دستگیری دو پسر حجت‌الاسلام صدیقی تاکید ایتالیا بر علاقه مندی برای تعمیق روابط با ایران وقوع حادثه امنیتی برای نظامیان صهیونیست در شرق غزه ادارات یزد فردا (دوشنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۴) با ۲ ساعت تأخیر آغاز به کار می‌کنند افراد مسلح به پایگاه نظامی رژیم صهیونیستی در جنوب سوریه حمله کردند دروغ رژیم صهیونیستی درباره کشف تونل زیر بیمارستان خان‌یونس افشا شد ۸۶۶ نظامی صهیونیست از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ به هلاکت رسیدند قانون کاهش ساعت کار بانوان علیرغم تغییر ساعت کاری ادارات باید اجرا شود عراقچی بر حمایت از کاروان‌های ورزشی اعزامی به خارج کشور تاکید کرد یک مقام ایتالیایی با عراقچی دیدار کرد آیت الله علم الهدی: توسعه شعائر غدیر زمینه‌ساز ظهور است| آموزش‌و‌پرورش و شهرداری نقش کلیدی در اجرای برنامه‌ها دارند ادعای رژیم صهیونیستی درباره ترور یک عضو حماس در حومه دمشق پزشکیان به ایلام سفر می‌کند (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) جلسه رای اعتماد به وزیر اقتصاد ۲۶ خرداد برگزار می‌گردد فرش ایرانی کتابخانه سازمان ملل در ژنو به خانه بازگشت وزارت بهداشت فلسطین: بیمارستان‌های غزه محاصره و به مرگ دسته‌جمعی نزدیک شده‌اند وزیر پیشنهادی اقتصاد در نشست شورای معاونان این وزارتخانه شرکت کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله سیستانی انگشترش را به کودک لبنانی مجروح هدیه داد + فیلم حماس: تنها راه برای پایان این جنگ انعقاد یک توافق جامع است وزیر اطلاعات: به‌زودی اسناد به‌دست‌آمده از اسرائیل را منتشر می‌کنیم + فیلم مجمع تشخیص درخصوص تصویب پالرمو بیانیه‌ای صادر کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) قطعنامه ضدایرانی غرب نتیجه مثبتی نخواهد داشت اختلاف ترامپ و ماسک به روایت واشنگتن‌پست | هیچ چیز مثل قبل نخواهد شد دیدار سخنگوی دولت و دستیار رئیس‌جمهور با خانواده مرحومه الهه حسین‌نژاد + فیلم اعتراف یک رسانه عبری به ناتوانی اسرائیل | نمی‌توانیم برنامه هسته‌ای ایران را نابود کنیم دولت غزه برای تأمین امنیت در توزیع کمک‌ها اعلام آمادگی کرد نصب پنل‌های خورشیدی در نهاد ریاست جمهوری ایران | قائم پناه: ۲۰ درصد برق مصرفی ادارات با انرژی خورشیدی تامین خواهد شد
سرخط خبرها

کیفرخواست ۹ قاچاقچی دارو و ارز صادر شد+ جزئیات

  • کد خبر: ۱۴۲۸۸۷
  • ۱۱ دی ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۶
کیفرخواست ۹ قاچاقچی دارو و ارز صادر شد+ جزئیات
دادستان تهران گفت: برای ۹ نفر از اخلالگران نظام اقتصادی کشور به اتهام قاچاق دارو و ارز، احتکار دارو‌های کمیاب و توزیع دارو‌های تقلبی وغیرمجاز کیفرخواست صادر شد.

به گزارش شهرآرانیوز، علی صالحی با اشاره به پایان تحقیقات قضایی دادسرای جرایم اقتصادی تهران در خصوص اتهامات اعضای یک باند ۹ نفره جرایم دارویی، اظهار کرد: این پرونده زیرمجموعه یک پرونده دیگر با عنوان کلاهبرداری شبکه‌ای و سایر جرایم است که با توجه به سازمان یافته بودن جرایم، از پرونده اصلی منفک و به صورت جداگانه مورد رسیدگی قرار گرفت.

وی در تشریح نحوه قاچاق سازمان یافته ارز دولتی به بهانه واردات دارو توسط اعضای این گروه، گفت: اعضای این باند در یک فقره از جرایم ارتکابی بیش از ۹ میلیون و ۲۲۳ هزار و ۱۰۰ یورو، دو میلیون و ۹۹ هزار و ۴۱۲ درهم امارات و ۷۳ میلیون و ۱۸۶ هزار و ۹۴۸ روپیه هند ارز دولتی را به بهانه واردات دارو‌های فوریتی، تک نسخه‌ای و دارو‌های مورد نیاز جانبازان از طریق بانک رفاه و بانک تجارت دریافت و بدون رفع تعهدات به خارج از کشور قاچاق کرده‌اند.

دادستان تهران اضافه کرد: اعضای این شبکه ۴۵۱ هزار قلم داروی انسولین، حدود ۵۸۰ هزار قرص سلسپت، ۵۹۹ قوطی داروی اندوکسان و مبالغ قابل توجهی از سایر اقلام دارویی خاص، فوریتی و کمیاب را احتکار کرده‌اند.

وی افزود: یکی از شرکت‌های دارویی وابسته به این گروه که فاقد مجوز وزارت بهداشت و شرایط لازم برای نگهداری از داروی انسولین است؛ این داروی خاص و مورد نیاز بیماران دیابتی را در شرایطی غیراستاندارد نگهداری و به بازار عرضه می‌کرد.

صالحی با اشاره به قاچاق ۲ میلیون و ۱۲۷ هزار و ۶۰۰ عدد قرص مولتی ویتامین دورتامینا در این پرونده، اظهار کرد: این دارو به تشخیص وزارت بهداشت به علت نقایص و ضرر‌های بالقوه باید از بازار جمع آوری می‌شده است، اما علیرغم فراخوان وزارت بهداشت، توسط اعضای این باند همچنان نگهداری و توزیع می‌‎شد.

دادستان تهران تصریح کرد: دو نفر از اعضای این باند که شغلشان ترخیص کار گمرک است به مشارکت در اخذ رشوه به مبلغ سه میلیارد تومان به صورت دلار و سکه متهم هستند و یکی دیگر از متهمان که دکتر داروساز است ۱۶ هزار یورو و ۵۰۰ میلیون تومان رشوه گرفته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->