سرنوشت لایحه فرونشست زمین در مجلس به کجا رسید؟ دستور اقدامات مقابله‌ای و پیشگیرانه فوری در برابر «حشره سنک» در مشهد حریق کنتور برق در خیابان بابانظر (۳ شهریور ۱۴۰۳) مرگ تلخ مادر باردار و دختر خردسال مشهدی در دریای خزر (۳ شهریور ۱۴۰۳) پیام وزیر جدید آموزش و پرورش درباره دغدغه‌های معیشتی فرهنگیان تمهیدات ترافیکی پلیس راهور برای روز اربعین در مشهد (۳ شهریور ۱۴۰۳) ستاد مرکزی اربعین: زائران روز اربعین به کشور برنگردند قرار گرفتن در معرض نور مصنوعی در شب به سلامتی شما آسیب می‌رساند هواشناسی: دمای ۴۸ درجه‌ای در شهر‌های زیارتی عراق به ثبت رسید ویدئو | لحظه دیده شدن پلنگ ایرانی در پناهگاه حیات وحش حیدری نیشابور (۳ شهریور ۱۴۰۳) دومین مورد آبله میمونی جهش‌یافته در خارج از آفریقا تایید شد سردار رادان: ۲.۵ میلیون زائر تاکنون از عراق بازگشته‌اند (سوم شهریور ۱۴۰۳) سازمان اورژانس کشور: روند کاهشی موارد غرق‌‍شدگی در استان‌های خراسان تغییر در نرخ اضافه‌کار پرستاران و استخدام نیرو‌های جدید (سوم شهریور ۱۴۰۳) راه‌های موثر برای مبارزه با حشره «سِنَک» ستاد اربعین هلال احمر:۲۵۳ زائر مصدوم و جان‌باخته به داخل کشور انتقال یافتند تصادف شدید موتورسیکلت و خودرو در بلوار شریعتی مشهد + جزئیات (۳ شهریور ۱۴۰۳) تحویل وزارت میراث فرهنگی به صالحی امیری با حضور عزت الله ضرغامی دستگیری ۵ متهم درگیری مسلحانه در مشهد + فیلم دبیر انجمن علمی داروسازان ایران: به دلیل اعمال تحریم‌ها، با کمبود دارو‌ مواجه هستیم پلیس هرمزگان از کشف هروئین در چند بسته‌ شیرخشک‌‌‌ خبر داد ویدئو | لحظه انفجار خودروی سواری پس از تصادف با تریلی در محور ایلام-مهران (۲ شهریور ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

۱۲ درصد از جرایم پلیس فتا در خراسان رضوی در حوزه اجتماعی

  • کد خبر: ۱۴۱۵۴
  • ۱۹ دی ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۵
۱۲ درصد از جرایم پلیس فتا در خراسان رضوی در حوزه اجتماعی
رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات (فتا) فرماندهی انتظامی خراسان رضوی گفت: بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که ۱۲ درصد از جرایم پلیس فتا در خراسان رضوی به حوزه اجتماعی مربوط است که بخشی از آن تخلفات حوزه بهداشت و سلامت و پزشکی است اما بخش عمده جرایم سایبری مرتبط با حوزه مالی است. 

به گزارش شهرآرانیوز، رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات (فتا) فرماندهی انتظامی خراسان رضوی گفت: سه تا پنج درصد از مجموع جرایم سایبری در حوزه فضای مجازی این استان مرتبط با تخلفات و تبلیغات حوزه بهداشت، درمان و پزشکی است.

سرهنگ جواد جهانشیری افزود: با توجه به گستردگی فضای سایبر درحال حاضر تبلیغات واهی و کاذب در حوزه فروش داروهای غیرمجاز و کالاها و خدمات پزشکی  مانند تبلیغ  یک محصول بدون مجوز و غیر مجاز در حوزه بهداشت و درمان در حال گسترش است.
وی اضافه کرد: انتشار تصاویر مربوط به بیماران درمان شده توسط برخی پزشکان و یا کلینیک‌های پوست و زیبایی در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی از دیگر تخلفات حوزه پزشکی در فضای سایبری است.
رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات (فتا) فرماندهی انتظامی خراسان رضوی گفت: بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که ۱۲ درصد از جرایم پلیس فتا در خراسان رضوی به حوزه اجتماعی مربوط است که بخشی از آن تخلفات حوزه بهداشت و سلامت و پزشکی است اما بخش عمده جرایم سایبری مرتبط با حوزه مالی است. 
جهانشیری افزود: بر اساس قوانین حوزه بهداشت و درمان فروش هرگونه دارو در بستر فضای مجازی ممنوع است و صدور مجوز کالاهای پزشکی صرفا از طریق دانشگاههای علوم پزشکی و وزارت بهداشت میسر است.
وی با اشاره به دو شیوه برخورد پلیس فتا با تخلفات پزشکی و جرایم فضای سایبری ادامه داد: در برخورد نخست، وظیفه ذاتی پلیس فتا رصد و پایش این فضاست که به محض مشاهده تخلفات مرتبط با حوزه سلامت جامعه، با هماهنگی قضایی، دانشگاه علوم پزشکی مشهد و سازمان نظام پزشکی اقدام قانونی لازم صورت می‌گیرد.
رئیس پلیس فتا استان خراسان رضوی گفت: شیوه دوم از طریق شاکی خصوصی است که در صورت ایراد خسارت جسمی، روحی و روانی از ارایه خدمات دریافت شده با ارایه مرجوعه قضایی کار دنبال می شود به طور مثال بیمار مدعی است که عکس او در حین عمل جراحی و یا یک اقدام پزشکی در فضای مجازی منتشر شده است و بدین ترتیب برخورد قانونی با متخلف صورت می‌گیرد.
جهانشیری افزود: در هر دو صورت پلیس فتا حضور مقتدرانه‌ای در جهت امنیت سایبری شهروندان در فضای مجازی دارد و برای حفظ آرامش و امنیت جامعه و شهروندان تلاش لازم را با استفاده از همه توان و ظرفیت‌های موجود انجام خواهد داد.
وی ادامه داد: شهروندان بازوی اجرایی پلیس هستند و هر جا تخلفات مشابه در حوزه‌های اجتماعی، فرهنگی، دینی، مذهبی، فناورانه، امنیتی و دفاعی را ملاحظه کردند می‌توانند از طریق سایت پلیس فتا در بخش گزارش‌های مردمی مراتب را اطلاع‌رسانی کنند.
پلیس فتا یا فضای تولید و تبادل اطلاعات در بهمن ‌ماه سال ۱۳۸۹ با توجّه به تصویب قانون جرایم رایانه‌ای در مجلس شورای اسلامی و لزوم تعیین ضابط قضایی برای این قانون به دستور فرماندهی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران تاسیس شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->