قائمی: برای صابر کاظمی دعا کنید یامال دیگر امضا نمی‌دهد! تاریخ و ساعت بازی شارجه و تراکتور (۲۸ مهر ۱۴۰۴) | اسکوچیچ در فکر انتقام درویش در هیئت‌مدیره پرسپولیس باقی می‌ماند کفش طلای MLS برای مسی جلسه هیئت‌مدیره پرسپولیس لغو شد اشنایدر، داور بازی بارسا و المپیاکوس غیبت چشمی در لیگ قهرمانان آسیا پیشنهادات اروپایی برای حسین نژاد رسید رؤیای جام جهانی برای پالمر به خطر افتاد تاریخ و ساعت بازی لیورپول و منچستریونایتد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) | رؤیاپردازی شیاطین سرخ در آنفیلد هشدار جدی ساپینتو به بازیکنان استقلال تلاش خطیر برای بازگشت به استقلال| تاجرنیا واکنش نشان داد اوسمار یا برانکو، کدامیک جانشین هاشمیان می‌شود؟ شایعه شیرین برای هواداران پرسپولیس| جانشینان درویش و هاشمیان در یک قاب+ عکس نفس راحت پرسپولیس در شب شکست| پایان سرطان درویش! مانیفست هاشمیان در پرسپولیس: می‌مانم به هر قیمتی! قطع پاداش استقلالی‌ها به دستور ساپینتو پس از برد مقابل مس رفسنجان ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و خیبر خرم آباد(۲۶ مهر ۱۴۰۴) نتیجه بازی پرسپولیس و خیبر خرم آباد+ ویدئو گل‌ها(۲۶ مهر ۱۴۰۴)| پایان هاشمیان
سرخط خبرها

مخالفت جدی باشگاه استقلال با پرسپولیسی شدن شهباززاده

  • کد خبر: ۱۴۲۲۱۳
  • ۰۷ دی ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۲
مخالفت جدی باشگاه استقلال با پرسپولیسی شدن شهباززاده
یحیی گل محمدی، سرمربی پرسپولیس به دنبال جلب نظر سجاد شهباززاده است تا توافقی از استقلال جدا شده و به پرسپولیس ملحق شود.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، اگر پنجره نقل وانتقالات آبی‌ها باز شود برخی بازیکنان برای جدایی به باشگاه مراجعه خواهند کرد. یکی از این بازیکنان سجاد شهباززاده است که پیش از شروع فصل از سپاهان به استقلال پیوست تا شاید همچون روز‌هایی که پیراهن سپاهان را تن می‌کرد، دراستقلال به مهره‌ای گلزن تبدیل شود، اما شهباززاده هرگز نتوانست درآن مسیر قرار بگیرد.

شهباززاده رابطه بسیار خوبی با گل‌محمدی دارد و پیش از آنکه به باشگاه استقلال بیاید وبرای سومین بار دردوران حرفه‌ای خود پیراهن این باشگاه را تن کند، مذاکراتی جدی با سرمربی پرسپولیس داشت تا به این باشگاه ملحق شود. حتی در دوران مربیگری برانکونیز شهباززاده با پیشنهاد جدی از سوی مرد کروات مواجه بود و جبهه سرخ دوست داشت این بازیکن را به خدمت بگیرد که به دلیل پیشنهاد مالی قابل توجه این انتقال انجام نشد.

با این حال بحث جدایی او بار دیگر مطرح شده است، اما باشگاه استقلال موافقتی با این جدایی نخواهد داشت.  

 فتح الله زاده  دراین خصوص با مشاوران خود در باشگاه استقلال صحبت‌هایی انجام داده و به آن‌ها تاکید کرده که تحت هیچ شرایطی به شهباززاده اجازه جدایی و پیوستن به تیم رقیب را نخواهد داد. حتی فتح الله‌زاده از مشاوران خود خواسته به گوش شهباززاده برسانند که از فکر رفتن به پرسپولیس خارج شود و هرگز به دنبال دریافت رضایت‌نامه برای حضور درتیم رقیب نباشد.

با توجه به شرایط موجود باید پرونده جدایی شهباززاده از استقلال و پیوستن به پرسپولیس را مختومه اعلام کرد. هرچند که پرونده انتقال این بازیکن به دیگر تیم‌ها می‌تواند مفتوح باقی بماند که این هم بستگی به باز شدن پنجره نقل وانتقالات استقلال دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->