنندگان داخلی نتوانند قیمت‌های رقابتی ارائه کنند، از اهرم واردات استفاده خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->