آیت‌الله علم‌الهدی: آسایش مردم در بهبود معیشت و نه زندگی غربی است | ضرورت برخورد جدی قوه قضائیه و مجریه با محتکران اقتصادی عضو کمیسیون امنیت ملی: بیانیه شورای همکاری خلیج فارس تاثیری بر روابط ایران و همسایگان ندارد جایزه صلح نوبل به ماریا ماچادو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا، رسید آیا سقف حقوق و بیمه کارگران ساختمانی اصلاح می‌شود؟ حمایت روسیه از احتمال اعطای نوبل صلح به ترامپ لاوروف: غرب ناقض واقعی برجام است، نه ایران یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

احمد مسعود: انتقام فرمانده خیرخواه را از طالبان می‌گیریم

  • کد خبر: ۱۴۲۰۵۸
  • ۰۶ دی ۱۴۰۱ - ۲۰:۲۳
  • ۱
احمد مسعود: انتقام فرمانده خیرخواه را از طالبان می‌گیریم
فرمانده جبهه مقاومت ملی افغانستان در واکنش به کشته شدن دو فرمانده این جبهه و افرادشان در نبرد با طالبان در شهر اندراب استان بغلان گفت: انتقام خون آنان را از طالبان می‌گیریم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ احمد مسعود افزود: دشمن زبون بداند که با شهادت‌ از پا نمی‌افتیم و از راهی که انتخاب کرده‌ایم هرگز بر نمی‌گردیم.

منابع خبری می‌گویند که خیرمحمد خیرخواه اندرابی، از فرماندهان ارشد نیروهای خیزش مردمی  پنجشیر در اندراب ولایت بغلان با شماری از نیروهای تحت امرش در درگیری طالبان کشته شده است.

منابع در عین حال از کشته‌شدن تعدادی از نیروهای طالبان در جریان این درگیری‌ها خبر می‌دهند.

مقامات طالبان تاکنون درباره این خبر اظهار نظر نکرده‌اند.

گفتنی‌ است که فرمانده خیرمحمد خیرخواه پس از درگیری با طالبان در اندراب بغلان با ۲۰ تن از افرادش کشته شده و در این درگیری ۳۰ نفر از افراد طالبان نیز کشته و ۲۸ تن دیگر زخمی شدند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۱۴ - ۱۴۰۱/۱۰/۰۶
0
0
گوخورده احمد مسعود این دفعه نوبت تو احمد مسعود است برود جهنم آمده باش
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->