لزوم ثبت‌نام دانش‌آموزان ایرانی فاقد مدارک هویتی در اسرع وقت وزیر آموزش و پرورش: امسال بیش از ۱۵۰ هزار کودک در مقطع ابتدایی از تحصیل جا ماندند (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ترس‌های اجباری نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۴ کی اعلام می‌شود؟ رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: مشهد باید در موضوعات گردشگری سلامت و فرهنگی، نقش ملی و منطقه‌ای ایفا کند آموزش کمک‌های اولیه به رانندگان باید در صدور گواهینامه الزامی شود ۱۰ درصد ایرانیان کالری لازم را دریافت نمی‌کنند دارورسانی رایگان درب منزل بیماران‌ ام‌اس در سراسر کشور کاهش آمار تصادفات درون‌شهری در خراسان رضوی طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ ۷۰ تا ۸۰ درصد نوزادان کم‌وزن، با تغذیه مناسب به منحنی رشد طبیعی بازمی‌گردند اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به بیماران نیازمند زندگی دوباره بخشید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش کیفیت هوا در مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هدف‌گذاری جذب ۵ میلیون گردشگر از عراق | آرامگاه شمس در مهر ۱۴۰۵ بهره‌برداری می‌شود آتش به دامنه دماوند افتاد | نابودی ۸ هکتار پوشش گیاهی به دلیل سهل‌انگاری گردشگران رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی: فعالیت دانشگاه آزاد بدون هیچ وقفه‌ای ادامه می‌یابد از شیر مادر تا صبحانه مدرسه، مسیر سلامت کودکان ایرانی درباره تربیت فرزندانی قوی اما خسته که نقاب قدرت بر چهره دارند | قوی، اما ترک خورده برگزاری رویداد بین‌المللی خاطره‌نویسی با هدف زنده‌نگه‌داشتن یاد شهدای جنگ ۱۲ روزه + شرایط شرکت در رویداد کمبود بیش از ۸ هزار محیط‌بان در کشور احیای دریاچه ارومیه با جدیت در حال پیگیری است صدور کیفرخواست برای سرنشینان کشتی قاچاق سوخت در هرمزگان | سرنشینان، اتباع ۴ کشور خارجی بودند سالانه حدود ۱۰۰ هزار شکایت در سامانه ۱۳۶ ثبت می‌شود گروگان‌گیری کارشناسان اورژانس توسط همراهان بیمار در ساوه | دلیل درگیری و ضرب‌وشتم چه بود؟ پیگیری خسارات جنگ ۱۲ روزه در مراجع قضایی ایران و خارج از کشور همه مراسمات در کافه‌ها رصد می‌شوند | با هرگونه تخلف و برنامه دور از شئونات فورا برخورد می‌شود برخی دانش‌آموزان مدارس فنی و کارودانش مشهد بدون کتاب هستند | کتاب های جدید هنرستانی ها درگیر چاپ مجدد! پوشش بیش از ۱۱۰ کودک کار خیابانی توسط بهزیستی خراسان رضوی در نیمه اول ۱۴۰۴ خیابان، گروگان بی‌قانون‌ها | روایتی درباره سدمعبر، نماد آشکار بی‌احترامی به حقوق شهروندی چگونه فشار خون را در یک ماه پایین بیاوریم؟
سرخط خبرها

نرخ سزارین در ایران چند برابر استاندارد جهانی است؟

  • کد خبر: ۱۴۲۰۶۵
  • ۰۶ دی ۱۴۰۱ - ۲۱:۴۹
نرخ سزارین در ایران چند برابر استاندارد جهانی است؟
مدیرکل اقتصاد و درمان سازمان نظام پزشکی از بالا رفتن نرخ سزارین با توسعه تدریجی زندگی شهری و درد بسیار زیاد زایمان طبیعی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، انیسیان افزود: طبق استاندارد جهانی، نرخ سزارین در هر کشور نباید بیش از ۲۵ درصد کل زایمان‌ها باشد. زایمان یک فرآیند کاملاً طبیعی است و به جز موارد ضروری که جان مادر و نوزاد در خطر باشد نباید در فرآیند زایمان طبیعی مداخله کرد.

مدیرکل اقتصاد و درمان سازمان نظام پزشکی با اشاره به چرایی کاهش نرخ زایمان طبیعی در کشور گفت: غالب زایمان‌ها در ایران تا ۳۵ سال قبل از نوع طبیعی بود، اما به تدریج با توسعه زندگی شهری و درد بسیار زیاد زایمان طبیعی، نرخ سزارین بالا رفت.

انیسیان ادامه داد: سیاست‌های تعرفه‌ای، افزایش ریسک‌پذیری متخصصان زنان به سمت سزارین و این نگرانی و تصور این که زایمان طبیعی باعث آسیب به اندام‌های لگنی و افتادگی مثانه می‌شود باعث شد رغبت عمومی به سمت سزارین بیشتر شود.

او با بیان این که عوارض زایمان طبیعی در ایران بالاست که این مسئله باید مدیریت شود گفت: این در حالی است که سزارین تمام عوارض یک عمل جراحی اعم از عوارض بیهوشی، چسبندگی ارگان‌های داخل شکم و خونریزی را دارد درصورتی که زایمان طبیعی یک فرآیند فیزیولوژیک و ارجح است.

مدیرکل اقتصاد و درمان سازمان نظام پزشکی، از ضعف ساختار آموزش مامایی در کشور انتقاد و اظهار کرد: ساختار آموزش پزشکی به سمت سزارین است که بخشی از علت آن ناشی از قوانین کشورمان است.

در ادامه، دکتر صابر جباری رئیس اداره جوانی وزارت بهداشت با بیان این که نرخ سزارین در ایران سه برابر استاندارد جهانی است، گفت: نرخ ایده‌آل جهانی سزارین ۱۵ درصد و نهایتاً ۲۵ درصد است، اما نرخ سزارین در ایران به ۵۵ درصد می‌رسد.

او افزود: زایمان یک پدیده طبیعی و فیزیولوژیک است و به سلامت مادر و کودک نیز کمک زیادی می‌کند، اما در این سال‌ها به دلیل تغییر فرهنگ عمومی در سبک زندگی مردم و نظام سلامت متأسفانه درخواست سزارین‌های القایی مادران افزایش پیدا کرده است که یک آفت بزرگ برای نظام سلامت کشور محسوب می‌شود.

رئیس اداره جوانی وزارت بهداشت با بیان این که در حال حاضر کشور‌های پیشرفته زایمان طبیعی را ترویج و تبلیغ می‌کنند، اظهار کرد: متأسفانه آمار سزارین اول (شکم اول) در ایران بسیار بالاست و همین موضوع، دستاویزی برای انجام سزارین‌های بعدی شده است.

جباری خاطرنشان کرد: مجلس شورای اسلامی در قانون «جوانی جمعیت»، وزارت بهداشت را مکلف کرده که میزان سزارین را سالانه ۵ درصد کاهش و زایمان طبیعی را افزایش دهد تا جایی که به استاندارد جهانی برسد.

او با بیان این که بیشتر مادران ایران از مزایا و معایب زایمان طبیعی و سزارین آگاه نیستند، گفت: سیاست‌گذاری صحیح در این زمینه، اصلاح نظام تعرفه گذاری و اعتباربخشی بیمارستان‌های خصوصی است که می‌تواند آمار سزارین را کاهش دهد.

رئیس اداره جوانی وزارت بهداشت، فرهنگ‌سازی عمومی در راستای آگاهی‌سازی مردم در این خصوص را ضروری خواند و افزود: با زایمان طبیعی امکان شیردهی زودتر به کودک فراهم می‌شود و مدت بستری کوتاهی هم در بیمارستان دارد و عوارض آن به مراتب کمتر است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->