وزیر خارجه روسیه: اوضاع غرب آسیا «انفجاری» است! استاندار خراسان رضوی: توسعه اقتصادی بدون توسعه آزادی‌های اجتماعی امکان‌پذیر نیست عملیات جدید یمنی‌ها علیه رژیم صهیونیستی و کشتی‌های جنگی آمریکا (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) ترامپ، تعرفه های بیشتری بر کالاهای چینی اعمال خواهد کرد پزشکیان: دولت بسته‌های تشویقی جذابی برای سرمایه‌گذاری در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر ارائه کرده است تیم تروریستی وابسته به داعش در کردستان متلاشی شد (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) دستور وزیر کشور برای رسیدگی فوری به حادثه معدن دامغان (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) عارف در مشهد: دولت مسیر اصلاح را با شجاعت می‌پیماید| سرمایه‌گذاری را محور رشد اقتصادی قرار دادیم+ فیلم رژیم صهیونیستی مدعی ترور یک فرمانده حزب‌الله شد (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) عراقچی به الجزایر سفر می‌کند (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) حمله رژیم صهیونیستی به تکیه توزیع غذا در غزه| ۷ نفر شهید شدند (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) پزشکیان: مردم و اعتقادم را بر دوستی ترجیح دادم مکرون بر حل دیپلماتیک موضوع هسته‌ای ایران تاکید کرد برگزاری نشست ایران، چین و روسیه روز سه‌شنبه در مسکو فرش قرمز تعرفه‌های ترامپ برای بازگشت نتانیاهو به کاخ سفید رئیس جمهور: آمریکا ثابت کند به دنبال مذاکره واقعی است رئیس قوه قضائیه: اگر کارگزار نظام فساد کرد باید سریع و قاطع برخورد کنیم تسریع در تدوین آئین‌نامه‌های اجرایی قانون بودجه ۱۴۰۴ پژمان‌فر خبرداد: اعمال محدودیت در صدور چک برای چک اولی‌ها عراقچی: وزارت امور خارجه مسئول مذاکرات هسته‌ای می‌باشد سقوط بالگرد امداد رسان در ژاپن | سه نفر جان باختند حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان | یک لبنانی شهید شد یورش خونین صهیونیست‌ها به کرانه باختری | ۹۴۵ شهید و ۱۵ هزار بازداشتی در سایه نسل‌کشی اشغالگران هشدار قاطع ماکرون به پوتین : اگر روسیه صلح نکند اقدام قوی در راه است بازجویی از مدیر دفتر وزیر تندرو رژیم صهیونیستی به اتهام دریافت غیرقانونی مجوز سلاح اولین نشست خبری سخنگوی وزارت خارجه در سال ۱۴۰۴ | بقایی: آمریکا به پیشنهاد ایران برای مذاکره غیرمستقیم پاسخ نداده است ظریف شایعه حضور در تیم مذاکرات هسته ای با آمریکا را تکذیب کرد نتانیاهو فرار کرد | جنایتکار تحت تعقیب آسمان اروپا را از ترس بازداشت دور زد !
سرخط خبرها

ماجرای اطلاعیه مرکز رسانه قوه قضائیه در مورد خانواده علی دایی چه بود؟

  • کد خبر: ۱۴۲۰۱۷
  • ۰۶ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۱
ماجرای اطلاعیه مرکز رسانه قوه قضائیه در مورد خانواده علی دایی چه بود؟
مرکز رسانه قوه قضائیه هیچ اطلاعیه‌ای در خصوص خانواده علی دایی صادر نکرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، شب گذشته و طی ساعات اخیر خبری به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه با موضوع ماجرای ممنوع الخروجی خانواده علی دایی در فضای مجازی منتشر شد، هر چند برخی منابع رسانه‌ای بلافاصله خبر خود را اصلاح و‌ عنوان مرکز رسانه را از ان حذف کردند اما همچنان این خبر در برخی صفحات در حال انتشار است.

این در حالی است که مرکز رسانه قوه قضائیه هیچ اطلاعیه‌ای در این خصوص صادر نکرده است و خبرگزاری رسمی قوه قضاییه میزان نیز که کلیه اخبار و اطلاعیه‌های رسمی منتشره دستگاه قضا را منتشر می‌کند نیز چنین خبری روی خروجی خود قرار نداده است.

منبع: میزان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->