واکنش کاخ سفید به ناکامی ترامپ در دستیابی به جایزه صلح نوبل نتانیاهو: اسرائیل با چالش‌های بزرگی در منطقه روبرو است ‌می‌رسد نوای «نَصرٌ مِن اللّه» از حریم رضا (ع) | راهپیمایی «بشارت نصر» در مشهد برگزار شد آیت‌الله علم‌الهدی: آسایش مردم در بهبود معیشت و نه زندگی غربی است | ضرورت برخورد جدی قوه قضائیه و مجریه با محتکران اقتصادی عضو کمیسیون امنیت ملی: بیانیه شورای همکاری خلیج فارس تاثیری بر روابط ایران و همسایگان ندارد جایزه صلح نوبل به ماریا ماچادو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا، رسید آیا سقف حقوق و بیمه کارگران ساختمانی اصلاح می‌شود؟ حمایت روسیه از احتمال اعطای نوبل صلح به ترامپ لاوروف: غرب ناقض واقعی برجام است، نه ایران یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران
سرخط خبرها

نماینده مجلس: روزی ۵.۸ میلیاردتومان به ویلموتس پول دادیم| تاج به‌جای عذرخواهی با تفاخر با مردم برخورد می‌کند+ فیلم

  • کد خبر: ۱۴۳۲۱۴
  • ۱۳ دی ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۰
نماینده مجلس: روزی ۵.۸ میلیاردتومان به ویلموتس پول دادیم| تاج به‌جای عذرخواهی با تفاخر با مردم برخورد می‌کند+ فیلم
نماینده مردم اهواز در مجلس در جریان سوال از وزیر ورزش و جوانان، گفت: رئیس فدراسیون فوتبال به جای آن که عذرخواهی کند و به دلیل ضعیف‌ترین نتیجه‌ای که در جام جهانی گرفته و ۶ گل از تیم ملی انگلستان دریافت کرده است با تفاخر با مردم برخورد می‌کند که واقعا جای تعجب و تاسف دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، مجتبی یوسفی در نشست علنی امروز (سه شنبه، ۱۳ دی ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان سوال از وزیر ورزش و جوانان، گفت: شما اولین وزیری بودید که از جنس ورزش بودید، اما گفتید که در مدیریت فدراسیون‌ها و فدراسیون فوتبال وظیفه‌ای ندارید، اما باید بگویم که در مورخ ۱۶ آذرماه ۱۳۹۹ در مجلس یازدهم قانون شرح وظایف وزارت ورزش و جوانان ابلاغ شد که یکی از مواد آن مسئولیت حمایت، نظارت بر همه فدراسیون‌ها و کمیته ملی المپیک و امثالهم برعهده وزیر ورزش است.

نماینده مردم اهواز در مجلس، ادامه داد: متاسفانه اقداماتی در مدت اخیر صورت گرفته جای تعجب دارد. فوتبالی که می‌توانست عزت و افتخار مردم شود، اما با سوءمدیریت نتوانسته انتظارات را برآورده کند. نزدیک به ۱۸۶ میلیارد تومان برای ۳۲ روز به شخصی داده می‌شود که روزی ۵.۸ میلیارد تومان هزینه برای کشور ایجاد کرده است. این عملکرد فدراسیون فوتبال است که به گفته رئیس فدراسیون فوتبال پرونده ویلموتس در جیبش است.

وی افزود: رئیس فدراسیون فوتبال به جای آنکه عذرخواهی کند و به دلیل ضعیف‌ترین نتیجه‌ای که در جام جهانی گرفته و ۶ گل از تیم ملی انگلستان دریافت کرده است با تفاخر با مردم برخورد می‌کند که واقعا جای تعجب و تاسف دارد در حالی که ریخت و پاش‌هایی در فدراسیون فوتبال صورت می‌گیرد، اما بسیاری از مناطق محروم از کردستان، خوزستان و جا‌های دیگر گرفته و زنان و مردان ما اندازه ۲۰۰ میلیون پول برای ادامه فعالیت‌های خود ندارند، اما ۳۳ بازیکن خارجی درجه چندم برای تیم‌های مطرح فعالیت می‌کنند که در حال حاضر ۷ میلیون یورو باشگاه استقلال و ۱۱ میلیون یورو بدهی دارند.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم، افزود: در بورس منابع مردم را برای باشگاه استقلال و پرسپولیس برداشت کردید در حالی که این پول نباید برای پرداخت بدهی صرف شود. وظیفه نظارتی بر فدراسیون‌ها برعهده وزارت ورزش بوده است، متاسفانه ۳۵ مدیر کلان و ارشد در وزارت ورزش از بیرون آورده شدند و اکنون ۱۳ فدراسیون با سرپرست اداره می‌شود. بزرگان این کشور از ۱۰۰ سال قبل تا به امروز از اقوام مختلف برای اهتزاز پرچم جمهوری اسلامی ایران تلاش کردند. حاج قاسم قطعه قطعه شد تا پرچم این کشور بالا باشد، اما امروز برای آوردن معدود ورزشکارانی به روی سکو مجبور شدیم از ابزار‌های دیگری استفاده کنیم.

یوسفی ادامه داد: ورزشکاران زن و مرد ما عزیز هستند و همه آن‌ها برای اهتزاز پرچم ایران تلاش می‌کنند، اما بعضا افرادی رانت‌خوار نیز دیده می‌شوند. شما از صندوق کارآفرینی امید پول برداشتید و آن را به استقلال و پرسپولیس بردید. برخی از افراد پول‌های نجومی از پول بیت المال در این حوزه دریافت کردند.

وی در ادامه تاکید کرد: یک زمانی وقتی تیم فوتبال ما برنده می‌شد برخی کشور‌های منطقه برای عزت تیم فوتبال ایران خوشحالی می‌کردند، این عزت انقلاب اسلامی است. امروز در فدراسیون‌ها چه کسانی را به‌کار گرفته‌ایم؟ برخی سالیان سال در این فدراسیون‌ها و در وزارت ورزش حضور داشتند، اما امروز به کجا رسیده ایم؟ چه میزان از استعداد‌های داخلی استفاده شده است؟ چطور با یک بازیکن رده چندم هلندی در باشگاه‌ها قرارداد میلیاردی بسته می‌شود و بعد همان بازیکن می‌رود و می‌گوید ایرانی‌ها ۱۰۰ سال عقب هستند؟ اما برای پرداخت مطالبات تیم‌های محلی هزینه‌ای نمی‌کنید. ایران افتخار می‌کند که همواره در کنار جوانان بوده است، اما چه میزان از جوانان این کشور در حوزه ورزش حمایت کرده‌ایم؟ در فدراسیون اتومبیلرانی برای زدن یک پیست اتومبیلرانی هزاران مانع ایجاد می‌کنیم، اما اینگونه در فوتبال هزینه می‌کنیم؟

این نماینده مردم در مجلس بیان کرد: انتظار ما از شما بیش از این بود. در این کشور ورزشکاران زن و مرد حاضرند جان خود را برای این پرچم فدا کنند. هویت ایرانی – اسلامی افتخار ماست. در برنامه‌های ارائه شده از سوی شما که ۸ محور داشت دو محور آن به توجه به فدراسیون‌ها و ورزش حرفه‌ای و دیپلماسی ورزشی برمی گردد، سوال بنده این است دیگر کدام فرد از باشگاه و فدراسیون‌های ما شکایت کرده، اما نتوانسته علیه ما رای بگیرد؟ باور‌ها و برنامه‌های شما با دولت سنخیتی ندارد. چندین فدراسیون ما در محافل بین المللی حذف شدند. متاسفانه تیمی که به‌کار گرفته‌اید توانمند نیست.

نماینده مردم اهواز در مجلس خاطرنشان کرد: بیمه مربیان ورزشی باشگاه‌ها که قرارداد ندارند که ریاست جمهور و مجلس پیگیر بیمه شدن آن‌ها می‌باشند شما متولی بودید که این مربیان و پیشکسوتان را حل کنید. مشکلات زیاد است برای شما آرزوی توفیق دارم، اما به شرط تجدید نظر در مدیریت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->