گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است
سرخط خبرها

رزمایش ذوالفقار ۱۴۰۱ ارتش| سرلشکر رشید: پاسخ ایران به هر اقدام صهیونیست‌ها قطعی و ویرانگر خواهد بود

  • کد خبر: ۱۴۲۴۴۷
  • ۰۹ دی ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۴
رزمایش ذوالفقار ۱۴۰۱ ارتش| سرلشکر رشید: پاسخ ایران به هر اقدام صهیونیست‌ها قطعی و ویرانگر خواهد بود
فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء (ص) گفت: این نکته را باید به دشمنان فرامنطقه یادآوری کرد که نیرو‌های مسلح ما با قدرت ترکیبی در برابر دشمنان خواهند جنگید که قدرتی ویرانگر خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار سرلشکر پاسدار غلامعلی رشید فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء (ص) در حاشیه برگزاری رزمایش ذوالفقار ۱۴۰۱ ارتش گفت: قرارگاه مرکزی خاتم‍الانبیاء (ص)، ستاد کل نیرو‌های مسلح، ارتش جمهوری اسلامی ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اجماع دارند که رژیم صهیونیستی به عنوان تهدید امنیت ملی ایران در اولویت نخست قرار دارد.

وی افزود: بنابراین؛ رژیم صهیونیستی تحت حمایت همه جانبه، یک تهدید نظامی ـ امنیتی مخرب برای تمام کشور‌های منطقه و ایران است. اقدامات تهدیدآمیز رژیم صهیونیستی علیه منافع و امنیت ملی ایران با فرض اطلاع، هماهنگی و حمایت آمریکا ارزیابی می‌شود و پاسخ نیرو‌های مسلح ایران قطعی خواهد بود.

فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء (ص) تاکید کرد: هر کشوری که با رژیم صهیونیستی برای تهدید امنیت ملی ایران همکاری کند و پایگاه و امکانی در اختیار رژیم صهیونیستی قرار دهد، آن پایگاه‍‌ها، نقاط و مبدا تجاوز و حمله به ایران که رژیم اشغالگر قدس است، آماج حمله نیرو‌های مسلح ما قرار خواهد گرفت.

وی افزود: نیرو‌های مسلح ما در میدان رزمایش بسیار جدی هستند؛ ما رزمایش را نیمی از جنگ و بلکه جنگِ ماقبلِ جنگ می‍‌دانیم. به همین دلیل، فرماندهان ما دقت، جدیت و خلاقیت را در طرح‌ریزی و اجرای رزمایش به شدت رعایت می‌کنند.

سرلشکر رشید تصریح کرد: ما با انجام رزمایش می‌خواهیم دشمنان ما بدانند ما آماده‌ایم و در صورت خطا در محاسبه حتماً هزینه‌ای بیش از دستاورد‌ها (به زعم دشمن) بر آن‌ها تحمیل و اقدامات تاکتیکی اولیه آن‌ها را به شکست راهبردی تبدیل خواهیم کرد.

وی ادامه داد: ما نسل جنگ هستیم و جنگ را با جنگ آموخته‌ایم، امیدواریم که دشمن به دنبال آزمون اراده و قدرت ما (نیرو‌های مسلح) نباشد، زیرا قطعاً تحمل هزینه‌های آن را نخواهد داشت. البته باید تاکید کنم که باورپذیری قدرت نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران برای دشمن هزینه کمتری خواهد داشت.

فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء (ص) در پایان خاطرنشان کرد: این نکته را هم باید به دشمنان فرامنطقه‌ای یادآوری کرد که نیرو‌های مسلح ما با «قدرت ترکیبی» در برابر دشمنان خواهند جنگید که قدرتی ویرانگر خواهد بود. به این معنا که هر دشمنی که با محاسبه غلط راهبردی بخواهد تعرضی به آب ها، جزایر، سواحل و تاسیسات متعلق به ملت ما داشته باشد فقط با قدرت نیروی دریایی راهبردی ارتش رو به رو نخواهد شد بلکه تمام قدرت دفاعی ـ تهاجمی ارتش جمهوری اسلامی ایران و تمام قدرت دفاعی ـ تهاجمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و تمام قدرت دفاعی ـ تهاجمی منطقه‌ای ما به صورت یکپارچه و هماهنگ و در ماموریت مشترک و در جغرافیایی بسیار گسترده، دشمنان را خواهند کوبید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->