مردم غزه تمایلی به طرح کوچ اجباری رژیم صهیونیستی ندارند قوه قضائیه: جزئیات عفو معیاری ۱۴۰۴ اعلام شد خضریان: دولت‌های عضو NPT حق توسعه انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای را دارند |  گروسی صلاحیت دبیرکلی سازمان ملل را ندارد هیئت بلندپایه روسیه وارد دمشق شد رئیس کمیسیون امنیت ملی با عراقچی دیدار کرد وزیر خارجه مصر با همتایان آلمانی و ایتالیایی خود درباره موضوع هسته‌ای ایران رایزنی کرد آیت‌الله علم‌الهدی تاکید کرد: لزوم استفاده از ظرفیت‌های علمی بانوان | ایجاد جریان «نخبه‌پروری» در جامعه الزهرا (س) رئیس جمهور: مشکلات ما حل خواهند شد دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی: مقابله با جنایات صهیونیست‌ها نیازمند گام‌های عملی و قدرتمند است به مناسبت ولادت پیامبر اسلام و امام جعفر صادق (ع)، رهبرمعظم انقلاب با شرایط عفو محکومان دادگاه‌ها موافقت کردند قالیباف: مجلس و دولت برای حل مشکلات اقتصادی کشور اجماع دارند عراقچی و عبدالعاطی در قاهره دیدار کردند (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت بهداشت غزه: شمار شهدای جنگ به ۶۴ هزار و ۶۰۵ نفر رسید اژه‌ای: تولید، امنیت سرمایه‌گذاری و معیشت مردم اولویت‌های کشور است عراقچی با گروسی دیدار می‌کند | احتمال توافق ایران با آژانس (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) المیادین: بحث شورای حکام آژانس درباره ایران به فردا موکول شد (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) بقائی اهداف سفر عراقچی به قاهره را تشریح کرد بروکسل برای پیوستن اوکراین در اتحادیه اروپا بازهم شرط گذاشت نیکولاس مادورو: هدف آمریکا از تنش‌زایی در کارائیب ذخایر انرژی ونزوئلاست اجازه رهبر انقلاب برای پرداخت بخشی از خمس به مردم مظلوم غزه ولایتی: رژیم صهیونیستی جنگی تمام عیار علیه انسانیت، تمدن و آینده به راه انداخته است عراقچی سه‌شنبه شب به تونس می‌رود رئیس مجلس درباره جلسه مجلس با پزشکیان توضیح می‌دهد رهبر انقلاب با تمدید مسئولیت دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی موافقت کردند عراقچی به قاهره رسید عارف از برخورد قاطع دولت با گران‌فروشی یا احتکار مرغ خبرداد | باید صدای واحدی در مبارزه با فساد داشته باشیم پزشکیان در گفت‌وگوی تلفنی با مادورو بر حمایت از تمامیت ارضی و ملت ونزوئلا تاکید کرد
سرخط خبرها

وزیر صمت: افزایش قیمت خودرو متاثر از بازار است| عرضه و تقاضای خودرو متوازن نیست+ فیلم

  • کد خبر: ۱۴۱۰۹۳
  • ۳۰ آذر ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۵
وزیر صمت: افزایش قیمت خودرو متاثر از بازار است| عرضه و تقاضای خودرو متوازن نیست+ فیلم
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اعلام اینکه در آبان ماه ۱۲۲ هزار دستگاه انواع خودرو تولید شد، گفت: قیمت آشفته بازار خودرو متاثر از عدم توازن بین عرضه و تقاضاست و با افزایش تولید و واردات خودرو این بازار به تعادل می‌رسد.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدرضا فاطمی‌امین در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت درباره وضعیت بازار خودرو و روند افزایشی قیمت‌ها اظهار داشت: نرخ ارز از پنج مسیر روی بازار‌های کشور تاثیر می‌گذارد؛ یکی روی مواد اولیه است که سبب می‌شود قطعات وارداتی کالایی، چون خودرو افزایش یافته و قیمت تمام شده خودرو نیز افزایش یابد. نکته اینجاست که از این مسیر قیمت خودرو افزایش نیافته است بلکه اکنون قیمت تولید کننده داریم که در ثبت نام‌ها داریم و دیگری قیمت بازار است که گاهی تا ۳۰۰ میلیون بیشتر از قیمت تولیدکننده است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: آنچه در دو سه ماهه اخیر آشفتگی در بازار خودرو ایجاد کرده، قیمت‌های بازار است و افزایش قیمت‌های بازار ناشی از افزایش قیمت قطعات خودرو نیست بله از این مسیر است که، چون عرضه و تقاضای خودرو متوازن نیست، خودرو به نادرستی تبدیل به کالای سرمایه‌ای شده است و کسانی که می‌خواهند ارزش پول خود را حفظ کنند، اقدام به خرید خودرو می‌کنند.

فاطمی‌امین ادامه داد: در چنین شرایطی وقتی قیمت دلار بالا می‌رود، قیمت خودرو هم افزایش می‌یابد و با کاهش آن، قیمت خودرو‌ها هم کاهشی می‌شود. اگر به روند دو سال پیش نگاه کنید، می‌بینید که قیمت بازار با قیمت ارز تغییر کرده است. راه‌حل این است که عرضه و تقاضا را در بازار خودرو متعادل کنیم.

وی با بیان اینکه روند تولید خودرو رو به رشد است، گفت: در آبان ماه ۱۲۲ هزار دستگاه انواع خودرو تولید شد که در پنج سال گذشته بی‌نظیر بود؛ اکنون تولید خودروسازان به بیش از ۶۰ هزار خودرو رسیده است و تقریبا تا آخر آذرماه خودروسازان توانسته‌اند به اندازه کل سال قبل تولید داشته باشند. حل مشکل تقاضای انباشته در بازار خودرو زمانبر است. این کار دو راه‌حل بیشتر ندارد، افزایش تولید و واردات.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه واردات خودرو از سوم آبان ماه نهایی شد، خاطرنشان کرد: دو ماه از نهایی شدن آیین نامه واردات خودرو گذشته است و همین روز‌ها اولین محموله خودروی وارداتی وارد گمرک می‌شوند؛ ما برنامه عرضه گسترده خودرو‌های وارداتی را پیش‌بینی کرده‌ایم.

فاطمی‌امین تصریح کرد: برآورد ما این است که با توجه به افزایش تولید که در ماه‌های آینده نیز افزایش پیدا خواهد کرد و نیز واردات خودرو، بازار می‌تواند به تعادل برسد، اما نکته اینجاست که ما هم در بازار مسکن و در بازار خودرو و بازار کالا‌های سرمایه‌ای یکسری قواعد بازدارنده برای تقاضا‌های هیجانی کم داریم مثل قانون مالیات بر عایدی سرمایه که در بسیاری از کشور‌ها اجرا می‌شود و بازار را تنظیم می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->