مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳) محکومیت اعضای باند قاچاق هروئین و شیشه در بندرعباس | حکم اعدام برای ۳ تن از متهمان رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴ آزمون‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ با ۱۱ هزار داوطلب برگزار شد دوازدهمین جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر خراسان رضوی برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) | ۵۲ درصد کارگران استان پیش از موعد بازنشسته می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۳) | هوا از فردا سرد می‌شود آیا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی قبل از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود؟ پزشکیان در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره خوارزمی: اراده حل مسئله و مشکلات کشور را داریم
سرخط خبرها

پزشکی که برادرش را به طرز فجیعی به قتل رساند

  • کد خبر: ۱۴۱۲۶۲
  • ۰۱ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۹
پزشکی که برادرش را به طرز فجیعی به قتل رساند
مرد پزشک در جریان اختلاف مالی با برادر دندانپزشکش، او را به قتل رساند و پس از تکه‌تکه‌کردن جسدش، بخشی از آن را در پشت‌بام آتش زد.

به گزارش شهرآرانیوز، پنجشنبه هفته گذشته زنی با حضور در اداره چهارم پلیس آگاهی تهران شکایت کرد شوهر ۴۵ساله دندانپزشکش، روز قبل از خانه بیرون رفته و بازنگشته و تلفنش هم خاموش است. در ابتدا احتمال می‌رفت وی ربوده شده باشد. به‌همین‌دلیل رسیدگی به پرونده در دستورکار ماموران اداره یازدهم پلیس آگاهی تهران قرار گرفت. ماموران به تحقیق دوباره از خانواده مرد پزشک پرداختند که معلوم شد او با برادر ۵۰ساله‌اش که پزشک‌عمومی بوده اختلاف‌مالی داشته و حکم جلب او را گرفته بود.

همین سرنخ کافی بود که ماموران احتمال دهند برادر او در این ماجرا نقش دارد. برای یافتن برادر مرد گمشده به مطب و خانه‌اش رفتند که آنجا نبود و خانواده‌اش نیز از او خبری نداشتند. این درحالی‌بود که متوجه شدند تنها مظنون پرونده، شرکتی در خیابان فرشته تهران دارد که در آنجا لوازم و تجهیزات پزشکی نگهداری و خرید و فروش می‌کند. شامگاه دوشنبه بیست‌وهشتم آذر امسال به آنجا رفتند، اما او در آنجا نبود و سرایدارش مدعی بود که پزشک چند روزی است به آنجا نیامده و از وی خبری ندارد، اما او با دیدن ماموران دستانش شروع به لرزیدن کرد که همین باعث شک ماموران به او شد.

داخل شرکت را بررسی و لکه‌های خون پیدا کردند. همچنین وقتی وارد پشت‌بام شدند در بخشی از آنجا بقایای تکه‌تکه و سوخته‌شده بدن انسان یافتند و احتمال دادند جسد متعلق به دندانپزشک گمشده باشد. با گزارش موضوع به ساسان غلامی، بازپرس کشیک قتل دادسرای جنایی تهران او دستور تحقیقات بیشتری را صادر کرد. این درحالی‌بود که بقایای جسد سوخته به پزشکی قانونی ارسال شد و کارشناسان از طریق آزمایش دی‌ان‌ای پی بردند متعلق به مرد گمشده است. سرایدار که راز خود را فاش‌شده دیده‌بود گفت: عامل قتل برادر مقتول است. مرد جوان دیروز بعد از انتقال به شعبه سوم بازپرسی دادسرای جنایی تهران در تحقیقات گفت: «مدت‌ها بود برای قاتل به‌عنوان سرایدار در شرکت تجهیزات پزشکی کار می‌کردم. برایم تعریف کرده بود در دوره قبلی انتخابات مجلس قصد داشته کاندیدا شود و برای کار‌های تبلیغاتی‌اش چهارمیلیارد تومان به برادرش داده بود تا کارهایش را انجام دهد، اما او کاری پیش نبرده و حتی نتوانسته به مجلس راه‌یابد و هنوز نتوانسته پولش را پس بگیرد. حتی برادرش حکم جلب او را گرفته است. آن شب به بهانه این‌که می‌خواهد با برادرش حرف بزند او را به شرکت دعوت کرد.

موقع حرف‌زدن دعوای‌شان شد. وارد دفتر که شدم دیدم برادر دندانپزشکش را با ضربه‌های چاقو و قندشکن کشته است. کف دفتر را شستم. نمی‌دانست با جسد چه کند. خواستم فرار کنم که نگذاشت. جسد را تکه‌تکه کردیم، بخشی را به پشت‌بام برده و با ریختن بنزین آتش زدیم. بخشی را هم در نایلون و گونی انداخته و از آنجا بیرون برده و در بیابان رها کردیم. برای این‌که سکوت کنم ساعت ۲۰۰میلیونی‌اش را به من داد.» با اعتراف وی پرونده به اداره دهم پلیس آگاهی تهران ارسال شد و متهم به قتل برادرکش تحت تعقیب پلیس قرار گرفت.

منبع: جام جم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->