ترامپ: من مسئول حمله اسرائیل به ایران بودم اکسیوس: قزاقستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد شورای امنیت سازمان ملل تحریم‌ها علیه رئیس دولت موقت سوریه را لغو کرد ترامپ: هند خرید نفت از روسیه را به‌شدت کاهش داده است رییس جمهور لبنان: اقدام اسرائیل در جنوب کشورما، جنایتی تمام‌عیار است ارتش لبنان: هدف اسرائیل از حملات تضعیف ثبات و تداوم جنگ است موافقت نیروهای واکنش سریع سودان با طرح آتش‌بس آمریکا نماینده حزب الله: حملات امروز رژیم صهیونیستی، آزمونی برای دولت لبنان است هشدار مصر نسبت به اعزام نیروی بین‌المللی برای خلع سلاح حماس ادعای سی‌ان‌ان: آمریکا برنامه‌ای برای حمله به ونزوئلا ندارد رئیس‌جمهور: اختلافات و دعواهای جناحی را کنار بگذاریم | قلدری در مسئولیت‌ها ممنوع! تظاهرات گسترده حریدی‌ها علیه سربازی اجباری در ارتش رژیم اسرائیل (۱۵ آبان ۱۴۰۴) حمله پهپادی اوکراین به یک پالایشگاه نفت در جنوب غربی روسیه (۱۵ آبان ۱۴۰۴) حملات گسترده اسرائیل به مواضع حزب الله در جنوب لبنان + فیلم (۱۵ آبان ۱۴۰۴) تراز تجاری خراسان رضوی بیش از ۱.۵ میلیارد دلار است | ارز واردات از محل درآمد‌های صادراتی استان تأمین شود اسرائیل خود را برای حملات جدید به لبنان آماده می‌کند زنگنه: پزشکیان تعامل با مجلس را بلد است | می‌ترسیم به موضوع بنزین و نان نزدیک شویم مالکی: سطح مبادلات تجاری و اقتصادی به ۱۰ میلیارد دلار می‌رسد پزشکیان در سنندج: به تولیدکنندگان، تجار و بازرگانان بها نداده‌ایم تل‌آویو منطقه مرزی با مصر را «منطقه نظامی بسته» اعلام کرد مهلت یک‌ماهه آمریکا به لبنان برای اجرای انحصار سلاح دیدار و گفت‌وگوی قالیباف و ریاست‌جمهوری پاکستان بیان دیدگاه ها و مشکلات در دیدار فعالان فرهنگی و اجتماعی استان کردستان با رئیس‌جمهور ۳ مسیر محتمل برای آینده سیاسی سودان عفو بین‌الملل درخصوص فجایع وحشتناک سودان هشدار داد وزیر دفاع پاکستان در آستانه گفت‌و‌گو‌های صلح استانبول، افغانستان را تهدید کرد اطلاعات سپاه عنوان کرد: تکذیب دستگیری تعدادی از پرسنل مرکز حفاظت و اطلاعات قوه‌قضائیه
سرخط خبرها

سناریوی جدید افزایش حقوق/ ۲.۷ تا ۳ میلیون تومان کف دریافتی

  • کد خبر: ۱۴۳۴۳
  • ۲۱ دی ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۹
سناریوی جدید افزایش حقوق/ ۲.۷ تا ۳ میلیون تومان کف دریافتی
در سناریویی که دولت برای افزایش پلکانی حقوق کارکنان پیش‌بینی کرده است، حقوق تمامی کارکنان کمتر از ۲.۷ تا سه میلیون تومان نخواهد بود.
به گزارش شهرآرانیوز؛ دولت در لایحه بودجه افزایش متوسط ۱۵ درصدی حقوق را پیشنهاد کرده بود، اما به هر صورت به روال اغلب سال‌های گذشته مجلس نیز پیشنهادات خود را در این رابطه داشته است. این در حالی است که با ارائه لایحه بودجه سال آینده به مجلس و بررسی‌هایی که در رابطه با جریان افزایش حقوق کارکنان در کمیسیون‌های مجلس انجام می‌شود این روز‌ها سناریو‌های مختلفی در رابطه با این موضوع مطرح است.

به تازگی نوبخت -رئیس سازمان برنامه و بودجه- توضیحاتی در مورد افزایش حقوق مطرح کرده که نشان می‌دهد در سناریویی پلکانی کف پیش‌بینی شده حقوق بین ۲.۷ تا سه میلیون تومان است؛ به طوری که حقوق افرادی که بیش از سقف تعیین شده است ۱۲ درصد افزایش پیدا کند و سه درصد دیگر به حقوق افرادی که زیر سقف مشخص شده است، تخصیص داده شود.

اطلاعات دریافتی بیشتر از این حکایت دارد که دولت همان پیشنهاد ۱۵ درصدی را مطرح کرده است، اما ظاهرا مجلس از نمایندگان دولت خواسته که سناریوی مختلفی را برای افزایش حقوق اعلام کنند که در رابطه با افزایش پلکانی این پیشنهاد مطرح شده است.

براین اساس در افزایش پلکانی حقوق کارکنان، کف حقوق دو میلیون و ۷۰۰ هزار تومان تا سه میلیون در نظر گرفته می‌شود که با افزایش به صورت پلکانی نزولی افرادی که کمتر از میزان مشخص شده حقوق دریافت می‌کنند، حقوق‌شان به نحوی رشد کند که به این حد برسد.

در این شرایط به نظر می‌رسد اگر برای حقوق‌های سه میلیون به بالا ۱۲ درصد نظر گرفته شود و سه درصد به حقوق‌های کمتر برگردد احتمالا افزایش حقوق حداکثر تا ۱۸ درصد خواهد بود.

در مجموع آنچه مطرح است یک پیشنهاد بوده و به طور حتم در صحن علنی مجلس بیشتر مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت و در نهایت آنچه مجلس تصویب می‌کند در دولت مورد محاسبه و پرداخت می‌شود.

این در حالی است که دولت منابع لازم در بودجه در قالب هزینه‌های جاری را بر مبنای رشد متوسط ۱۵ درصدی پیش‌بینی کرده است و در نهایت آنچه هم که در دستور کار قرار می‌گیرد باید براساس ارقام موجود در بودجه و تحقق آن باشد در غیر این صورت تامین منابع جدید لازم خواهد بود.

حقوق کارکنان همواره یکی از پر بحث‌ترین بند‌های بودجه بوده است و در سال جاری نیز یکی از پرچالش‌ترین بخش‌ها بود، به نحوی که دولت متوسط افزایش ۲۰ درصدی را اعلام کرد، اما آنچه که اتفاق افتاده مجلس افزایش میزان ۴۰۰ هزار تومانی و رشد تا ۱۰ درصدی را خواستار شده بود و در قانون به تصویب رساند، در نهایت دولت نیز براساس منابع در اختیار فرمول محاسباتی آن را اعلام و پرداختی انجام خواهد شد.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->