جان بولتون: ترامپ در حمله به ایران انگیزه‌های شخصی داشت سردار فدوی: بالاترین درجه معنوی در سپاه شهادت است عارف: مردم به رغم اعتراض به برخی از مسائل کشور، برای دفاع از ایران به میدان آمدند | لزوم بازنگری سیاست‌ها و اقدامات چهار دهه گذشته پزشکیان در وزارت کشور: قدر این مردم را باید بدانیم که با هر تفکری پای کشورشان ایستادند چند کودک و زن فلسطینی در حملات جدید صهیونیست‌ها به غزه به شهادت رسیدند شروط فعالیت در حوزه پهپادهای نظامی + جزئیات اعتراف گروسی به توانمندی ایران | تهران می‌تواند ظرف چند ماه تولید اورانیوم غنی‌شده را آغاز کند شاهد روباه | حمایت روبیو از گروسی سردار قاآنی همراه با همسرش در مراسم خاک‌سپاری شهیدان محمود باقری و حاجی‌زاده (۸ تیر ۱۴۰۴) + فیلم شرط‌های مجلس برای واردات پهپاد غیرنظامی + جزئیات کانال ۱۳ عبری: حملات موشکی ایران، به تأسیسات استراتژیک و پایگاه‌های ارتش اسرائیل آسیب جبران‌ناپذیر زده است قالیباف: خائنان به ایران جایی بهتر از فاضلاب تاریخ ندارند + فیلم عزم فرانسه برای به‌رسمیت‌شناختن کشور فلسطین گفت‌وگوی تلفنی سرلشکر موسوی با وزیر دفاع عربستان | تلاش برای ثبات منطقه، محور گفت‌وگوها اقرار میدل‌ایست‌آی به شکست اسرائیل از ایران تظاهرات گسترده صهیونیست‌های ساکن تل آویو برای مطالبه آتش بس غزه دبیر کل حزب الله لبنان: قادر به شکست رژیم اسرائیل هستیم بزرگداشت شهدای هفتم تیر و شهدای اقتدار در مشهد برگزار شد تمجید سخنگوی وزارت امور خارجه از ارکستر سمفونیک تهران شهادت ۷۲ زن و کودک ایرانی بر اثر حمله رژیم اسرائیل سفیر ایران در چین: هیچ واهمه‌ای از مذاکره نداریم پیام رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به مناسبت سالروز بمباران شیمیایی سردشت تاکید پزشکیان بر اهمیت مردمی‌سازی امنیت عامل خرابکاری در بندرانزلی بازداشت شد (۷ تیر ۱۴۰۴) صدراعظم آلمان: ترامپ به تدریج از پوتین فاصله می‌گیرد سفر نتانیاهو به آمریکا با هدف بررسی عادی‌سازی روابط با برخی کشور‌های عربی دستگیری ۵ نفر از عاملان تشویش اذهان عمومی در رودسر گیلان (۷ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

چراغ قرمز مجلس عمان به عادی سازی روابط با اسرائیل

  • کد خبر: ۱۴۱۹۹۴
  • ۰۵ دی ۱۴۰۱ - ۲۳:۲۵
چراغ قرمز مجلس عمان به عادی سازی روابط با اسرائیل
نایب رئیس مجلس شورای عمان خبر داد که نمایندگان این مجلس، گستره تحریم رژیم صهیونیستی را بیشتر کردند تا هر گونه تعامل با این رژیم، به هر نحوی که باشد، مشمول جرم‌انگاری خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مجلس شورای سلطنت عمان امروز دوشنبه لایحه اصلاح ماده ۱ قانون تحریم رژیم صهیونیستی را برای تکمیل مراحل اجرایی، به کمیته قانونگذاری و حقوقی ارجاع داد.

خبرگزاری «واف» به نقل از  یعقوب الحارثی، نایب رئیس مجلس شورای عمان گزارش داد، این پیشنهاد، گستره تحریم (قطع رابطه) که ماده مذکور بر آن تأکید دارد را گسترش می‌دهد و باعث می‌شود که دامنه جرم‌انگاری و تحریم این رژیم گسترش پیدا کند.

الحارثی همچنین گفت که این قانون به صورت کنونی، هر گونه تعامل با رژیم صهیونیستی را ممنوع می‌کند؛ چه این ارتباط از سوی افراد باشد یا اشخاص حقوقی.

به گفته این نماینده عمانی، اعضای مجلس شورای این کشور که این درخواست را مطرح کرده بودند، پیگیر تغییرات هستند؛ چه این تغییرات در سطح فنی و فرهنگی باشد یا اقتصادی و ورزشی. لذا تغییرات بیشتری را پیشنهاد کردند که شامل قطع روابط اقتصادی، ورزشی و فرهنگی و منع تعامل به هر نحوی با این رژیم باشد؛ چه این تعامل واقعی باشد یا مجازی.

عمان از جمله نخستین کشورهای عربی است که قانون مخصوص تحریم رژیم صهیونیستی را صادر کرد. سلطان قابوس پادشاه فقید این کشور، فرمان پادشاهی شماره ۹/۷۲ را درباره  تحریم رژیم صهیونیستی صادر کرده بود.

در همین ارتباط، رسانه‌های رژیم صهیونیستی مهر ماه گذشته از لغو بیش از ده پرواز به هند به دلیل مخالفت عمان با عبور هواپیماهای صهیونیستی از آسمان این کشور خبر دادند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->