مقامات سعودی یک روحانی شیعه را بازداشت کردند ظریف: یک جنایتکار جنگی صلاحیت نامزد کردن کسی برای جایزه صلح نوبل را ندارد ۵ شهید و زخمی در حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به شمال لبنان انگلیس خواستار تسریع روند دیپلماسی در حل و فصل برنامه هسته‌ای ایران شد حمله یمن به یک کشتی دیگر در دریای سرخ (۱۷ تیر ۱۴۰۴) قتل عام ۸۰۶۹ نفر در سوریه پس از سقوط بشار اسد عراقچی راهی عربستان می‌شود حمله ارتش یمن به یک کشتی در دریای سرخ ۳ کشته برجای گذاشت (۱۷ تیر ۱۴۰۴) زد و خورد در پارلمان ارمنستان حین برگزاری یک نشست فوق‌العاده+ فیلم وزیر اطلاعات: ترامپ یاوه‌گو است توضیحات سخنگوی وزارت خارجه درباره آینده مذاکرات ایران و آمریکا پزشکیان در مراسم گرامیداشت فرماندهان شهید قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء حضور یافت وزیر خارجه رژیم صهیونیستی از پارلمان کناره گیری کرد وبینار «تجاوز رژیم اسرائیل به ایران: چشم انداز بعدی» | آنچه آمریکا علیه ایران انجام داد، نقض آشکار حقوق ما بود نخست وزیر عراق با رئیس سرویس اطلاعات ترکیه درباره همکاری امنیتی و اطلاعاتی دیدار کرد معاون اول رئیس جمهور: در جنگ ۱۲ روزه معترضین و منتقدین هم صدای واحد «ایران» سر دادند میدل ایست آی از دریافت سامانه‌های پدافند موشکی زمین به هوا توسط ایران از چین خبر داد فرمانداری ملارد در رابطه با شنیده‌شدن صدای انفجار در ساعات آینده هشدار داد قطر: مذاکرات غیرمستقیم غزه ادامه دارد دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در انتظار بررسی وزارت امور خارجه کشورمان تحلیلگر انگلیسی: ضربات ایران به اسرائیل بی‌نظیر بود معاون وزیر خارجه روسیه: برای بدترین‌ها آماده می‌شویم پ. ک. ک روز جمعه (۲۰ تیر ۱۴۰۴) خلع سلاح می‌شود کدخدایی: ایران از ظرفیت‌های حقوقی برای پیگیری خسارات ناشی از تجاوزات اخیر استفاده می‌کند آلمان سفیر چین را احضار کرد فارین‌پالسی: ایران جان تازه‌ای گرفته است توصیه یک جنایتکار جنگی برای اعطای جایزه صلح نوبل به «ترامپ»!
سرخط خبرها

نماینده آبادان: وزارت بهداشت برای کنترل قیمت دارو هیچ اقدامی انجام نمی‌دهد| کمبود دارو به‌شدت حس می‌شود

  • کد خبر: ۱۴۱۴۲۰
  • ۰۳ دی ۱۴۰۱ - ۰۸:۲۰
نماینده آبادان: وزارت بهداشت برای کنترل قیمت دارو هیچ اقدامی انجام نمی‌دهد| کمبود دارو به‌شدت حس می‌شود
نماینده مردم آبادان در مجلس گفت: وزارت بهداشت نسبت به کنترل قیمت دارو هیچ اقدامی انجام نمی دهد و در انفعال به سر می برد.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدمجتبی محفوظی به اقدامات انجام شده در حوزه انتخابیه اشاره کرد و گفت: در وزارت بهداشت کمبود دارو به شدت حس می‌شود و متاسفانه وزارتخانه هم هیچ اقدامی در این رابطه انجام نمی‌دهد.

وی افزود: همچنین وزارت بهداشت در خصوص اخذ زیرمیزی از سوی برخی پزشکان، پول نقد، دلار و یا سکه برای اعمال جراحی طلب می‌کنند که نیاز است در وزارت بهداشت این موضوعات بررسی شود و در حقیقت این معظل برطرف گردد.

نماینده مردم آبادان در مجلس عنوان: از طرفی هم خدمات دندانپزشکی کمر مردم و خانواده‌ها را شکسته است و هزینه دندانپزشکی غیرمعقول و پذیرفتنی نیست که باید این موضوع نیز حل شود لذا همه این مباحث باید از سوی وزارتخانه بررسی و در اسرع وقت نسبت به حل آن‌ها اقدام کند.

این نماینده مردم در مجلس بیان کرد: کمبود‌هایی هم در حوزه انتخابیه وجود دارد که علی رغم پیگیری‌ها و قول‌هایی که برای برطرف شدن آن‌ها داده شد، اما تاکنون اقدامی انجام نشده است بنابراین چنین موضوعاتی باعث شده اند تا از وزیر طرح سوال کنم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->