مسکن؛ مهم‌ترین چالش خانواده‌های دارای فرزند چند قلو است انتصاب فرمانده جدید تروریست‌های سنتکام پیش‌بینی قیمت دلار یکشنبه( ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ ) | تنش‌های سیاسی دلار را در کانال ۹۱ هزار تومانی نشاند نقض مجدد آتش‌بس جنگ لبنان | شهرک رامیا در جنوب لبنان توسط اسرائیل گلوله باران شد موضع‌ روسیه درباره دیدار اخیر میان سران باکو- ایروان روسیه طرح‌های جنگی اسرائیل برای غزه را محکوم کرد تحرکات توسعه طلبانه جدید ارتش صهیونیستی در جنوب سوریه اردوغان از توافق باکو و ایروان ابراز رضایت کرد صهیونیست‌ها در مخالفت با جنگ غزه دست به تظاهرات گسترده می‌زنند بیش از ۵۰ شهروند انگلیسی در حمایت از فلسطین بازداشت شدند مخالفت زلنسکی با طرح ترامپ | اوکراین سرزمین‌های خود را تسلیم روسیه نمی‌کند جلسه سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) ریانووستی: مذاکرات ایران و آژانس در سطح کارشناسی و فنی انجام خواهد شد آخرین تقسیمات کشوری به استانداران ابلاغ شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: تشکیل ستاد ملی دائمی برای بسیج خدمت به زائران امام رضا (ع) حمله پهپاد صهیونیستی به یک خودرو در بنت جبیل (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) تاکید استاندار خراسان رضوی بر میزبانی شایسته از زائران دهه پایانی صفر رئیس ستاد کل نیروهای مسلح از سازمان بسیج مستضعفین بازدید کرد رهبر انقلاب: هربار به تابلوی عصر عاشورا فرشچیان نگاه کرده‌ام، گریه کرده‌ام آیت‌الله علم‌الهدی: نصب پنل خورشیدی برای مراکز پرمصرف ضروری است | اولویت با تامین برق ضروریات مردم است نه مراکز تفریحی پر مصرف موافقت رئیس‌جمهور با تفویض تمام اختیارات برای رفع ناترازی انرژی در خراسان رضوی شمار تلفات تروریست‌ها در درگیری با ارتش پاکستان به ۴۷ کشته رسید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) دستور قوه قضاییه به دادگستری استان‌های مرزی برای فراهم‌کردن تسهیلات به زائران سردار رادان: استفاده از گذرنامه غیر در مرز پیگرد قانونی دارد ویدئو | توضیحات سخنگوی قوه‌قضائیه از آخرین وضعیت پرونده حادثه تروریستی دادگستری زاهدان زنگنه: آنچه در پشت‌پرده مذاکرات در جریان است، کاملاً به‌نفع ایران است مهاجرانی: مسئولان از سؤالات خبرنگاران فرار نکنند
سرخط خبرها

وزیر ارتباطات: شبکه ملی اطلاعات به‌معنای قطع اینترنت نیست| تلاش می‌کنیم پیام‌رسان‌های داخلی به‌هم متصل شوند+ فیلم

  • کد خبر: ۱۴۱۴۴۸
  • ۰۳ دی ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۴
وزیر ارتباطات: شبکه ملی اطلاعات به‌معنای قطع اینترنت نیست| تلاش می‌کنیم پیام‌رسان‌های داخلی به‌هم متصل شوند+ فیلم
وزیر ارتباطات با تاکید براینکه تحقق شبکه ملی اطلاعات به‌معنای قطع اینترنت نیست، گفت: تلاش می‌کنیم تا دهه فجر و نهایتاً تا پایان سال تمام پیام‌رسان‌های داخلی به هم متصل شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، عیسی زارع‌پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در برنامه صف اول با اشاره به تنوع ماموریت‌های این وزارتخانه در حوزه‌های توسعه زیرساخت‌های ارتباطی، اقتصاد دیجیتال، دولت هوشمند، صنعت فضایی و پست و پست بانک، اظهار داشت: راه‌اندازی پنجره ملی خدمات دولت هوشمند مقدمه‌ای‌ است برای هوشمندسازی ارائه خدمات که امسال انجام گرفت و تا الان بیش از ۹۰ درصد دستگاه‌ها به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند متصل شده‌اند و مابقی نیز تا پایان دی ماه امسال متصل می‌شوند.

وی با بیان اینکه با هوشمندسازی، خدمات به‌صورت هوشمند و بدون ارسال مدارک و مراجعه حضوری و حتی بدون ارائه درخواست از سوی مردم قابلیت ارائه دارد، افزود: مثلا هنگامی که فرزندی متولد می‌شود اگر هوشمندسازی انجام شده باشد این امکان وجود دارد که بدون نیاز به مراجعه والدین به دستگاه‌ها و ارائه درخواست، شناسنامه صادر و ارسال شود تا بدین ترتیب زندگی مردم سهل‌تر شود.

زارع‌پور با اشاره به اینکه پنجره ملی خدمات دولت هوشمند با همکاری سازمان امور اداری و استخدامی کشور راه اندازی شده است، تصریح کرد: امسال هر دستگاهی باید حداقل یک خدمتش را هوشمند کند و این فرایندی است که در نهایت منجربه چابکی دولت می‌شود.

وزیر ارتباطات با بیان اینکه در شبکه‌های اجتماعی ظرفیت‌های بسیار خوبی ایجاد شده که جای تشکر دارد، اظهار کرد: در ایام اخیر با محدودیت ناخواسته که بر اثر تصمیم نهاد‌های مراجعه امنیتی بوده، مواجه شدیم و می‌توانستیم کاری نداشته باشم و مثل سال ۹۷ که مردم هنگام فیلترینگ تلگرام به پلتفرم‌های داخلی مراجعه کردند و پاسخ نگرفتند، رفتار کنیم. اما همه همکارانم تمام قد در کنار پلتفرم‌های ایرانی ایستادند و کمک کردند تا کار مردم زمین نماند و کسب و کار‌ها در پلتفرم‌های داخلی به فعالیت خود ادامه دهند.

وی با تاکید براینکه نیاز مردم را باید برطرف می‌کردیم، افزود: در این سه ماه با تلاش شبانه روزی اجازه ندادیم مشکلی داشته باشند بطوریکه خودم شخصا پیگیر رفع مشکلات و ارائه زیرساخت مناسب برای فعالیت پلتفرم‌های داخلی بودم و یک روز در میان برای پیگیری و رفع مشکلات حتی در ایام تعطیل جلسه می‌گذاشتم.

زارع‌پور با اشاره به اینکه تعدد پیام‌رسان‌های داخلی هم فرصت است و هم تهدید، افزود: تنوع پیام‌رسان‌ها فرصت است، چون هرکسی حق انتخاب دارد. تهدیدش این است که همه مردم نمی‌توانند در همه آن‌ها حضور داشته که بتوانند با همه ارتباط داشته باشند.

وزیر ارتباطات از برنامه این وزارتخانه برای رفع این مشکل خبر داد و گفت: برای رفع این مشکل کار ویژه‌ای در حال انجام است که در تلاشیم تا انشالله همه پیام‌رسان‌ها تا دهه فجر یا نهایت تا پایان سال به هم متصل شوند.

وزیر ارتباطات با رد این ذهنیت که با تحقق شبکه ملی اطلاعات، اینترنت قطع می‌شود، گفت: شبکه ملی اطلاعات یک شبکه پرسرعت و باکیفیت در گستره جمهوری اسلامی ایران است که بر بستر آن خدمات باکیفیت ارائه می‌شود و اینترنت هم یکی از خدماتی است که بر این بستر به مردم عرضه می‌شود. هرچه سرعت این شبکه بیشتر و کیفیت آن بالاتر باشد، اینترنت با سرعت و کیفیت بیشتری به مردم ارائه می‌شود.

زارع‌پور همچنین با اشاره به گزارش اخیر سایت اسپید تست در مورد وضعیت سرعت اینترنت در ایران خاطرنشان کرد: بر اساس همین گزارش، اگرچه سرعت اینترنت موبایل دو پله نسبت به ماه گذشته کاهش داشته است، اما نسبت به یک سال گذشته سرعت اینترنت همراه در ایران نسبت به کشور‌های دیگر ۳۴ پله بهبود پیدا کرده است.

زارع‌پور با اشاره به مخاطرات استفاده از فیلترشکن و نقش آن در ایجاد اختلال و کاهش سرعت، افزود: بخشی از تجربه کاربری نامناسب هموطنان در استفاده از اینترنت مربوط به روشن بودن فیلترشکن‌ها است که باعث کاهش سرعت و حتی ایجاد اختلال در استفاده از خدمات داخلی می‌شود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پایان به برنامه این وزارتخانه برای افزایش سرعت و کیفیت شبکه ارتباطی کشور اشاره کرد و طرح «فیبرنوری منازل و کسب و کارها» و راه اندازی قطب‌های مرکز داده در کشور را از جمله این طرح‌ها دانست که در حال اجراست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->