گران‌فروشی و تخلفات بهداشتی کافی‌شاپ‌های مشهد در تیررس بازرسی اصناف  فرزین: قیمت غیررسمی ارز اغلب برای کالا‌های قاچاق است فرزین خبر داد: تداوم تخصیص ارز ترجیحی برای نهاده‌های دامی و کالا‌های اساسی معاون وزیر کشور: در حال حاضر هیچ برنامه‌ای برای تغییر قیمت نان وجود ندارد | کاهش ۶ درصدی مصرف نان کشور با خروج اتباع غیرمجاز بازار خودرو زیر سایه نوسانات ارز | هشدار رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران درباره بدعهدی شرکت‌ها هشتمین مرحله فروش ایران‌خودرو آغاز نشده حذف شد! نقره ۱۴۰ هزار تومانی فتح شد؛ جزئیات کامل قیمت شمش‌های مختلف (۹ شهریور ۱۴۰۴) شوک سپتامبر: دلار ۱۰۴ هزار تومان را فتح کرد و سکه را به آستانه ۱۰۰ میلیون کوبید! طلوع سپتامبری بیت‌کوین: پیش‌بینی صعودی به قله ۱۲۴ هزار دلار علی‌رغم تاریخچه نزولی! پیش‌بینی جدید از قیمت طلا و سکه | خیز طلا برای فتح کانال ۹ میلیونی (۹ شهریور ۱۴۰۴) وزیر نیرو برای تهیه لایحه جرم انگاری استخراج غیرقانونی رمز ارز دستور فوری صادر کرد علت کمبود برنج پاکستانی در بازار چیست؟ رکوردشکنی لوبیاچیتی با افزایش قیمت ۲۴۸ درصدی در یک‌سال! قیمت امروز خودرو داخلی و خارجی (۹ شهریور ۱۴۰۴) | بازار خودرو ترمز برید + جدول رکود مسکن تا چه زمانی ادامه دارد؟ دلار در مشهد وارد کانال ۱۰۴ هزار تومان شد وزیر جهاد کشاورزی: قیمت بهترین نوع برنج ایرانی ۲۶۰ هزار تومان شد ورق بورس برگشت | رشد شارپی ۳۴ هزار واحدی شاخص کل (۹ شهریور ۱۴۰۴) فردا (۱۰ شهریور) تمام طلافروشی‌ها در مشهد تعطیل است استاندارد‌های اجباری خودرو از ۸۵ مورد به ۱۲۲ مورد افزایش یافت قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۹ شهریور ۱۴۰۴) | نوسان محدود دلار در کانال جدید نرخ طلا در مشهد عقب نشینی کرد (۹ شهریور ۱۴۰۴) قیمت دلار در مشهد (۹ شهریور ۱۴۰۴) بودجه یارانه نقدی ۲۶۶ همت کسری دارد پیش بینی نرخ اونس جهانی، طلا و سکه تا پایان ۱۴۰۴ | سکه بخریم، طلا یا صندوق طلا؟ | کدام یک بازدهی بیشتری دارد؟ ممنوعیت واردات برنج در فصل برداشت غیرقانونی اعلام شد پایداری تولید و صادرات نفت در سایه جنگ و تحریم سهم ناچیز ۹۰۰ هزار تومانی حق مسکن کارگری در برابر اجاره‌های چندمیلیونی قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۹ شهریور ۱۴۰۴) | سیر کیلویی ۱۲۰ هزار تومان
سرخط خبرها

قرارگاه خاتم الانبیاء پل خلیج فارس را می‌سازد

  • کد خبر: ۱۴۱۱۸۶
  • ۳۰ آذر ۱۴۰۱ - ۲۰:۵۸
قرارگاه خاتم الانبیاء پل خلیج فارس را می‌سازد
مدیرعامل منطقه آزاد قشم از ساخت پل خلیج فارس توسط قرارگاه خاتم الانبیاء خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، افشار فتح الهی عصر چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه، اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۴,۷۵۰ میلیارد ریال در حوزه‌های عمرانی و زیرساختی جزیره قشم هزینه شده است.

وی ادامه داد: در حوزه تولیدات صنعتی منطقه آزاد قشم نیز نسبت به مدت مشابه سال گذشته به لحاظ ارزی ۱۷۶ درصد و به لحاظ ریالی ۴۱ درصد رشد داشته ایم.

به گفته مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم؛ ارزش تولیدات صنعتی منطقه از ابتدای سال جاری معادل ۷۹۸ میلیون دلار و ۵۸ هزار میلیارد ریال می‌باشد که در مجموع شاهد رشد ۸۴ درصدی ارزش تولیدات صنعتی در جزیره هستیم.

فتح الهی با اشاره به رشد سه برابری ارزش سرمایه گذاری اسمی از ابتدای سال جاری، افزود: در ۹ ماهه ابتدایی امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل شاهد رشد ۳۳۲ درصدی سرمایه گذاری اسمی هستیم که نشان دهنده توجه ویژه سرمایه گذاران به فرصت‌ها و ظرفیت‌های قشم است.

وی با بیان اینکه آمار واردات به این منطقه در ۹ ماهه امسال ۲۳ درصد رشد منفی داشته است، تصریح کرد: در این مدت نسبت به سال گذشته در حوزه صادرات به داخل کشور ۳۹۴ درصد، صادرات به خارج از کشور ۳۸۷ درصد، صادرات مجدد ۷۸۳ درصد رشد داشته ایم.

عالی‌ترین مقام منطقه آزاد قشم افزود: تراز تجاری منطقه آزاد قشم در سال گذشته منفی ۸۶ میلیون دلار بوده و امسال در ۹ ماهه سال ۱۴۰۱ مثبت ۳۲ میلیون دلار رسیده است که نشان دهنده رشد ۱۳۷ درصدی تراز تجاری بوده و این آمار امیدوارکننده است.

فتح الهی گفت: در حوزه تولید ماهی در قفس نسبت به مدت مشابه در ۹ ماهه گذشته، ۷۱ درصد رشد ارزشی و ۲۵ درصد رشد وزنی داشته ایم و در حوزه تولید میگو نیز این آمار ۶۳ درصد افزایش ارزش ریالی و ۳۰ درصد افزایش وزنی است.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم از ورود دو میلیون ۵۴۵ هزار و ۵۰۶ گردشگر در ۹ ماهه گذشته از سال جاری به این جزیره خبر داد و گفت: سال گذشته یک میلیون و ۶۰۰ هزار مسافر به این جزیره وارد شدند که این آمار نسبت به مدت مشابه پارسال، رشد ۶۰ درصدی دارد.

مدیرعامل منطقه آزاد قشم درباره پل خلیج فارس هم گفت: پل خلیج فارس واقعاً یک پروژه ملی و بین المللی است در منطقه و بسیار مهم برای مردم ما و توسعه تجارت منطقه است و از نظر دولت این پروژه باید انجام شود و البته پروژه‌ای که ۹ سال در کما فرو رفته برای احیای دوباره به کار سنگینی نیاز دارد که در این زمینه با قرارگاه خاتم النبیاء به عنوان پیمانکار توافق کردیم و بخشی از پیش پرداخت‌های ریالی آن را پرداخت کردیم و کارگاه در حال تجهیز است و ان شاءالله در اولین فرصت شروع پروژه ملی را به مردم اعلام می‌کنیم.

وی با اشاره به آمار اشتغال واقعی در منطقه آزاد قشم، افزود: به لحاظ اشتغال در هشت ماهه گذشته از سال جاری برای ۷۱ هزار و ۲۷۰ نفر اشتغال جدید ایجاد شده که این رقم نیز ۴.۵ درصد نسبت به مدت مشابه در سال گذشته افزایش داشته است.

فتح الهی تاکید کرد: در حوزه تأمین آب مورد نیاز روستاهای جزیره نیز با دستور مشاور رئیس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد آبرسانی به وسیله تانکر به برخی روستاهای جزیره قشم از روز دوشنبه (بیست و نهم آذر ۱۴۰۱) در روستاهای کانی، دوستکو، گوری و مرادی آغاز شده است.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم خاطرنشان کرد: آبرسانی به وسیله تانکرهای سیار حمل آب تا زمان پایان بحران آب موجود در روستاهای دارای تنش آبی و به منظور فراهم ساختن آرامش خاطر مردم ادامه خواهد داشت.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->