بزرگداشت ۵۱ شهید اقتدار نیروی زمینی سپاه پاسداران با حضور فرمانده کل سپاه آتش به دروازه‌های چهارمین شهر بزرگ ترکیه رسید + فیلم پهنه صنعتی_معدنی سنگان خواف خراسان رضوی فاقد برنامه جامع برای آب پایدار است استاندار خراسان رضوی تأکید کرد: لزوم برگزاری تورهای صنعتی در استان برای پیوند نسل جوان با کارآفرینی معاون هماهنگ‌کننده نیروی زمینی ارتش: مقاومت و پایمردی رمز موفقیت ایران در جنگ ۱۲ روزه بود بیانیه تقدیر نمایندگان درخصوص پیشرفت‌های راهبردی فضایی و ارسال ماهواره مخابراتی ناهید ۲ قالیباف: تعلیق همکاری با آژانس بین المللی انرژی اتمی باید طبق قانون انجام شود اسنپ بک را گران به ما نفروشند! تظاهرات گسترده ضد ترامپ در اسکاتلند تشکیل‌نشدن «سازمان بهینه‌سازی انرژی»، خلاف قانون است دسترسی نمایندگان به تلفن همراه در صحن و کمیسیون ممنوع شد مصوبه ویژه مجلس برای مهاجرت معکوس نخبگان ایرانی معاون امنیتی استاندار خراسان رضوی: مرز باید بستر گفت‌و‌گو، تعامل و تصویرسازی مثبت از ایران در سطح منطقه باشد رهبر کره شمالی وعده پیروزی در نبرد ضد آمریکایی داد اختلاف‌نظر در بهارستان درباره همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مشاور مقام معظم رهبری: طرح «دالان زنگزور»، تهدیدی برای وحدت ملی و تمامیت ارضی ایران است موافقت مجلس با دوفوریت لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی ویتکاف: می‌خواهم در دوره ترامپ به صلحی پایدار در خاورمیانه برسم وزیر امور خارجه آمریکا: مذاکرات با ایران به مسیر خود باز خواهد گشت تأکید قالیباف بر استمرار اعطای بموقع کالابرگ | رفع بهنگام ناترازی انرژی می‌تواند محرک قدرتمند اقتصاد کشور باشد حمله ارتش رژیم اسرائیل به کشتی «حنظله» + فیلم هلاکت یک نظامی اسرائیلی در غزه بر اثر شدت جراحات جلیلی: رسالت دیپلمات‌های ما کاهش سرمایه‌های کشور نیست پزشکیان: حضور زنان، فرصت نو برای ایران است راه حل منازعه دیرینه پاکستان و افغانستان از نظر سیاستمدار آمریکایی هشدار مشاور رهبر انقلاب درباره نقشه‌های تجزیه‌طلبانه دشمنان با پوشش اقتصادی سردار ابن الرضا، جانشین وزیر دفاع شد
سرخط خبرها

ویدئو| صحبت‌های علی لاریجانی درباره مبارزه رهبر انقلاب با دیکتاتوری و روزهای ابتدایی جنگ ۳۳ روزه

  • کد خبر: ۱۴۲۸۳۵
  • ۱۱ دی ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۸
ویدئو| صحبت‌های علی لاریجانی درباره مبارزه رهبر انقلاب با دیکتاتوری و روزهای ابتدایی جنگ ۳۳ روزه
علی لاریجانی در برنامه تلویزیونی «ملک سلیمان» گفت: آیت‌الله خامنه‌ای نزدیک به ۶۰ سال با دیکتاتوری مبارزه کرد، از قبل از انقلاب گرفته تا بعد از انقلاب که خود من شاهد بودم ایشان جلوی رفتار‌های دیکتاتورمآبانه را می‌گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، علی لاریجانی در برنامه تلویزیونی «ملک سلیمان» با محوریت شهید سلیمانی که از شبکه یک سیما پخش شد،  در بخشی از سخنان خود در واکنش به حوادث اخیر و شعار‌هایی که از سوی عده‌ای سر داده می‌شد، گفت: این‌که امام فرمودند "تا زمانی که ولایت فقیه در کشور باشد، دیکتاتوری نیست"، واقعیت است، اما وقتی حوادث داخلی را می‌بینم و حرف‌هایی را که بیان می‌شود می‌شنوم، تأسف می‌خورم، فکر می‌کنم خداوند حاج قاسم را خیلی دوست داشت که رفت، چرا که شنیدن برخی حرف‌ها واقعاً دردآور است.

وی تأکید کرد: به‌نظرم، آیت الله خامنه‌ای نزدیک به ۶۰ سال با دیکتاتوری مبارزه کرد، از قبل از انقلاب گرفته تا بعد از انقلاب که خود من شاهد بودم ایشان جلوی رفتار‌های دیکتاتورمآبانه را می‌گرفت، اگر کسی می‌خواست در کشور گردن‌کلفتی بکند، در برابرش می‌ایستاد، این خوب است و ولایت فقیه برای این است، با این حال، عده‌ای جور دیگر می‌فهمند و این دردآور است.

اینجا ببینید:

آیت‌الله خامنه‌ای ۶۰ سال با دیکتاتوری مبارزه کرد

لاریجانی در بخش دیگری از سخنانش ضمن نقل خاطره‌ای از جنگ ۳۳ روزه و درایت رهبر انقلاب در تحلیل حوادث و اتفاقات کشور گفت: خاطرم هست زمان جنگ ۳۳ روزه، من دبیر شورای امنیت ملی بودم و اتفاقاً هر روز جلساتی در دبیرخانه داشتیم که سردار باقری می‌آمدند. حاج قاسم اطلاعاتی را می‌فرستاد که اینجا روی نقشه تجزیه و تحلیل می‌شد و برایشان ارسال می‌شد. هفته اول بسیار سخت و فشار آتش زیاد بود، اوضاع کاملاً به‌هم ریخته بود. شهید سلیمانی بعد از پایان هفته از آنجا به ایران آمد و اوضاع را ترسیم کرد. تصمیم گرفتیم که خدمت رهبر معظم انقلاب برویم و با ایشان نیز ماجرا را در میان بگذاریم، وضعیت خدمت ایشان توضیح داده شد.

وی ادامه داد: رفتار رهبری در این موضوع برایم بسیار عجیب بود، خیلی خوب گوش داد، اما حرفی زد که خیلی به این نقشه‌ها و ترتیبات ارتباطی نداشت، گفتند که "من فکر می‌کنم این جنگ مثل جنگ احزاب است، باید مقاومت بکنید تا آن عنایت و کمک‌های الهی برسد."، وقتی برمی‌گشتیم، آقای سلیمانی در حیرت بود و سکوت داشت. در میانه راه از من پرسید که "شما از این سخنان چه فهمیده‌اید؟ "، پاسخ دادم: به‌نظرم رهبری مطلب مهم و کلان را بیان کردند، شما هم همین موضوع را به دوستان بگویید و بفرمایید که باید مقاومت کنند.

او گفت: بعد‌ها آقای سیدحسن نصرالله تعریف می‌کرد که "وقتی پیام آقا رسید، حادثه‌ای خلق شد، در هفته دوم در آستانه برگشت شرایط قرار گرفتیم و هفته سوم شرایط کاملاً برگشت. وقتی یکی از کشتی‌های آنان را زدیم، از کشور‌های همسایه تماس می‌گرفتند و برای حل موضوع وساطت می‌کردند."، من کلان‌نگری در رفتار رهبری را در آنجا دیدم، به همین دلیل است که در قضایای اخیر غصه می‌خورم و با خود می‌گویم قدر ایشان را کم می‌دانند، ایشان خیلی بزرگ است.

اینجا ببینید:

خاطره علی لاریجانی از روزهای ابتدایی جنگ ۳۳ روزه

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->