سوتی‌های عجیب سریال «محکوم»! | بی احترامی پلتفرم‌ها به مخاطب همچنان ادامه دارد زمان پخش «بامداد خمار» مشخص شد + خلاصه داستان «لاک‌پشت و حلزون»، فیلمی ایرانی با طعم فرانسوی «یوز» تاریخ‌ساز شد | رکورد تازه در سینمای کودک ایران صوت | آهنگ جدید اشوان با نام «دلم تنگه» منتشر شد + لینک دانلود و متن آمریکا به اسلام ویزا نداد | تور ادبی آقای خواننده لغو شد لیدی گاگا به دنباله «شیطان پرادا می‌پوشد» اضافه شد «شرور» صدرنشین پیش‌فروش بلیت در ۲۰۲۵ شد هفته شیراز روی آنتن شبکه نمایش «قلمه»، جوانه امیدوارکننده طنزپردازان خراسان | آیین اختتامیه یازدهمین رویداد ملی طنز قلمه برگزار شد + فیلم چالش‌های ایفای نقش شهید علی هاشمی در «پسران هور» | از واکنش دختر شهید تا سختی‌های فیزیکی اطلاعیه اداره کل هنرهای نمایشی درباره اختتامیه جشنواره تئاتر مهر و ماه دیزنی، «گیسو کمند» را با اسکارلت جوهانسون زنده می‌کند معصومه آقاجانی، بازیگر و دوبلور پیشکسوت در بیمارستان بستری شد پایان فصل اول «۱۰۰» با اجرای هادی حجازی‌فر | فصل دوم به زودی ۷۰ درصد مردم همچنان پای تلویزیون | رقابت نزدیک شبکه سه و آی‌فیلم «استخر» با حضور پسر سروش صحت به پایان فیلم‌برداری رسید فیلم کوتاه «تنبیه» نامزد سه جشنواره معتبر جهانی شد ویدئو | وداع همایون شجریان با مادرش در مشهد طنین موسیقی ایرانی در قلب ایتالیا | شعر و صلح میان دو تمدن
سرخط خبرها

تغییرات، جشنواره تئاتر فجر ۱۴۰۱ را ارتقا خواهد داد؟

  • کد خبر: ۱۴۱۶۴۹
  • ۰۴ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۹
تغییرات، جشنواره تئاتر فجر ۱۴۰۱ را ارتقا خواهد داد؟
کوروش زارعی، دبیر چهل و یکمین جشنواره تئاتر فجر، از ارتقای بخش مرور این رویداد نسبت به ادوار گذشته خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کوروش زارعی دبیر چهل و یکمین جشنواره تئاتر فجر با بیان اینکه یکی از دلایل مهم نبود شور و هیجان جشنواره‌ای در ادوار گذشته تئاتر فجر به نوع اجرایی بخش مرور آن مربوط می‌شد، گفت: اجرای نمایش‌هایی که در یکسال گذشته جشنواره روی صحنه رفته و بسیاری از علاقه‌مندان تئاتر آن‌ها را دیده بودند یکی از عوامل بازدارنده شور و هیجان تئاتر فجر بود چرا که دیگر تازگی نداشت.

وی افزود: با نیم نگاهی به جشنواره فیلم فجر می‌بینیم که مردم برای تماشای فیلم‌هایی پا به جشنواره می‌گذارند که تا کنون رونمایی نشده و برای اولین بار به نمایش گذاشته می‌شوند. حال چرا جشنواره تئاتر فجر از این موقعیت و ویژگی بی‌نصیب بماند و فضا‌های ممکن خود را با برپایی بخش مجزایی برای اجرای آثار دیده شده اشغال کند.

زارعی در ادامه گفت: جشنواره تئاتر فجر هم باید برای هرچه جذاب‌تر شدن این رویداد اقدامی مشابه کند تا از زیر سایه شیوه مرسوم بخش مرور جشنواره که سال‌ها پیش از سوی مدیران آن وقت راه‌اندازی شد خارج شود و به این سنت غلط پایان دهد و کمکی به نشاط بیشتر جشنواره کمک کند.

دبیر چهل و یکمین جشنواره تئاتر فجر در تکمیل موارد ذکر شده خود گفت: شوق تماشای آثار تازه تئاتر ایران آن هم در جشنواره تئاتر فجر باید میان مردم علاقه‌مند به این هنر ایجاد شود. به این ترتیب تصمیم گرفتیم تا آثاری در بخش اصلی جشنواره اجرا شود که تا کنون دیده نشده است و عموم علاقه‌مندان و هنرمندان تئاتر چشم انتظار تماشای آن‌ها برای نخستین بار باشند. به این ترتیب شیوه اجرایی پیشین بخش مرور تئاتر را حذف کردیم، اما ایده جایگزین آن را به منظور بهبود وضعیت جشنواره به کار گرفتیم تا در بودجه‌بندی زمانی خودش از آن رونمایی کنیم.

وی افزود: در حقیقت بخش مرور جشنواره تئاتر فجر نه تنها حذف نشده است بلکه نسبت به ادوار گذشته ارتقا یافته و آثار آن در یک بخش رقابتی شرکت داده می‌شوند.
زارعی در مورد ایده جایگزین بخش مرور تئاتر ایران در چهل و یکمین جشنواره تئاتر فجر گفت: با توجه به اینکه بخش بین‌الملل جشنواره در قالب مسابقه، چند سالی حذف شده بود و بار دیگر در این دوره زنده می‌شود تصمیم گرفتیم تا آثاری که معمولا بخش مرور جشنواره میزبان آن‌ها بوده امکان حضور را داشته باشد. به این ترتیب آثاری که در یکسال پیش از جشنواره اجرای عمومی داشته‌اند در کنار آثار تولیدی تازه نیز می‌توانند برای رقابت با آثار خارجی بخش مسابقه بین‌الملل حضور یابند و رقابت کنند.

گفتنی است، در فراخوان بخش بین‌الملل جشنواره چهل و یکم تئاتر فجر که آبان‌ماه منتشر شد ذکر شده بود که «دبیرخانه جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر در راستای ارج نهادن به گروه‌های نمایشی که از ابتدای اسفند ماه سال گذشته لغایت آبان ماه سال جاری اجرای عمومی داشته‌اند، شرایطی را فراهم کرده است که گروه‌های متقاضی شرکت در این بخش آثار خود را طبق گاه‌شمار به دبیرخانه ارسال کنند.»
همچنین تاکید شده بود که بخش مسابقه بین‌الملل به شکل رقابتی متشکل از گروه‌های ایرانی و خارجی خواهد بود.

چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر به دبیری کوروش زارعی همزمان با ایام جشن‌های پیروزی انقلاب اسلامی ایران در بهمن ماه ۱۴۰۱ برگزار خواهد شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->