سردار آزمون، دومین بازیکن ارزشمند امارات روایت وزیر ورزش از تله زن کره‌ای برای دوومیدانی‌کاران ایران! اعلام آمادگی آستان قدس برای برگزاری مسابقات فوتبال در ورزشگاه امام رضا (ع) پروین دخالت در تصمیمات پرسپولیس را تکذیب کرد| بهتر است درویش برود آمریکا به نمایندگان ایران ویزا نداد | اولین سنگ اندازی میزبان جام جهانی سیدورف جانشین ساپینتو را انتخاب می‌کند| درانتظار نتیجه استقلال و المحرق باکیچ مشکلی برای بازی با گل‌ گهر ندارد مایکل کریک گزینه جانشینی آموریم کسر امتیاز از ۱۰ تیم لیگ یکی! تارتار گزینه جانشینی هاشمیان چالش‌های فرشاد در پرسپولیس؛ از درگیری با بازیکنان خودی تا انتقادات هواداران پخش زنده بازی استقلال و المحرق بحرین (۹ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین دنیامالی: ورزشگاه آزادی از ابتدای سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود سراج، جانشین شجاعی شد استارت لیگ برتر بسکتبال از پنجشنبه (۱۰ مهر ۱۴۰۴) + برنامه بازی‌ها آلیسون، بازی حساس لیورپول با چلسی را از دست داد شوک سهمگین چشمی به ساپینتو | من نیستم! ترکیب احتمالی استقلال برابر المحرق بحرین (۹ مهر ۱۴۰۴) | برنامه ساپینتو برای خروج از بحران لیگ برتر فوتبال ایران، چهارمین لیگ پرهزینه آسیا!
سرخط خبرها

خط قرمز مسی روی شایعات رفتنش به الهلال | فوق ستاره آرژانتینی به زودی با پاری‌سن‌ژرمن تمدید می‌کند

  • کد خبر: ۱۴۳۳۱۴
  • ۱۳ دی ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۳
خط قرمز مسی روی شایعات رفتنش به الهلال | فوق ستاره آرژانتینی به زودی با پاری‌سن‌ژرمن تمدید می‌کند
لیونل مسی، ستاره آرژانتینی، برای تمدید قراردادش با پاری سن ژرمن با مدیران این باشگاه به توافق رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیران باشگاه پاری سن ژرمن از مدتی قبل مذاکرات‌شان با نمایندگان لیونل مسی برای تمدید قرارداد او را آغاز کرده بودند.
قرارداد این ستاره آرژانتینی با این باشگاه در پایان فصل جاری به اتمام خواهد رسید و پیشنهادی برای تمدید قرارداد یک ساله تا تابستان ۲۰۲۴ به این بازیکن ارائه شده است.
حالا روزنامه اسپانیایی مارکا خبر داده است که تمدید قرارداد مسی با پاری سن ژرمن قریب الوقوع است و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، دو طرف در همین هفته قرارداد جدیدی را به امضا خواهند رساند.
گفته می‌شود که این بازیکن مشتاق است که فوتبالش را در سطح اول اروپا ادامه دهد و با بازگشت به تمرینات پی اس جی موافقت نهایی‌اش با تمامی موارد این قرارداد را به مدیران این باشگاه فرانسوی اعلام خواهد کرد.
یکی از دلایل عجله مدیران پی اس جی برای امضای هرچه سریع‌تر قرارداد با مسی این است که پیش از این بسیاری از رسانه‌های اسپانیایی از احتمال بازگشت او به بارسلونا خبر داده بودند. مدیران این باشگاه و همچنین ژاوی نیز بار‌ها از علاقه‌شان به همکاری دوباره با او صحبت کرده بودند و این موضوع باعث نگرانی مدیران پی اس جی شده بود.
مارکا همچنین مدعی شده است که اولین پیشنهاد پی اس جی برای تمدید قرارداد مسی در ابتدای فصل ۲۳-۲۰۲۲ به او ارائه شده بود و این بازیکن فرصت این را داشت که در طول برگزاری رقابت‌های جام جهانی این پیشنهاد را به صورت کامل بررسی کند.
مسی که این هفته به تمرینات تیمش باز خواهد گشت قرار است در تاریخ ۱۹ ژانویه به همراه پاری سن ژرمن در دیداری دوستانه روبروی النصر قرار بگیرد که حالا از حضور کریستیانو رونالدو در ترکیبش بهره می‌برد و این شاید آخرین رویارویی این دو بازیکن در مستطیل سبز باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->