دستگاه‌های اجرایی استان تهران فردا (۷ تیر) تعطیل شدند وزارت خارجه روسیه سفیر آلمان را احضار کرد (۶ تیر ۱۴۰۴) تقدیر الیاس حضرتی از محمود کریمی بابت توجه ویژه به موضوع «وطن» درخواست ایران از سازمان جهانی بهداشت برای محکومیت تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا گزارشگران ویژه سازمان ملل حمله آمریکا به ایران را محکوم کردند وال‌استریت‌ ژورنال خبر داد: همدستی آمریکا با تل‌آویو برای حمله به ایران معرفی جنگنده جی ۱۰ چینی و خرید احتمالی ایران معاون استاندار خراسان رضوی: مسئولیت کارگزاران نظام با این حمایت مردم، بسیار سنگین‌تر شده است پژمان‌فر خبر داد: تداوم فعالیت صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران در حوزه انرژی هسته‌ای آیت‌الله علم‌الهدی: انسجام مردم ارزشمندتر از هر دستاورد نظامی است | مردم، بزرگ‌ترین عامل امنیت کشور رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان: مالکیت بمب‌های اتمی از سوی رژیم صهیونیستی مغایر با معاهده NPT است رویترز مدعی بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا شد اختلاف نظر شدید سناتور‌های آمریکایی بر سر خسارات ادعایی ترامپ به صنعت هسته‌ای ایران معاون‌اول قوه‌قضائیه: پرونده مزدوران و وطن‌فروشان با سرعت و دقت رسیدگی می‌شود آتش‌بس با حمله اسرائیل به جنوب لبنان نقض شد (۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش بودجه کمک به اوکراین از سوی پنتاگون در سال ۲۰۲۶ پاپ لئو: ناامید کننده است که می‌بینیم قوانین بین‌المللی دیگر الزام‌آور نیستند یک نماینده مجلس: صهیونیست‌ها در برنامه تغییر نظام و ایجاد ناآرامی در کشور شکست خوردند پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ادعایی درباره توافق آمریکا با چین دادستانی رژیم صهیونیستی با تعویق دو هفته‌ای جلسه دادگاه نتانیاهو مخالفت کرد رئیس جمهور فرانسه: هدف این است که دوباره شاهد ازسرگیری ارتقای هسته‌ای ایران نباشیم تلگراف نوشت: آمریکا و اسرائیل متحمل یک شکست تمام‌عیار شدند | برنامه هسته‌ای ایران دست‌نخورده باقی مانده است پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تبادل اطلاعات کاخ سفید با کنگره درباره ایران محدود می‌شود حادثه امنیتی مرگبار برای نظامیان صهیونیست در غزه (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات انفجار مهیب در باکو (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تعداد امضاهای استیضاح وزیر بهداشت، کذب است

  • کد خبر: ۱۴۲۷۴۶
  • ۱۰ دی ۱۴۰۱ - ۲۳:۲۰
تعداد امضاهای استیضاح وزیر بهداشت، کذب است
عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نمایندگان به دنبال استیضاح وزیر بهداشت نیستند، گفت: تعداد امضاهای استیضاح کذب است،حاشیه سازی در آستانه موج هشتم کرونا بازی با جان مردم است.

به گزارش شهرآرانیوز، سلمان اسحاقی در مورد استیضاح وزیر بهداشت اظهار داشت: آماری که در خصوص امضاهای استیضاح وزیر بهداشت به آن اشاره شده است، مربوط به ماه ها پیش بوده که شخص درخواست کننده ، حضوری امضاءها را جمع کرده و نباید به آن استناد کرد.

نماینده قائنات گفت : به دلیل توفیقات وزیر بهداشت در حوزه ملی ، نقش آفرینی در دیپلماسی سلامت (سفر به عراق) ، پای کار آوردن سازمان برنامه و بودجه ، سازمان امور اداری استخدامی ، صمت و اقتصاد برای ارتقای نظام سلامت، قطعا تعداد امضا کنندگان استیضاح کم شده است بنابراین نباید وزارت بهداشت را در برهه آغاز موج هشتم کرونا درگیر حواشی کرد ، این به صلاح مردم نیست و می توان گفت بازی با جان مردم است .

اسحاقی با تاکید بر اهمیت حفاظت از جان و سلامت مردم با توجه به فرهنگ ، اقتصاد و معیشت افزود: سلامت مردم دغدغه رهبری معظم و مردم است و می توان گفت وزیر بهداشت دولت سیزدهم که روزهای اول خدمتش با تعطیلی مراکز عمومی ، کسب وکار، دانشگاه ها و مدارس ، نمازجمعه ها و... با بیش از روزاته۷۰۰ فوتی مواجه بود، در ماه های نخست با گشوده شدن همه آن مراکز توانست میزان فوتی ها را به صفر برساند. بنابراین مجلس مردمی و انقلابی به دنبال تقویت چنین وزیری است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->