نمازی: میزان و شتاب غنی‌سازی، اهرم خوبی برای چانه‌زنی ایران است قالیباف: رئیس جمهور آمریکا اگر واقعاً به دنبال توافق است باید رویکرد خود را تغییر دهد + فیلم اعلام وصول و معرفی وزیر پیشنهادی اقتصاد در دستور کار امروز مجلس (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) طرح تجارت گسترده ژاپن و اتحادیه اروپا برای دور زدن آمریکا افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در کمین خان یونس تظاهرات گسترده شهرک‌نشینان در مخالفت با ادامه جنگ در غزه + فیلم (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و پادشاه بحرین واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) توافق ایران و پاکستان برای تقویت همکاری‌های دوجانبه رئیس سازمان برنامه و بودجه: مطالبات گندمکاران و بازنشستگان با نظم در حال پرداخت است ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد ۸ فلسطینی در بمباران جبالیا به شهادت رسیدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تکمیل ۱۰ کیلومتر از جاده محور تربت حیدریه–زاوه سنای آمریکا رأی به خروج سوریه از لیست کشور‌های سرکش داد ترامپ رأی دادگاه تجدیدنظر را به‌دست آورد القسام درباره کشته شدن یک اسیر اسرائیلی توسط رژیم صهیونیستی هشدار داد روسیه: اوکراین مبادله اسرا را به تعویق انداخته است قوه قضائیه: متهم به قتل الهه حسین‌نژاد سابقه تجاوز و سرقت نداشته است دستگیری عاملان شهادت قاضی احسان باقری عراقچی در گفت‌وگوی تلفنی با اسحاق‌دار، بر ضرورت وحدت امت اسلامی تأکید کرد افشای یکی از بزرگ‌ترین ضربات اطلاعاتی تاریخ به رژیم صهیونیستی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اوکراین یک جنگنده سوخو-۳۵ روسیه را سرنگون کرد بهروزآذر: میزان خشونت علیه زنان در جامعه ۳۰ برابر مردان است | لزوم صدور گواهی سلامت روان برای رانندگان پزشکیان: فعالیت‌های هسته‌ای ایران کاملاً شفاف است انتخابات شوراهای شهر تهران «تناسبی» برگزار می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ خدمتی بالاتر از تأمین سلامت مردم نیست | حفظ کرامت انسانی از اولویت‌های بیمه سلامت سوخت بیمارستان‌های غزه تنها برای ۳ روز کافی است (۱۷ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر کشاورزی خبر داد: ارائه تخفیف ۵۰ درصدی آب‌بها و یارانه کود برای کشاورزانی که الگوی کشت را رعایت کنند

  • کد خبر: ۱۴۱۵۵۸
  • ۰۳ دی ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۱
وزیر کشاورزی خبر داد: ارائه تخفیف ۵۰ درصدی آب‌بها و یارانه کود برای کشاورزانی که الگوی کشت را رعایت کنند
وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه الگوی کشت از پاییز ۱۴۰۱ اجرا شده، به مشوق‌های برای کشاورزان برای اجرای الگوی کشت اشاره کرد و گفت: بر اساس قانون بودجه به کشاورزانی که الگوی کشت را رعایت کنند نه تنها یارانه کود پرداخت می‌شود بلکه از تخفیف ۵۰درصدی آب‌بهاء که وزارت نیرو در نظر گرفته، برخوردار می‌شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدجواد ساداتی‌نژاد در توضیح اجرای طرح الگوی کشت محصولات کشاورزی، گفت: نیم قرن است که در کشور درگیر الگوی کشت هستیم، در پایداری غذا و پایداری کشاورزی هم راهی جز اجرای الگوی کشت نداریم لذا اگر بخواهیم کشاورزی اقتصادی باشد، باید بر اساس اقلیم حرکت کنیم و برای این کار با توجه به مشکل آب و مسائلی اینچنینی باید به سمت اجرای الگوی کشت در کشور رویم.

وزیر جهاد کشاورزی در ادامه اظهار کرد: ما براساس قانون بودجه سال ۱۴۰۱ از ابتدای فصل پاییز می‌بایست الگوی کشت را ابلاغ می‌کردیم که این کار انجام گرفت و به استان‌های کشور ابلاغ شد. کارگروه اقدامی نیز تشکیل شد و هر دوشنبه استان به استان با مجموعه‌های دست اندر کار اعم از مدیران شهرستان‌ها کار را پیش بردیم.

وی در توضیح مشوق‌های کشاورزان برای اجرای الگوی کشت، گفت: مهم‌ترین بخش، الزامات اجرای الگوی کشت است. ما برخی الزامات مانند یارانه کشت را نداریم که در بودجه سال ۱۴۰۲ باید ببینیم، اما بر اساس الزاماتی که داریم، باید اقدام کنیم. به عنوان مثال در بودجه سال ۱۴۰۱ یارانه کود داریم و به کسانی که بر اساس الگوی کشت در استان‌ها پیش روند، یارانه کود پرداخت می‌کنیم، یعنی یک کیسه کود پتاسه و فسفات که یک و نیم میلیون تومان هزینه آن است رابه کسانی که الگوی کشت را رعایت کنند، حدود ۵۰۰ هزار تومان حساب می‌کنیم یعنی این افراد یارانه می‌گیرند و کسانی که الگوی کشت را رعایت نکنند، کود را با قیمت آزاد باید تهیه کنند.

ساداتی نژاد با بیان اینکه برخی الزامات تشویقی را در بودجه سال آینده باید ببینیم، تصریح کرد: در مورد تخفیف آب بها با وزارت نیرو توافقاتی شده است تا کسانی که الگوی کشت را رعایت می‌کنند از ۵۰ درصد بخشودگی برخوردار شوند.

وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر اینکه الگوی کشت موضوع مهمی است، اما تنها به وزارت جهاد کشاورزی مربوط نیست و موضوعی فرا دستگاهی و فرا قوه‌ای است، گفت: الگوی کشت موضوعات دیگر ما را هم نظم می‌بخشد؛ به عنوان مثال در حوزه تحقیقات، ۷ هزار تحقیق انجام گرفته در سازمان تحقیقات کشاورزی ایران کاملا منطبق بر الگوی کشت نیست، آمایش تحقیقاتی در کل کشور منطبق بر الگوی کشت نیست. عملیاتی که از پاییز امسال شروع شده و در حال پیگیری است،   هر چه جلو رویم عمق بیشتری پیدا می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->