دستگیری ۶۳ نفر از متجاوزان به کشور طی ۲۴ ساعت گذشته (۷ تیر ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه از آلمان خواست مسئولیت خود در قبال برنامه سلاح‌های شیمیایی رژیم صدام را بپذیرد وزیر کار: دشمنان ناگزیرند رویکرد خود را نسبت به ملت ایران تغییر دهند حمله قسام به اشغالگران صهیونیستی با موشک یاسین ۱۰۵ (۷ تیر ۱۴۰۴) روسیه: تهدید داعش در افغانستان نگران‌کننده است سبحانی: اطلاعاتی داریم که ریزپرنده‌ها از برخی کشور‌های همسایه وارد ایران شده است سرخوردگی آمریکا و اسرائیل در برابر ایران؛ ناکامی تل‌آویو در تحقق اهداف سخنگوی سپاه: ترامپ چشمانش را باز کند و از یاوه‌گویی دست بردارد سیل در پاکستان ۱۱ قربانی گرفت (۷ تیر ۱۴۰۴) مهاجرانی: وحدت ملی فارغ از گرایشات سیاسی است سردار وحیدی: نیروهای مسلح در آماده‌باش کامل برابر هرگونه تجاوز دشمن هستند واشنگتن‌پست: تنها راه، «مذاکره با ایران» است؛ ترامپ هم می‌داند کودکان غزه از شدت گرسنگی جان می‌دهند سردار نقدی: تعرض به مراجع، پایان زندگی کارگزاران آمریکایی در منطقه است معاون اول رئیس جمهور: اصناف در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه خوش درخشیدند ایران، پابرجا تا همیشۀ تاریخ تقدیر رئیس‌جمهور ونزوئلا از «سحر امامی» مجری شبکه خبر + فیلم سفیر ایران در ژاپن: تجاوز نظامی آمریکا به ایران مستحق محکومیت جهانی است تقدیر وزارت امور خارجه از حضور مردم در تشییع پیکر شهدای اقتدار ایران (۷ تیر ۱۴۰۴) کشته شدن ۱۳ سرباز پاکستانی در حمله انتحاری نزدیک مرز افغانستان (۷ تیر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس مجلس: حضور گروسی و نصب دوربین در تأسیسات هسته‌ای ایران ممنوع است گروسی اذعان کرد: دانش هسته‌ای در ایران را نمی‌توان از بین برد عراقچی: فریاد «هیهات منا الذله» حسینی در محرم امسال از هر سال رساتر است روزنامه اسرائیلی: غزه شاهد خونین‌ترین جنگ قرن ۲۱ است کدام اختیارات هیئت دولت به استانداران تفویض شد؟ ظُهران ممدانی، اولین مسلمان نامزد شهرداری نیویورک که خشم ترامپ را برانگیخت، کیست؟ رئیس مجلس: قدردان مدیریت هوشمندانه و شجاعانه رهبر الهی انقلاب حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای هستیم
سرخط خبرها

رئیس دستگاه قضا: جلوی افزایش حجم ورودی پرونده‌ها به قوه قضائیه گرفته شود

  • کد خبر: ۱۴۳۱۱۵
  • ۱۲ دی ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۳
رئیس دستگاه قضا: جلوی افزایش حجم ورودی پرونده‌ها به قوه قضائیه گرفته شود
رئیس قوه قضائیه گفت: اصلاح قوانین ناظر بر جلوگیری از جرم‌انگاری‌های بلاوجه و توسعه و بسط بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی در راستای حل و فصل دعاوی، از جمله راهکار‌های مؤثر در کاهش ورودی پرونده‌ها به دستگاه قضایی است.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی‌اژه‌ای در جریان سفر به کرمان به منظور حضور در مراسم سومین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی، در جمع قضات و کارکنان دستگاه قضایی این استان نیز حاضر شد و در سخنانی، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره سیدالشهدای محور مقاومت، شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی، اظهار کرد: شهید حاج قاسم سلیمانی به سبب اخلاصی که داشت، دل‌های نیرو‌های مستعد را در نقاط مختلف منطقه و حتی جهان جذب و این نیرو‌های مستعد را به نیرو‌های عملیاتی در عرصه‌های مختلف تبدیل کرد.

رئیس عدلیه با اشاره به حجم بالای پرونده‌های ورودی به دستگاه قضایی گفت: باید جلوی افزایش حجم ورودی پرونده‌ها به قوه قضاییه گرفته شود و چنانچه وضع ورودی‌ها به همین منوال باشد، توان نیرو‌های ما اعم از قضات و کارکنان، به سبب کثرت کار زیاد و متراکم، فرسوده می‌شود؛ لذا ما در تلاش هستیم با اتخاذ تدابیری از جمله ارائه لوایح مربوطه، از حجم بالای ورودی پرونده‌ها به مراجع و محاکم قضایی بکاهیم.

قاضی‌القضات با اشاره به راه‌های تقلیل حجم پرونده‌های ورودی به دستگاه قضایی گفت: اصلاح قوانین ناظر بر جلوگیری از جرم‌انگاری‌های بلاوجه و توسعه و بسط بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی در راستای حل و فصل دعاوی، از جمله راهکار‌های مؤثر در کاهش ورودی پرونده‌ها به دستگاه قضایی است.

رئیس قوه قضاییه با اشاره به مسائل و مشکلاتی که از سوی نمایندگان قضات و کارکنان قضایی دادگستری کرمان در این جلسه مطرح شد، گفت: من این مسائل و مشکلات مطرح شده از جانب شما را قبول دارم و به همراه همکارانم در ستاد قوه قضاییه، شبانه‌روز برای رفع این مسائل و مشکلات در تلاش هستیم.

رئیس دستگاه قضا بیان داشت: شما قضات و کارکنان قوه قضاییه می‌توانید با فکر و خلاقیت خود، دستگاه قضایی را در راستای پیشبرد امور با همین امکانات موجود، یاری رسانید و تحقیق و بررسی کنید که آیا همکاران شما با هر آنچه در توان‌شان است برای پیشبرد امور قضایی، همت می‌گمارند یا خیر؟

رئیس عدلیه با اشاره به موضوع کارکنان شورا‌های حل اختلاف نیز گفت: نهایت تلاش خود را برای تعیین تکلیف کارکنان و نیرو‌های شورا‌های حل اختلاف به کار خواهیم بست.

پیش از سخنان رئیس عدلیه، حجت‌الاسلام حمیدی رئیس کل دادگستری استان کرمان، طی سخنانی به ارائه آماری از وضعیت دادگستری کرمان پرداخت و اظهار داشت: بیش از ۹۸ درصد پرونده‌های ورودی به مراجع قضایی و محاکم استان کرمان، مختومه شده است و طی ۹ ماه اخیر نیز هزار و ۶۴۸ جلسه دادرسی الکترونیکی در استان کرمان برگزار شد.

همچنین در این دیدار، نمایندگان قضات، کارکنان اداری، سازمان‌های تابعه و شورا‌های حل اختلاف دادگستری کل استان کرمان به بیان نقطه‌نظرات و دیدگاه‌های خود پرداختند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->