حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی | پرواز‌ها در فرودگاه بین‌المللی بن‌گوریون به حالت تعلیق درآمده‌اند ایران در حال بررسی درخواست اروپا برای ازسرگیری مذاکرات است ادارات ۶ شهر خوزستان فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) دورکار شدند آمادگی کامل مرز خسروی برای اربعین ۱۴۰۴ سفر رئیس موساد به واشنگتن؛ اسرائیل دست به دامن آمریکا شد عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: وزارت اقتصاد بر شرکت‌ها بورسی باید نظارت جدی داشته باشد دولت آلمان خواستار همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شد خودکشی ۱۸ نظامی اسرائیلی از ابتدای سال ۲۰۲۵ سازمان ملل: در مذاکرات هسته‌ای ایران و کشور‌های اروپایی دخالت نمی‌کنیم نرخ کرایه از مرز بین‌المللی شلمچه تا عتبات عالیات چقدر است؟ ۳ کشته در انفجار در یک مرکز نظامی آمریکا تماس تلفنی پوتین و اردوغان درباره تحولات سوریه نورمن: پیشنهاد تمدید ضرب‌الاجل فعال‌سازی مکانیسم ماشه مطرح شده است ردپای کولبران در ورود تجهیزات جاسوسی اسرائیل به ایران احتمال برگزاری مذاکرات جدید هسته‌ای میان ایران و اروپا در هفته آتی سخنگوی وزارت امور خارجه: با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا
سرخط خبرها

رزمایش ذوالفقار ۱۴۰۱ ارتش| سرلشکر رشید: پاسخ ایران به هر اقدام صهیونیست‌ها قطعی و ویرانگر خواهد بود

  • کد خبر: ۱۴۲۴۴۷
  • ۰۹ دی ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۴
رزمایش ذوالفقار ۱۴۰۱ ارتش| سرلشکر رشید: پاسخ ایران به هر اقدام صهیونیست‌ها قطعی و ویرانگر خواهد بود
فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء (ص) گفت: این نکته را باید به دشمنان فرامنطقه یادآوری کرد که نیرو‌های مسلح ما با قدرت ترکیبی در برابر دشمنان خواهند جنگید که قدرتی ویرانگر خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار سرلشکر پاسدار غلامعلی رشید فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء (ص) در حاشیه برگزاری رزمایش ذوالفقار ۱۴۰۱ ارتش گفت: قرارگاه مرکزی خاتم‍الانبیاء (ص)، ستاد کل نیرو‌های مسلح، ارتش جمهوری اسلامی ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اجماع دارند که رژیم صهیونیستی به عنوان تهدید امنیت ملی ایران در اولویت نخست قرار دارد.

وی افزود: بنابراین؛ رژیم صهیونیستی تحت حمایت همه جانبه، یک تهدید نظامی ـ امنیتی مخرب برای تمام کشور‌های منطقه و ایران است. اقدامات تهدیدآمیز رژیم صهیونیستی علیه منافع و امنیت ملی ایران با فرض اطلاع، هماهنگی و حمایت آمریکا ارزیابی می‌شود و پاسخ نیرو‌های مسلح ایران قطعی خواهد بود.

فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء (ص) تاکید کرد: هر کشوری که با رژیم صهیونیستی برای تهدید امنیت ملی ایران همکاری کند و پایگاه و امکانی در اختیار رژیم صهیونیستی قرار دهد، آن پایگاه‍‌ها، نقاط و مبدا تجاوز و حمله به ایران که رژیم اشغالگر قدس است، آماج حمله نیرو‌های مسلح ما قرار خواهد گرفت.

وی افزود: نیرو‌های مسلح ما در میدان رزمایش بسیار جدی هستند؛ ما رزمایش را نیمی از جنگ و بلکه جنگِ ماقبلِ جنگ می‍‌دانیم. به همین دلیل، فرماندهان ما دقت، جدیت و خلاقیت را در طرح‌ریزی و اجرای رزمایش به شدت رعایت می‌کنند.

سرلشکر رشید تصریح کرد: ما با انجام رزمایش می‌خواهیم دشمنان ما بدانند ما آماده‌ایم و در صورت خطا در محاسبه حتماً هزینه‌ای بیش از دستاورد‌ها (به زعم دشمن) بر آن‌ها تحمیل و اقدامات تاکتیکی اولیه آن‌ها را به شکست راهبردی تبدیل خواهیم کرد.

وی ادامه داد: ما نسل جنگ هستیم و جنگ را با جنگ آموخته‌ایم، امیدواریم که دشمن به دنبال آزمون اراده و قدرت ما (نیرو‌های مسلح) نباشد، زیرا قطعاً تحمل هزینه‌های آن را نخواهد داشت. البته باید تاکید کنم که باورپذیری قدرت نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران برای دشمن هزینه کمتری خواهد داشت.

فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء (ص) در پایان خاطرنشان کرد: این نکته را هم باید به دشمنان فرامنطقه‌ای یادآوری کرد که نیرو‌های مسلح ما با «قدرت ترکیبی» در برابر دشمنان خواهند جنگید که قدرتی ویرانگر خواهد بود. به این معنا که هر دشمنی که با محاسبه غلط راهبردی بخواهد تعرضی به آب ها، جزایر، سواحل و تاسیسات متعلق به ملت ما داشته باشد فقط با قدرت نیروی دریایی راهبردی ارتش رو به رو نخواهد شد بلکه تمام قدرت دفاعی ـ تهاجمی ارتش جمهوری اسلامی ایران و تمام قدرت دفاعی ـ تهاجمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و تمام قدرت دفاعی ـ تهاجمی منطقه‌ای ما به صورت یکپارچه و هماهنگ و در ماموریت مشترک و در جغرافیایی بسیار گسترده، دشمنان را خواهند کوبید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->